Fete din Austria (7)
Raspunsuri - Pagina 5
alexa22gandi81 spune:
Babee eu sunt pe aici,am jucat table,pe www.doizece.ro si m-am enervat ca am pierdut.
Intr-un sfarsit mi-au reparat astia balconul si pot sa-mi cumpar flori si sa-l fac frumos.Nu mai stiu ce sa spun,daca "imi vine" am sa mai scriu.
Pupici
alexandra
anto spune:
Alexa ,Radu (sotul meu) da opt .link ,e mare amator de table si nu are cu cine juca .Danke!
carolada spune:
deci va scriu a 2 a oara ca prima oara am uitat sa ma semnezam probleme cu calc.si mi am facut o mie de ,mi am facut cont la webshot si intr o ora am pus si eu 2 pozeasa ca ma las pagubasa pt.azi.
babee am visat eu sau ai facut si tu poze cu aparatul tau?
ma bucur ca lui vio i a placut si vrea sa vina la salzburg.
alinah,esti datoare la intalnirea viitoare.o iertam nu toria?
cam atat,
aici sunt pozele:
http://community.webshots.com/user/erwina102
carolada
anto spune:
Carolada, foarte frumoase pozele .Toate a-ti iesit super .
Alina burtica ta sta pe loc?A lui Alexandra se vede un pic da `a ta nu prea .
Gabi si eu aveam azi chef de vorba si nu aveam cu cine .
Babee spune:
bah..io acu ma vazui in poza Caroladei..bah..io am picioare asa groase???cam asa is dupa cat ma vad.Fa dom'le ceva la aparatul ala ca m-a scos grasa si urata.
Asa..facui si io poze dar trebe sa scot filmul, c-a meu ii de-ala clasic draga, cu film.deci, pozicile de la Linz le vedeti cand ma intorc de-acasa, asta in Iunie.
Furam si noi la plimbare cu Bubu si doarme de rupe.Si culmea ca la 8 acu trebuia sa-i fac baie.parca mi-e si mila de el sa-l trezesc, dar trebuie sa si manance, deh...
Hi hi, la Vio e defect sa puna mana pe burtica.Ieri chiar imi mangaia burtica, si i-am spus:Pui draga a fost bebe, mangai degeaba acum.Merg sa vad ce fac la copil si revin la povesti!
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Nelke spune:
Salutare !
Data viitoare sa stiti ca aduc tablele sa vad cine se īncumeta sa joace...
Cat (am vorbit ieri cu ea la telefon) va trimite tututor salutari. Se va īntoarce din Romānia pe 23 mai.
Ce ziceti de o īntīlnire la Salzburg pe 29 sau 30 Mai ?
(31 e deasemeni sarbatoare, Rusaliile parca...)
Nelke
TORIA spune:
La sfirsit de Mai eu nu pot am concediu si plec acasa din pacate.Sper sa putem hotari o alta data bineinteles daca sint toate de acord sa pot veni si eu,daca nu o sa plec cu colindatul la fiecare in parte ca sa va cunosc odata pe toate.Eu am liber poate toata saptimina asta nu avem de lucru asa ca am ramas acasa,la toamna o sa dau de dracu cat am de recuperat la ore dar asta e ce sa fac.O zi frumoasa va doresc.Catrinel de ce nu intra din RO pe forum?
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
alexa22gandi81 spune:
Salutare!
Buna ideie,eu ma inscriu doar sa nu fie probleme cu bebe,si eu as avea ceva de sarbatorit in jurul acelei date.Poate se mai inscriu!!!O piedica as avea,e un concurs de tras cu arcul,cred ca in Rauris si s-ar putea sa mergem.Mai e putin timp pana atunci,mai vedem.
Pupici la toate.
alexandra
Babee spune:
eu sunt in Romania. .haideti in iunie ...ca poate vin mai multe..daca naste Alexandra atunci facem chef la spital.Pupici, merg la somn ca pic..am avut azi o zi de numa
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
tanja spune:
buna tuturora celor din Austria.multumesc TORIA pentru mesajul trimis.de acum o sa imi fac mai timp sa intru si eu mai des pe forum
balent