mamici din Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 12
iuliana spune:
Fetelor, am si eu o rugaminte la voi. Peste o sapatmina o sa fim si noi acasa in Iasi (eu si fetita mea de 10 luni jumate) si as avea nevoie cu imprumut de un tarc sau un patut pentru o luna, cit vom sta acasa. Nu as vrea sa cumpar unul pentru ca am nevoie de el numai o luna si nici nu as vrea sa o culc cu mine in pat ca se invata si apoi nu mai scap de ea. Asa ca, daca aveti cum sa ma ajutati, trimiteti-mi, va rog, un PM. Ramin datoare pe veci:)). Multumesc...si poate ne intilnim cind ajung acasa:))).
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
adi69 spune:
Iuliana,din pacate nu am cum sa te ajut,ca a mea gaza doarme deja cu noi si patutul ei a plecat de multisor la un bebe mai mic...
Elena,...ai dreptate..nu mi-am dat seama ca alaptezi...deh la mine a trecut deja ceva timp...si-am uitat!
Vine cineva sambata in Botanica? Sau poate duminica?
Dia si bebe Rucsi
lacri spune:
buna fetelor!de mult nu v-am mai scris dar din pacate si eu si Fabian am fost raciti,abia azi am inceput sa ne miscam putin.Fabita a inceput duminica seara iar eu luni seara eram bocna,bondocul meu a avut si niste febra iar eu o durere de urechi si gat betoana.dar vad ca ne revenim
eu cu siguranta nu am sa deschid calclatorul asa ca:ELENA:LA MULTI ANI!
Tocmai a veni sotul meu acasa si mi-a povestit ca a dus o fetita de nici 6 ani la spital ca trecuse o masina peste ea .este atat de tulburat.....
Fabian si mami Lacramioara
adda spune:
Elena, La multi ani!
Sa fii sanatoasa, micuta ta Erica sa fie cuminte azi si sa nu te chinuie prea tare...
Am vazut si eu ieri un bebelus nou-nascut, de 3 zile...pana acum nu mai vasuzem....era asa de mic-mic si scumpel ...nici nu-mi inchipuiam ca poate fi asa de micut
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI ELENA !!!
Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa se implineasca!
O viata senita,linistita si fericita!
Cristina si Mihnea
GabrielaG spune:
La multi ani Elena!!!
Sa fiti fericiti alaturi de printesa voastra si sa aveti o viata minunata.
Pupici,
Gabriela si baietii
tinatache spune:
La multi ani, Elena! Sa-ti creasca fetita mare si sanatoasa, ca fromoasa e deja!
Cristina
adi69 spune:
Ma alatur si eu celor care-ti ureaza "la multi ani!" Elena...
Sa fii sanatoasa si tu si printesa ta...
Dia si bebe Rucsi
ralucami spune:
La multzi ani Elena!! Si la multzi ani tuturor cu numele de Costel, Costica, Constantin, Elena, Lenuta, Ileana!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ymellda spune:
LA MULTI ANI !!!!!! Elena
si toate urarile de bine alaturi de familia ta!!!
Alina si Andra !!!