mamici din Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 9
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by lacri
pai cine se mai aboneaza la intalnirea de duminica
Carmen sa-ti traiasca flacaul!sa aiba parte de sanatate si noroc!
iar voua casa de piatra in continuare si sa ajungeti ziua in care sa sarbatoriti si nunta de aur!
Fabian si mami Lacramioara
Multumim din suflet. Si voua la fel si la toti puiutii vostri la fel.
Si numai bine si sanatate!
quote:
Originally posted by ralucami
Fetelor nu va intalnitzi prea des acum, ca prin vara cand `oi veni acasa ,poate nu o sa vrea nimeni sa se intalneasca si cu mineOfff cand va citesc si vad ca va intalnitzi, asa ma apuca un dor si imi vine sa mor de ciuda ca nu mi-am facut rezervarile mai repede. Stitzi care e ironia sortzii? Cand ajung in Iasi asa ce ma apuca un dor de duca si asa ce imi vine sa imi fac bagajul si sa o iau catinel spre Jp!!
Am auzit ca se mareste Mall-ul si se fac cinematografe. Abia astept sa ma duc!
Va pup si pe voi si pe piticutzi si zile cat mai frumoase!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Raluca,
1) sa stii ca ne intalnim noi des dar ne gandim si la tine si deci esti de fiecare data prezenta, langa noi
2) daca vrei sa prinzi mall-ul sub noua infatisare ar trebui sa vii anul viitor...
Asadar, tu vino aici si nu te vom neglija...
Pa dragelor, copilul s-a trezit si e la ora de pupat mamica. Nu il pot dezamagi si in plus imi place!!!!
Pupici de la Alex si Carmen. Pt toata lumea!
palmyrah2002 spune:
FELICITARI SI LA MAI MULTI DINTISORI FARA DURERI !
Cristina si Mihnea
LA MULTI ANI CARMEN SI LADI!
Sa fiti fericiti si sa va iubiti!
Cristina ,Mihnea si Cristi
GabrielaG spune:
Ce faci mai mamica cu burtica?(Carmen). Ce e acolo, o fetita sau tot un flacau, ca eu de mult nu te-am mai vazut prin zona? Ma urmezi cu 2 baieti sau faci o pereche?
Carmen, felicitari pt dintishorul lui Alex si tie si sotului multi ani fericiti impreuna, alaturi de printisorul vostru.
Elena, dai de baut pe 21?(Uite ca pe 22 si eu cu sotul facem ceva ani de la cununia civila;hmmm, ce mai zboara timpul).
Va pup si pe WK nu promit nimic caci se anunta ploaie.
Pupici la mamici, bebici si burtici,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
Am uitat, pe 25 mai cred, vine Tudor Gheorghe. Sunteti careva amatoare, ca eu nu cred sa-mi conving sotul sa mearga la spectacol.
Pupici,
Gabriela si baietii
acvi spune:
Salutareee,tuturor!!
Carmen,felicitari pt dintisor lui Alex,mi-am amintit zimbind ca si eu la primul dinte am facut la fel,am dat sfoara in tara la toata lumea,acum la nr 8 m-am mai domolit ,impartasim bucuria in familie,si cu mamicile de la bb-ei de aprilie 2003."La multi ani!!"pt miine ,petrecere frumoasa ,sa aveti in continuare o casnicie fericita,alaturi de printul Alex!!Lui Alex ii dorim "La multe luni!!"cu sanatate, bucurie si..multe nazbitii!!
Raluca ,stai linistita,nu ratam noi intilnirea cu voi.Poate pina veniti organizam ceva spectacol"5 baieti si...o strengarita(Erica)"!!(sau pina atunci reusim sa mai echilibram balanta!!).Va asteptam cu drag!!
Dupa vremea de afara cred ca facem pas duminica!!Ieri am iesit cu Alex cam golutz afara si asta-noapte mi-a facut febra 39.2.I-am pus doua supozitoare cu paracetamol si i-a mai scazut ,speram sa fie ceva trecator!!
Gata tb sa fug!!
Pupici la toata lumea!!
Gabi si Alex!!
ymellda spune:
Mai, felicitari tuturor pentru evenimente - care cu casatoriile, care cu dintisorii !!!!
Pupici de la noi si week end placut.
Alina si Andra !!!
adda spune:
Carmen (l_carmen2003) de 2 ori "La multi ani!" pentru maine : o data pentru Alex sa fie sanatos si...la cat mai multi dintisori de acum incolo si o data pentru voi sa fiti sanatosi , sa petreceti multe clipe placute impreuna si sa dea Dumnezeu sa ajungeti doi batranei (care inca se tin de mana cand merg la plimbare...ah! ce-mi plac mie batraneii astia care merg agale, tinandu-se de mana si zambindu-si unul altuia) care sa nu aiba alta grija decat sa-si plimbe nepoteii prin parc
Eu n-am fost la intalniri pentru ca, desi mi-as fi dorit, cred ca m-as fi simtit stinghera...voi cu cate 1-2 copilashi, iar eu ...de fapt, eu insami sunt un copil...inca...cica fac 25 de ani in vara ...vreau si eu un copilash ca sa ma ajute sa ma maturizez si eu odata.
Ralucami, ne luam de manutza? Am impresia ca si tu esti inca destul de copil , numai ca unul mai obraznic ...
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
lacri spune:
dupa cum a fost azi chiar nu avem sanse sa ne vedem duminica,asta e .....facem o mica pauza.
Carmen maine se lasa cumulta fericire si sanatate si cum ti-am mai spus sa dea Domnul sa ajungeti sanatosi la nunta de aur;iar strengarului sanatate , intelepciune si tot cei mai bun si frumos in lumea asta.
Acvi multa sanatate lui Alex,sa auzim numai de bine!
mai fetelor chiar saptamana viitoare e "Sf.Constantin si Elena"?
sa va spun eu cam cati sarbatoriti am in familie(le- a iutat si Dumnezeu numarul):
1)STRENGARUL MEU-Fabian Constantin
2)SOTUL-Constantin(nu mai spun ca-l chiama si Nicolae-alta distractie
3)MAMA-Elena
4)BUNICUL-Constantin
5)CUMATRUL-Constantin(nasul lui Fabita)
si mai avem si cativa prieteni
din pacate BUNICA ce m-a crescut nu a mai ajuns anul acesta ca sa o sarbatorim si pe ea-Dumnezeu sa o ierte!
Ce ziceti ,frumoasa lista,nu?
eu iti urez de pe acum Elena :la multi ani fericiti si multa sanatate!si sa-ti aduca Erica numai bucurii toata viata!
hai ca ma cam doare capul fetelor cand ma gandesc la saptamana viitoare.pa
pupici
Fabian si mami Lacramioara
Elena I. spune:
La multi ani, Alex, sa cresti mare, sanatos si sa fii norocos !
Multa fericire si parintilor, Carmen si Ladi!
Acvi, multa sanatate dragalasului tau baietel ! Sa speram ca-i trece repede si ca nu e nimic serios!
Lacramioara , multumesc de urari.
Cristina , scrie retetele!
Gabriela, tre' sa dau, ce sa fac , da-i cinstit ca voi sa beti berici si eu sa votez numai cu sucul ? La Tudor Gheorghe nu ma prea tenteaza sa merg. Mi-ar fi placut si mie la concert la Taxi sau la Fara zahar, dar nu mai sint de capul meu sa umblu noaptea la concerte !
Adda , daca vrei si poti veni la intilniri, sigur n-o sa te simti stinghera. Dovada e Raluca, ce abia asteapta sa ne revedem.
De azi am ramas singura pentru 3 saptamini . O sa ziceti ca nu-s chiar asa singura, ca mai e si Erica prin zona, numa' ca niciuna dintre noi nu intelege limba celeilalte si, prin urmare, nu putem avea o conversatie ca lumea!
Pupici de la Erica pentru scumpeii vostri!
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
Elena si Erica (6.februarie)
Elena I. spune:
de duminica la:
http://community.webshots.com/album/142667361CjeiCU
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
Elena si Erica (6.februarie)