mamici din Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Elena I. spune:
Multumesc din suflet pentru urarile voastre!
Eu nu am avut conexiune la net de pe 20 seara, asa ca abia acum am citit urarile voastre. Si ce bine m-am simtit!!! Parca a fost si azi ziua mea.
Vreau sa va spun ca Erica, dupa ce ca e frumoasa si desteapta , mai e si nemaipomenit de cuminte. Nici nu-mi vine a crede ca numai maninca, doarme si se joaca. Nu plinge aproape deloc.
Lacramioara, sanatate tie si dragalasului Fabita! Si "La multi ani" (cu intirziere) sotului tau.
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
Elena si Erica (6.februarie)
lacri spune:
pupici superi dulci Elena!multumesc de urari!noi am sarbatorit pana astazi (inclusiv)SF.Constantin si Elena(la atatia sarbatoriti....)iar Fabian iti dai seama ca a fost in centru atentiei.
Fabian si mami Lacramioara
palmyrah2002 spune:
Heii,petrecaretelor da la oameni necajiti nu va ginditi?Adica la astia ca noi care stau si isi bat capul cu proiecte si calcule urite!Trimiteti si la noi ceva de,macar sa nu mai fim stresati!
Hihihihih..glumesc.
Proiectul asta m-a stricat la minte,e asa de greu si de urit,dar sper sa reusesc sa-l termin,iar vineri si duminica am doua examene grele grele.
Multumim de urari si sa-mi tineti pumnii in continuare!
Va pupacim dulce de tot,
Cristina si Mihnea care a demontat bateriile din baie ,adica a aruncat in WC si a tras apa,butonul de la dus si capacul de la lavoar
l_carmen2003 spune:
Ce faci Cristina? Te mai duci la scarbiciu? sau stai acasa sa inveti?
Cred ca Mihnea e tare mandru de el.
Bafta la examene.
Sa stii ca noi nu am sarbautorit - eu cel putin desi sunt Elena - am stat cuminte acasa si am lucrat pt un proiect de al sotului meu pana sambata dimineata la 4 am. Apoi sambata am facut ceva cumparaturi si am dormit cat ne-a lasat Alex - max o ora.
Duminica am mai fost si prin piata si pe la socri si uite asa s-a facut luni.
Azi mergem la concert si mai ales, joi vine mama!!
Ii las nepotul - sper sa o recunoasca - si plec la hotel sa dorm joi spre vineri!
Glumesc! Dorm acasa!!!
adi69 spune:
La multi ani Carmen-Elena...cine sa te stie daca nu vorbesti...?
La ce concert mergi azi?Noi stam de doua zile in casa si nu prea stim noutati...
Dia si bebe Rucsi
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Ce faci Cristina? Te mai duci la scarbiciu? sau stai acasa sa inveti?
Cred ca Mihnea e tare mandru de el.
Bafta la examene.
Sa stii ca noi nu am sarbautorit - eu cel putin desi sunt Elena - am stat cuminte acasa si am lucrat pt un proiect de al sotului meu pana sambata dimineata la 4 am. Apoi sambata am facut ceva cumparaturi si am dormit cat ne-a lasat Alex - max o ora.
Duminica am mai fost si prin piata si pe la socri si uite asa s-a facut luni.
Azi mergem la concert si mai ales, joi vine mama!!
Ii las nepotul - sper sa o recunoasca - si plec la hotel sa dorm joi spre vineri!
Glumesc! Dorm acasa!!!
Tztztzt ,sa nu spui tu nimic..
LA MULTI ANI CARMEN ELENA!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi.
Pupicei lui Alex cel nazdravan.
Eu sint la scirbici evident,ca e ca la nebuni pe aici si printre picaturi mai fac si eu un calcul acolo.
Imi propusesem sa-ti scriu dar m-au luat problemele pe dinainte si nu am mai reusit!
Distractiune placuta joi!
Cristina si Mihnea ,tare mindru de "pocaiile"-porcariile lui,fiindca se lauda la toata lumea: am aucat aoo a chiudeta capacu,tat apa"-am aruncat acolo la chiuveta capacul si am tras apa!
l_carmen2003 spune:
Concertul lui Tudor Ghoerghe nu s-a mai tinut. Am venit acasa si cum am deschis usa copilul a inceput sa tipe.
Scumpiciul meu a devenit un adevarat spiridus. Umbla peste tot. Ce nu poate ajunge in piciorute - ca nu face mai mult de 2-3 pasi singur- se aseaza jos si continua in 4 labute sau tinandu-se de mobile si tot ajunge la ce voia sa ajunga. Si are o noua gama de grimase, mai ales cand ne reproseaza ca nu il luam inbrate. Nu plange, ne striga in felul lui :"ne ne ne "sau de-a dreptu' "mamaaaa" si apoi pune capusorul pe manute si se uita dupa noi. Imi rupe inima si stie perfect asta.
Pana acum ma pupa cand simtea ca vreau sa plec, dar in ultimile 2-3 saptamani nu am mai plecat nicaieri si am stat numai cu el, asa ca pericolul sa il las acasa cu cineva a disparut. Acum pur si simplu ma pupa cand vrea sa imi ia ochelarii: se uita la mine, isi apropie fata de a mea, imi pune manuta cea mai la indemana pe fata si ma pupa apoi repede cu cealalta imi ia ochelarii, continuand sa se uite in ochii mei!
Pa, ma duc sa profit de faptul ca doarme, si sa dorm si eu. Va sarut.
Carmen
PS Multumesc de urari... Eu imi sarbatoresc doar ziua de nastere, ma cheama Elena dar cum nu imi spune nimeni asa nici nu reactionez daca m-ar striga cineva asa ... si nici nu imi amintesc sa spun si celorlalti ca asa ma cheama... O sarbatorim de obicei pe mama care e tot Elena, dar cum a lipsit de ziua ei...
Doamne, joi vine mama! ce bine!
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Noi stam de doua zile in casa si nu prea stim noutati...
Dia si bebe Rucsi
Ce ati patit de stati in casa?
adi69 spune:
A! Carmen,nu am patit nimic deosebit,doar ca a fost cam urat afara si m-am apucat de treburi gospodaresti sii...n-am mai scos nasul afara...ieri am iesit in Botanica si dupa jumatate de ora ne-a alungat ploaia...
Mai incercam si azi,vad ca e soare,nu stiu cat e de cald...
Felicitari Spiridusului tau smecher...!
Dia si bebe Rucsi