mamici din Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 10
l_carmen2003 spune:
VA MULTUMIM DIN SUFLET.
Si voua, sanatate si fericire si numai impliniri si sa va dee Dumnezeu macar atata fericire si multumire cata avem noi acum. De zece ori mai multa!
Si sa stiti, la nunta de argint va asteptam pe toate cu copii si nepotei!
Va multumim si de abea asteptam sa ne vedem!
Si inca ceva, noi ne abonam la nuntile puiutilor de pe acum.
-----
Ieri a fost imosibil sa ma apropii de PC, caci puisorul a fost super nazdravan si a facut tot ce a putut sa ma tina numai a lui.
Azi de dimineata ne-a dat desteptarea la 7,34 si abea acum a adormit.
Azi, se pare ca se lasa cu musafiri, asa ca sperantele noastre de a petrece o zi in 2 sau fie si 3 s-au naruit. Vin socrii acusi, peste o ora la masa, iar pe diseara cand noi am fi vrut sa mergem la teatru, ne-au anuntat ca au niste probleme -!!! m-am obisnuit - , asa ca am renuntat la bilete si am hotarat sa mergem la Mall sa ne distram sarbatoritul nr 1, ALEX - 9 luni fix si un coltisor-dintisor. In definitiv el e cel mai important si poate asa si trebuia sa fie, ca sa fim langa el.
Sper sa fie frumos afara maine.
Cu drag
Alex -9 luni fix si un coltisor-dintisor si Carmen
tinatache spune:
elena, frumoase poze, multumim! Da' pt noi astia care nu va stim pe toti nu ne dati si niste esplicatiuni? sau sa pui acolo in titlu cine e... Nici o grija, pe printesa ta am recunoscut-o, ea e unica :)
Si eu am ramas singura cu andra cand era mica de tot, am stat 1 luna jumate numai eu cu ea si simteam ca o iau razna. Ar fi bine daca ai merge mult la plimbare, poate te intalnesti cu cat mai multa lume, sa vorbesti cu cineva care te si intelege. Acum e momentul sa mergi la parinti, in vizite luuungi, sa primesti vizite. Hai ca 3 sapt. trec repede, ai sa vezi.
Weekend placut!
Cristina
Elena I. spune:
hai, c-am scris si ceva "esplicatii" sub poznici si asta pentru ca doarme Erica tun, c-am plimbat-o azi foarte mult si am obosit-o groaznic.
http://community.webshots.com/album/142667361CjeiCU
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
Elena si Erica (6.februarie)
GabrielaG spune:
Tocmai am vazut ce am filmat duminica trecuta. Hi, hi, parca as mai vrea o pizza si o berica la iarba verde.
L-am vazut pe Mihnea dand "noroc, sanatate" cu paharul de BR, apoi pe Fabian cu biberonul cu suc, pe Erica domnisoara care a suras un pic la camera si pe Alex care s-a plimbat non stop, cu masinute in maini si fara.
Pupici,
Gabriela si baietii
PS. Elena daca iti este dor tare de Vio tragi o fuga la mine si ti-l arat la TV
O sa treaca repede timpul...
ralucami spune:
Salutic voios tuturor!!! Elena m-am uitat si eu la pozele puse de tine si mi-au placut taaaaaare!!Multzumesc mult! Si mamici si tatici si copilasi frumosi! Abia acum am realizat ca Erica e singura fetitza din grupul vesel Si nu esti singura! Uite ce de-a fete sunt aici pe forum. Carmen felicitari pt dintzisor si la multzi ani de doua ori! Scuze pt intarzierea urarilor, dar asta sunt eu- mai mereu ultima . Acvi multa multa sanatate puiului si sper ca nu e nimic grav! Cat despre echilibrarea balantzei....din partea mea slabe shanse. Si noi tot un baietzel nazdravan ne dorim. Dar Alex ce parere are de o surioara? Nu da!! Adda nu-s de ce ti-am facut impresia ca sunt obraznica, dar sa stii ca de fel mi-s blanda. Poa` sa marturiseasca fetele de la intalnirea din iarna trecuta.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Elena I.
Cristina , scrie retetele!
De azi am ramas singura pentru 3 saptamini . O sa ziceti ca nu-s chiar asa singura, ca mai e si Erica prin zona, numa' ca niciuna dintre noi nu intelege limba celeilalte si, prin urmare, nu putem avea o conversatie ca lumea!
Pupici de la Erica pentru scumpeii vostri!
Nu am indraznit sa le scriu fiindca stiam ca ramii singura si nu vroiam sa te deranjez cu fleacurile mele.
Da daca tot mi-ai intins mina...
Orange muffins : 1/4 tasse zucker (asta-i zaharul ) ,2 tasse Mehl,2 teeloffel backpulver, 1/2 teeloffel salz (asta imi da de inteles ca teeloffel e linguritza) 1 Ei, 1 Tasse Milch . 1/4 Tasse salatol,1/4 tasse orangesaft , 1 ebloffel feinger orangenshale(zubereintund wie grundrezept)
Schokoladen muffins : 1/4 tasse zucker , 3/4 tasse Mehl , 2 Teeloffel backpulver,1/2 teeloffel salz , 1 Ei , 1 1/4 Tasse Milch, 1/4 Tasse salatol,1/2 tasse geraspelte Blockschokolade , 3 ebloffel kakao.
Saru mana pentru ajutor !
Pupicei Ericai si daca se incalzeste poate ne intilnim mai des,ca sa nu fii singurica!!
Multumim de fotografii,sint superbe si am sa le copii si eu!Ce trebuie sa fac sa le copii pe toate?
Cristina si Mihnea
adda spune:
Foarte dragutze sunt pozele de la intalnire
Ralucami, a fost o gluma ...copil obraznic in sensul bun, adica mai infipt si descurcaret decat mine...
Cristina (palmyrah2002), nu cred ca exista vreo metoda sa poti copia toate pozele odata...clic pe fiecare poza si "Save as"
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
Elena I. spune:
Multumesc, fetele (sau sa zic "doamnelor"?), ca sinteti alaturi de mine! Simbata si duminica m-am plimbat aproape toata ziua si prichindica mea e foarte bine dispusa.
Cu placere, Cristina !
Briose cu portocale: 1/4 ceasca zahar, 2 cesti faina, 2 lingurite de praf de copt, 1/2 lingurita sare, 1 ou, 1 ceasca lapte, 1/4 ceasca ulei, 1/4 ceasca suc de portocale, 1 lingura coaja rasa de portocale.
Briose cu ciocolata: 1/4 ceasca de zahar, 3/4 ceasca faina, 2 lingurite praf de copt, 1/2 lingurita sare, 1 ou, 1 1/4 ceasca lapte, 1/4 ceasca ulei, 1/2 ceasca ciocolata de menaj rasa, 3 linguri cacao.
Se prepara dupa reteta de baza.
adi69 spune:
Buna fetelor...nu m-am apropiat de multisor de calculator...
Acum am citit ultimile mesaje si am vazut ca e plin de noutati pe aici..
La multi ani Carmen si Ladi si sa va traiasca baietelul cu dintisor...!Fa-i o poza sa vedem si noi dintisorul..
Vad ca v-ati distrat iar de minune in Gradina...fara noi...sper ca la urmatoarea intalnire sa participam si noi .
Mergem si noi destul de des in Botanica dar se pare ca tot in contratimp..
Dia si bebe Rucsi
palmyrah2002 spune:
Adda saru mana de indicatii !
Elena !Multumesc mult pentru traducere!
Eu sint in priza acum,fiindca am niste proiecte de terminat,iar de simbata viitoare incep sesiunea!
Asa incit nu mai sint in stare nimic si voi intra mai rar pe aici !
Va pupacim pe toate cu drag !
Cristina si Mihnea