Fete din Austria (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

pot s-aduc io manele??
merg la 7 sa-mi iau una bucata sot de la gara si mai povestim deseara.eu aduc Gica Petrescu daca vreti

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Pai, eu am asa:
- 1 CD cu Tudor Gheorghe („Toamna“)
- 2 CD cu Gheorghe Zamfir
- 1 CD cu formatia O-ZONE din Moldova („Dragostea din tei“)
- 2 CD cu Cenaclul Flacara
- 1 CD cu Maria Tanase
- 1 CD cu Stefan Hrusca
- si nu mai stiu ce...

Sa le iau cu mine, preacinstita gasca ???

Pe mīine !
(ce frumos suna...!!!)

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Salutare!
Luati tot ce este romanec cu voi ca asa un dor ma apuca,dar noroc ca prind Radio Dor de Tara si ascult aproape tot felul de melodii,mai baga si din alea de dor de mama si ....,ma apuca plansul dar imi trece cand ma gandesc ca maine ma intalnesc cu Romanica.
pupici dulci

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

bey fetelor,ce v ati ambalat asa,noroc de mine ca va mai potolescpai noi ne gasim sa ascultam muzica sau sa vorbim?pai nenea de la gasthaus o s aiba probleme,o sa i fuga clientii daca l aud pe copchilu minunecu of,viata meadin partea mea luati si ascultati ce vretio s aduc si eu neste Cd uri,dar facem cenaclul flacara?sper ca nu va suparati glumesc
alinah te caut si n gaura de sarpe la anul,vin la tine la un gratarelabia astept
deci pe maine,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Fetelor inca o data :Distractie la maxim ,va doresc!, sincer i-mi pare f. rau ca nu pot sa merg .
si o sa va sun maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Gata, inainte de-a ma pune la nani dau o tura p-aci si scriu nitel.Maine la 10 ii dam papa lui Bubu si plecam catre Linz!!!Ramane sa ajungem cam la 12, maxim 1...sa ne luam marja de timp.Daca e sa fie ceva sun si va anunt.Pupici si pe maine(vorba ta Nelke-ce bine suna....)

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Fetelor, abia astept sa va tzuc si sa barfim!
Am dormit vreo 10 ore, asa, sa fiu prgatita, acum merg sa ma fac frumoasa si plec sa va culeg de la benzinarie si sa tragem o betie

Pt celelalte cosanzene, care n-ati putut veni, ciocnim un pahar si pentru voi , iar data viitoare prezenta va fi obligatorie

la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Fetelor, eu sunt tare fericita ca ne-am pus-o pe romaneste ca am tras o portie buna de ras , ma gudur ca un catel, am sunat-o si pe mama, eram in verva de la barfa cu voi si m-am gandit s-o continui . Parca nu vorbisem destul toata ziulica.
Tare sunt bucuroasa ca ne-am vazut...Gabi, Nelke, Alex, Carolada si-alta data o s-o facem si mai lata
Anto, , cum necum ai fost cu noi, chiar asa prin telefon ti-am facut cu mana prin telefon si te-am tzucat toate
Acum cred ca plec inapoi la baute, cu sufletel...

Am pus poznele de la intalneala aici:
http://community.webshots.com/album/139162650slHwEK?440

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Fetelor dragutelor ,ma bucur ca v-ati simtit bine ,am vazut si pozele sunteti toate ,dar Phillip e ceva grozav ,doamne ce mare a crescut si ce dulce e ,sa nu zici ca sta in fund deja .
Hai mai povestiti cum a fost .A-ti ascultat muzica romaneasca cand v-am sunat eusi va era tare bine .
Cred ca acum sunteti tare obosite ,va pup si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

...Acum ca am ajuns acasa si am lasat covrigul de la beau o bere īn cinstea voastra !!!

M-a uns pe suflet īntīlnirea nostra , īnca va mai aud vocile, īnca mai rīd de glumele noastre !
Pentru mine a fost o zi perfecta !
Asadar: cīnd vrem, se poate !!!

Sa stiti ca am plecat (noi toti) tocmai la timp īnapoi, abia am urcat īn masini (4 au fost), ca s-a si pus ploaia - cu ocazia asta mi-a fost spalata īn mod natural si fara produse chimice masina...

Drag SRI , īti multumim pentru buna organizare, mai bine de atīt nici ca se putea ! Stiam deja ca esti de nota 10 - ce zici de 11 ???
Babee & Co: ma bucur nespus ca v-am cunoscut - pe data viitoare, nu-i asa ? Iar lui Vio, ciubote usoare...!
Alexandra : esti ca deobicei o dulce - īnca o data, multumim sotului tau ca te-a adus si ca a avut rabdare cu bīrfa nostra romānesca...Sper ca totusi i-a placut si ca mai vine.
Corolada : īti multumesc pentru companie si pentru conversatia de pe drumul dus-īntors. Sper ca sotul tau este multumit: cum am promis, te-am dus si te-am adus īnapoi īn perfecta ordine, inventar intact (nu raspund pentru dulciurile consumate...)
Anto : a fost nespus de frumos ca ne-ai sunat īn timp ce noi ne tolanisem īn cīrciuma si mai si...DA, ascultam muzica romānesca ! ASA ai fost cu noi, chiar daca n-ai putut veni si fizic.
(Ti-ai reparat dom“le madularele ?)

Voi, celelalte fete: pacat ca n-ati venit.
Poate data viitoare ?

Nelke

Mergi la inceput