mamici din Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 8
GabrielaG spune:
Am aflat duminica seara. Si cum imi place la nebunie Taxi, am facut o nebuinie si m-am dus. Da am avut un barbat in toata regula cu mine, adica pe Otto. Lasa ca data viitoare dau de veste. oricum luni seara la 19,30 m-am hotarat.
Pupici
Gabriela si baietii
adi69 spune:
Si mie-mi place Taxi...n-am stiut de concert ca altfel nu lipseam...deci asta se auzea duminica seara pe afara...cam distorsionat (de nu mi-am dat seama...)hmm ma gandeam eu dar eram prea obositi si nu ma mai tragea ata...
Dia si bebe Rucsi
carmenp spune:
Aliooo, fetele, deja ati ajuns la runda a treia?? Da` io unde-am fost?! Am sa-mi somez shefu` sa-mi "traga" iar net la servici, sa nu mai ramin pe-afara....
Carmen, Ionut si Pasarica din burtica
palmyrah2002 spune:
Carmenica mama,da unde ai fost atita amar de vreme?
Te-am dat lipsa la apel si cu cit timp liber am la dispozitie nu am reusit sa-ti mai scriu un rind.
Ce mai faceti dragalasilor?Tu cum te mai simti,mai da si tu raportul aici la fetele din zona sa stim ca sinteti bine!
Te pupacim cu drag,
Cristina si Mihnea
lacri spune:
mai fetelor nu am mai auzit nimic de o noua intalnire
hai ca pana sambata,duminica doar nu se va strica vremea.
ce ziceti???nimic,nimic???stati in casa ?nu ar fi calumea la Botanica?????????????
Gabi eu cred ca Otto chiar m-a placut(eu ce vrei sa zic acum-nu-mi spulbera" parerea buna" ce o am despre mine)ca de bagat in seama prea mult nici nu am avut cand;ai un print si sa-i dea Dumnezeu mult noroc si sanatate.mi s-a topit inima dupa el...sa-i dai un pupic din partea mea
va pup fetelor si sper ca ne vom vedea cat de curand
Fabian si mami Lacramioara
carmenp spune:
La raport, sa traiti! Aceeasi criza de timp, acelasi servici fara internet si cu asta v-am lamurit, cred. De simtit, ma simt bine, am aproape de 80 de chile, asa ca, daca ne-om intilni, sa nu treceti pe linga mine, io sunt!!! In rest, toate bune si oricind apti de-o plimbare prin Copou, asa ca, daca mai aranjati ceva, fie si un concert, Gabriela, anuntati-ne si venim!!
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Carmenica mama,da unde ai fost atita amar de vreme?
Te-am dat lipsa la apel si cu cit timp liber am la dispozitie nu am reusit sa-ti mai scriu un rind.
Ce mai faceti dragalasilor?Tu cum te mai simti,mai da si tu raportul aici la fetele din zona sa stim ca sinteti bine!
Te pupacim cu drag,
Cristina si Mihnea
Carmen, Ionut si Pasarica din burtica
l_carmen2003 spune:
hello, helllo
vrem si noi ingradina botanica - caci oricum pe acolo ne facem veacul in w-e. dar duminica caci sambata sarbautorim. Alex face 9 luni iar noi facem un nr de ani - nu spun cati caci suntem mai tineri decat parem!!!!!!!!!!
copilul meu are noi preocupari.
mai nou sta la mine in brate si-mi descheie nasturii de la bluza. poftim ocupatii masculine.precocitatea bate-vina
pa
Carmen si Alex (9 luni fara 3 zile)
lacri spune:
pai cine se mai aboneaza la intalnirea de duminica
Carmen sa-ti traiasca flacaul!sa aiba parte de sanatate si noroc!
iar voua casa de piatra in continuare si sa ajungeti ziua in care sa sarbatoriti si nunta de aur!
Fabian si mami Lacramioara
ralucami spune:
Fetelor nu va intalnitzi prea des acum, ca prin vara cand `oi veni acasa ,poate nu o sa vrea nimeni sa se intalneasca si cu mineOfff cand va citesc si vad ca va intalnitzi, asa ma apuca un dor si imi vine sa mor de ciuda ca nu mi-am facut rezervarile mai repede. Stitzi care e ironia sortzii? Cand ajung in Iasi asa ce ma apuca un dor de duca si asa ce imi vine sa imi fac bagajul si sa o iau catinel spre Jp!! Am auzit ca se mareste Mall-ul si se fac cinematografe. Abia astept sa ma duc!Va pup si pe voi si pe piticutzi si zile cat mai frumoase!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
l_carmen2003 spune:
ATENTIUNE MARE! MARE SARBATOARE!
LUI ALEX I-A IESIT PRIMUL COLTISOR - DINTISOR!
-aplauze- ASEARA L-AM DESCOPERIT!!! -aplauze-
SI DE EXTRAORDINAR DE MULT CE NE-AM BUCURAT AM ANUNTAT CU TELEFONUL, INTERNETUL,ETC, TOATA LUMEA!! SA SE STIE!
Asa, ca sa stiti si voi!
Carmen si Alex (9 luni fara 2 zile)