Fete din Austria (7)
Raspunsuri - Pagina 6
TORIA spune:
Halo Tania si Bine ai venit alaturi de noi,sper sa te simti bine aici si sa ne scri mai multe.Fetele desteptarea pe unde sinteti la ora asta,aici e soare si pentru azi sau spus 24 de grade mai un pic si mergem la baie,eu deja merg la solar sa prid un pic de culoare ca ma tem sa nu o ia nemti la fuga cand ma dezbrac.Hai treceti la scris cu cafeluta linga voi asa cum fac eu.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
anto spune:
zi de primavara si in Steiermark .Vad ca vrreti sa puneti iar de intalnire .Eu as putea veni prin 26-27Mai,Deni merge la Schladming excursie .Nu cred ca e departe de Salzburg,as potea merge cu Buss-ul lor.Dar vad ca marea majoritate dintre voi nu puteti
In iunie nu stiu inca ce va fi .
Tanja bine-ai venit!Scrie-ne cate ceva despre tine,sa te treaca Alina pe listuta
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Tanja bine ai venit.
La voi e soare ,e frumos,dar aici e cam intunecat si bate vantul.
Ieri am cumparat flori si am facut balconul frumos,nu este inca gata dar arata a balcon.Va cam plictisesc dar sincera sa fiu nu stiu ce sa va scriu.Va astept la barfa ca astazi am program lejer,sotul vine dupa amiaza si nu trebuie sa gatesc la 12.
Pupici la toate.
alexandra
Babee spune:
Hai saliu la fete...Tania..bine ai venit!!!.Uite mai ca ne inmultim pe zi ce trece.Te pomenestic apunem de-un partid curand.
Azi furam la vaccinel, ne-a intepat nitel, am oracait , dar trece tot.pana luna viitoare.
Io va pupic pe toate , ca plec acasa si ne mai 'vedem' .Pupice si o sa stau cu ochii pe voi
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
alinah spune:
Salut fetelor...ce bine e sa nu te doara mai nimic
Eu ieri am avut capul in pioneze, pana la urma am luat si primul medicament de cand sunt insarcinata, un paracetamol, parca m-a lasat nitel capatana, dar apoi iar bum-bum-bum . Am avut si tensiunea cam mica (8 cu5), am stat in pat ca ma simteam cam bleaga
Si azi ma mai doare dar suportabil, merg si la doctoritza de familie azi sa ma caute de bube.
Bine ai venit Tanja , tanara mamica!
Haideti mai fetelor, stiti voi care, rebotezatele mele, iertati-ma, sunt gravida si centrul de greutate e mutat la mezanin . Nu mai gandesc cum trebuie .
Iar o puneti de intalneala, hai ca ne-am gasit Eu daca sunt bine cu burtocul, ma urc in tren si sunt in Salzburg. Taman bine vin de la Romanica si o pun de betie din nou
Anto, sa stii ca un botz de burta am, parol!! Gabitza a pipait tot...a fost un pic cam dezamagita, dar a apucat-o euforia imediat ce a vazut bubu din burtica Alexei facand tumbe Dar cred ca la urmatoarea intalneala am sa stau cu burtocul descoperit, sa vada lumea si tumbele noastre
Am fugit la doctor!
Pup pe toata lumea!
alexa22gandi81 spune:
Salutare!
Alina chiar m-ai facut sa rad,sa-ti arati domle burtica data viitoare!Dar sa stii ca atunci cand e mare vrei sa se termine mai repede,ca eu una il vreau pe bubu cat mai repede la mine in brate.
Acum ascult la radio dor de tara "tu Ardeal,tu ardeal ";Ardelul ,ardelul ,ardealul ne cheama.......",ce fain imi aduce aminte de scoala, o "patriota".Ce melodii faine,ascultati fetele radio dor de tara,ca atunci chiar va treca dorul de tara.Ma duc sa termin de calcat si mai vin.
Pupici
alexandra
alexa22gandi81 spune:
Alina am uitat sa-ti spun ca eu cand ma doare capul i-mi fac un ceai de musetel si ma intind in pat,si apoi dispare ca prin minune;e bine daca poti sa eviti pastilele,eu nu am luat deloc,dar sigur te sfatuieste doctorita ta ce e bine sa faci.
alexandra
Nelke spune:
TANJA, bun venit printre noi !
Poate ca vei avea putina rabdare sa ne cunosti si poate ca-ti va place cu noi - never say never !
Tu unde esti īn Austria ? Nu cumva īn apropiere de Salzburg (unde sīnt eu), sa te pot invita la o cafea sau la o plimbare ?
Nelke
tanja spune:
multumesc pentru frumoasa intampinare in cadrul acestui forum.azi baietelul meu mi-a cam dat de treba,el plangand toata ziuasi cred ca este din cauza dintisorilor care incep sa iasa.in rest este un dulce si un cumintel.Toria cred ca maine voi avea mai mult timp si iti voi trimite si o poza cu el.va pup pe toate.
balent
tanja spune:
da eu sunt in aAUSTRIA NU STAU CHIAR ASA de aproape de SALZBURG dar poate ca o data voi trece oe acolo si cu foarte mare placere iti voi onora invitatia.eu stau in apropiere de orasul GRAZ
balent