mamici din Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!a trecut cam mult timp de cand nu am mai scris,dar mai toata ziua stau afara cu strengarul iar cand doarme ba mai fac o mancare ,ba mai calc ,ba mai fac putina curatenie iar noaptea cad lemn.
sper din tot sufletul sa ajungem si noi duminica la intalnire ,mai avem si alt ceva propus dar sper sa mergem dimineata sa ne intalnim cu voi iar pe dupa-amiaza sa lasam celalalt program;imi doresc din tot sufletelul sa nu lipsim
Maluba sa-ti raiasca puisorul ,sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si intelepciune si sa va aduca numai bucurii!
pupici dulci

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Erica, ziceai ca zi va fi zi frumoasa.
Oricum daca nu ploua si e acceptabil veni in Gradina Botanica.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

, dar asa z'cea pe net!
Noi sintem , ca e destul de innorat si nu prea am risca sa plecam cu bb asa de mic la plimbare.

Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
Elena si Erica (6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

fetelor,

imi pare tare rau ca nu a tinut vremea cu noi , dar nu ma pot risca sa ma prinda ploaia cu asta micu prin botanica.....

va pup dulce si ramane pe alta data....
abia astept sa va vad "strengarasii"!

http://community.webshots.com/album/125065060nZxywh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Heiii,dragele mele ,dupa distractiunea de ieri,trebuia sa o tragem.
Cind ajungem la masina ce gasim in portiera?
SURPRIZA...amenda de la Gardienii Publici pentru ca am lasat masina in Gradina Botanica.Asa incit trebuie sa-mi pun rotitzele in miscare sa gasesc o salvare.Am vorbit cu cineva care mi-a promis ca ma ajuta si trag nadejde ca voi scapa de plata amenzii minime de 1,5 mil lei.
Trecind peste asta,vreau sa va spun ca ne-am simtit extraordinar si abia asteptam urmatoarea intilneala.
Mihnea a adormit suprinzator in 5 minute,a tras un somn pina pe la 7,iar pina la 12,30,daca nu cumva o fi fost si mai tirziu s-a hotarit sa adoarma.
Va pupacim cu drag,
Cristina ,Mihnea si Cristi

Mergi la inceput

Eiii asta-i culmea Cristina ,dar si noi am lasat masina in Botanica ( dupa ce ne-am despartit de voi am mai avut o intalnira tot in Gradina)si nu ne-a mai dat amenda ,i-am dat 10000 la tanti "Maricica" de la poarta si ea a zis ca daca ne intreaba vreun gardian sa spunem ca suntem nepotii ei dar nu ne-a intrebat nimeni nimic si cand am sa plecam acasa chiar erau niste gardieni pe acolo dar nimeni nu a vociferat.Trebuiau sa faca si ei ceva si chiar pe voi va gasit ,ce ma pot seca fazele astea -cum a fost si la intalnirea de data trecuta ,ne-a vazut ca faceam poze la copii nu draga sa platim taxa ca nu avem voie sa facm poze fara sa platim de parca noi fotografiam plantele nu pe copilasi dar asta a fost asa ca astepta si el ceva ,sa nu cumva sa traca ziua si el sa nu faca nici un bacsis.ce vrei ai uitat ca traiesti in ROMANIA.Stiti voi... avem o tara extraordinara de frumoasa dar o strica oamenii .......

Mergi la inceput

vad ca fetele care au fost la intalnire nu au apucat sa va spuna cum a fost ieri asa ca am sa va povestesc eu.Pt. ca suntem mai puturosei noi am ajuns mai tarziu la intalnire.....dar am ajuns,nu prea mai aveam sperante ca le voi gasi pe mamici si pe pitici lor,desigur;mi-am zis ca locul in care am stat data trecuta a fost superb si poate fetele mele au ales acelas loc.cand ma indeptam spre locul cu pricina cu cine credeti ca ma intalnesc ? Cu Otto(catarat pe pietre) care dupa ce l-am intrebat unde este mami m-a insotit ca un adevarat domn la locul unde erau parintii lui(ca asa mi-a si raspuns:"paritii mei sunt la un bustean..."-tare dulce).Ce pot sa va spun toata lumea se simtea perfec s-a papat si pizza ,s-a baut si berica(noi insa am venit ghiftuiti si nu prea a mai incaput si pizza-dar data viioare nu se mai intampla,promit).
M-am facut prietena la catarama cu Mihnea ,care la inceput timid imi tot aducea cate un fir de iarba si imi spunea ca l-a luat de sus din copac si apoi am cules inpreuna flori pt. mami.
Apoi Matei s-a lipit de mine si a vrut sa-l tin in brate si l-a cam facut pe Fabian al meu gelos (prima data cand a reactionat asa)si a trebuit sa ii tin pe amandoi.a fost super cu toti trei pe langa mine.
Dar ce m-a dat gata a fost cand a venit Otto si a rupt o floare si mi-a dat-o,m-am topit ,dupa care m-a pupat.
numai Alex a fost un barbat serios si si-a vazut de treaba lui ca el avea problemele lui nu sa ma bage pe mine in seama.
iar ciresica din mijlocul tortului a fost pusa de Erica care dupa un somn lung si bine venit si pt. parinti mi-a tras niste zambete si s-a chinuit ea in legea ei acolo sa-mi si zica ceva ;a fost minunata.
a fost o zi superba si sper sa se repete cat de curand posibil,chiar duminica asta daca va fi cald si sa fim si mai multi.
va pupacesc dulce
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

N-am putut veni duminica,in schimb am stat sambata vre-o patru ore in Gradina Botanica.
Si am vazut un gardian care se rastea la doua tinere care faceau poze .Ar trebui sa scoleasca putin oamenii inainte de ai face gardieni publici si a le da drumul in lume...

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mai Lacra ma faci geloasa. Ti-a dat otto flori si te-a pupat? Inseamna ca te-a placut mult sau l-ai bagat mai mult in seama?
Eu sunt o mama denaturata, recunosc, ieri l-am luat pe Otto si am fost la concertul de la Mall cu HARA si TAXI.Si am ajuns la 12 noaptea acasa. Tati si Matei au ramas acasa, dar noi ne-am distrat taaareee bine. Am cantat cu cei de la Taxi, a fost atmosfera supaer.
Daca la inceput Otto a fost foarte incantat ca merge la concert si m-a intrebat daca avem bilete, azi dimineata mi-a spus ca era muzica prea tare pt urechile lui.
Va pup si va doresc o saptamana superba,
gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Gabi ,te-ai dus pe furis la concert hai?
Nu zici nimica..habar nu aveam ca vin Hara si Taxi in Iasi.
Poate mergeam si noi la dicstractiune.
Pupicei la nazdravani !Cristina si Mihnea

Mergi la inceput