mamici din Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Sa o iau in ordine (de la cap la coada sau invers?):
so: multumesc Elena pt traducere, multumesc Cristina cu Mihnea pt ca le-ai scris in limba de baza si din nou multumesc cristina cu Andra si patrick pt tava. Parca am fost la premiile oscar.
Abia astept sa fac cu ciocolata, ca eu sunt innebunita dupatoate care au cacao si cioco multa. Data viitoare iau la pachet in gradina botanica.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

BUNA ZIUA,
Stau cu Alex in brate si scriu printre piciorusele lui - vesnic in cautare de impins cate ceva...
Pai sa va spun ce a facut Alex sambata seara?
Ne-a facut surprize... Intai pt ca inainte de a pleca la Mall l-am luat la verificat gingiutele si peste ce am dat? Inca un dintisor!!! mititel si sfios pe langa celalalt de 3 zile, insa prezent acolo..
Si apoi l-am lasat langa patutul lui care e foarte aproape de patul nostru, la o distanta de doua manute de Alex si un pas mic-mic... pe care, curajos, Alex l-a facut... Noua nu ne venea a crede, iar el cu gurita pana la urechi s-a intors si a repetat figura..
Azi m-am convins, copilul merge.MERGE!!!!

Sunt super HAPPY!
VA SARUT SI MULTUMESC DE URARI,

Carmen si iubirea de Alex care acum da pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Draga Carmen ,vad ca ai primit cele mai frumoase cadouri de la bebelinul tau(ce spun eu bebelin ca e baietel in toata regula!!),am spus noi bine ca data viitoare cind ne vedem vei fi cu Alex de minutza!!
Alex e bine a scapat de febra dar i-au iesit niste bubitze pe frunte si in spatele urechii,ca un fel de iritatie si ma gindesc daca nu e de la transpiratie,ca sint mai vizibile pe partea pe care doarme.
Raluca,nu stiu pe Alex ce l-ar incinta fratior sau surioara,dar tati deja si-a exprimat dorinta pt inca un baietel,numai eu am ramas pe consecventa si vreau totusi o fetita!!Numai ca atunci cind il vad cum se tine de mine scai toata ziua,nu vad cum m-as mai ocupa de bb 2, asa ca deocamdata e la stadiu de vis!!
Adda,draga daca ti-e jena ca esti fara bb,se rezolva draga mea,inchiriez una bucata copil zimbaretz,asa ca te rog ,data viitoare nu ne ocoli!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Gabriela, Cristina, s-aveti pofta!

Carmen, felicitari si la mai multi dintisori sanatosi!
Apropo de dinti, voi dati Zymafluor copilasilor?

Gabi-acvi, ma bucur ca dragalasul tau se simte mai bine!

Eu bintui la ora asta pe forum, ca huhurezii prin tzintirim, pentru ca tusesc ingrozitor si am fugit din dormitor sa nu trezesc pe prichindica.
Nu vreti sa ne intilnim simbata? Cica vor fi 28 de grade (da' nu ma las! poate ma ia vreun post TV sa prezint starea vremii )
O noapte linistita!

Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
Elena si Erica (6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Elena, da' ce pasare de noapte esti!!

bine ca a iesit soarel. o sa ne plimbam si noi azi pe la prinz ca dupa-amiaza asteptam musafiri

o zi buna tuturor

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Cristina,bafta la examene...!
Carmen ,abia ce am felicitat primul dintisor ca veni si nr doi...felicitari si la cat mai multi fara durere...
Acvi ,daca vrei si copilul nr doi acum este timpul,sa nu fie diferenta prea mare intre ei ca nu se mai impaca...
Elena,fa-i cinste tusei tale cu un paxeladine...sa vezi ce viteza prinde...
Sanatate la toata lumea...!

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Multumesc, Dia, de pont, dar nu stiu daca am voie sa iau medicamente cit timp alaptez.
Bafta, Cristina!

Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
Elena si Erica (6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by acvi

Adda,draga daca ti-e jena ca esti fara bb,se rezolva draga mea,inchiriez una bucata copil zimbaretz,asa ca te rog ,data viitoare nu ne ocoli!!

Acvi, multumesc de oferta ...data viitoare nu va ocolesc ...in ceea ce priveste bubitele lui Alex, poate au iesit de la febra si cum febra a trecut, trec si ele...zic eu, desi nu ma pricep deloc la copilashi si problemele lor

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

cristinica, baftaaaa!!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Multumesc Adriana, vin dintisorii repede unul dupa altul ca ii asteptam de prin noiembrie si ne gandeam chiar ca au intarziat.

Bafta mare Cristina.

Adda, eu nu inchiriez nimic nimanui, dar astept sa ne vedem oricum, cu sau fara BB sau burtica.

Dupa cum vezi Elena si eu stau huhurez pe PC, ca abia a adormit gagalicea si am terminat si eu treaba prin casa. Si eu imi astept sotul sa vina - ca si tine, doar ca al meu a fost doar pana la Suceava...
Greu fara mama langa mine, dar nu mai sunt decat 2 saptamani pana vine acasa... si ce bine va fi atunci!!
Gata, va pup goodbye si pa,
Ma duc la culcare.

Carmen

Mergi la inceput