mamici din Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 14
roberta04 spune:
'Neatza buna la iesence dragi! Hop si eu pe langa voi dupa o lipsa cam mare, dar sunt consemnata la domiciliu pana nasc iar Internet ne-am pus abia acum. Palmyrah, bafta la examene, si eu si sotul meu suntem in sesiune, mai rau e ca nu ma pot concentra, dupa ce am luat pana acum note spectaculos de mari, acum ma uit pe cursuri si ma gandesc la bebelusi, nasteri, patut, carut, hainute si tot asa... Ma bazez insa pe faptul ca puiul meu o sa-mi poarte noroc!Parca nu mai am rabdare pana in august, sa-l vad langa mine, sa stiu ca e bine, sanatos si...of...imi dau lacrimile! Am fost si la echo saptamana aceasta, cred ca e baietel,e mare, l-a vazut si bunicuta si s-a topit toata...
Va pup si tinem legatura!
Roberta (Varsator) + BeBe scump din burtica - 26 saptamani
tinatache spune:
Roberta, sa-ti fie bebelu sanatos , stai linistita ca o sa fie totul bine. La noi iar ploua, am avut si noi cateva zile frumoase si apoi gata:(( In Iasi cum e?
Cristina
roberta04 spune:
Multmesc de urari! La Iasi e soare astazi dar e tot racoare, cel putin asa percep eu din casa. Am mai patit-o odata , mi se parea ca e frig afara si m-am imbracat sanatos, dar de fapt era umbra in balcon si afara ardea soarele...
Roberta (Varsator) + BeBe scump din burtica - 26 saptamani
tinatache spune:
hehe, de aia mi-am pus eu termometru afara, ca sa stiu cum sa imbrac plodutii:))
Cristina
anca_ spune:
Buna,
Sunt Anca si am un bebe de 2 ani si 5 luni, Alex. Suntem din Iasi si stam in zona Nicolina.
Sunt primele mele zile pe acest forum. Vreau sa salut toate mamicile si copii din Iasi si ma gandeam la o propunere de a organiza o intalnire a "copiilor de pe forum" acum in preajma zilei de 1 Iunie. Poate undeva intr-un parc... Daca ati mai avut intalniri "live", poate va pricepeti mai bine...
l_carmen2003 spune:
Bine ai venit Ancuta,
Si eu am un bb Alex dar de abea 9 luni jumatate.
Sigur ca obisnuim sa ne intalnim...
Dam convocarea si gata!
Propun duminica 6 iunie, ca de obicei la Gradina Botanica...
Dupa ce votati, bineinteles...
Asadar cine pt?
Carmen
anca_ spune:
Am o rugaminte: stie cineva mai multe detalii despre gradinitele din Iasi. Noi cautam o gradinita cu program prelungit (pana la 18.00) si care sa primeasca copilul care in toamna va avea 2 ani si 9 luni. Nu conteaza zona.
Multumesc
GabrielaG spune:
Pe Sararie am inteles ca mai este o gradinta particulara care ar avea program prelungit, dr la inceputul anului scolar cel putin, copiii aveau mancarea de acasa.
Pupici,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
Fetelor sa-mi tineti pumnii!
Azi la 4 am primul examen si cica la zi au picat 70% din studenti!Doamne ce frica imi este!
Roberta BAFTA si voua in sesiune!
Ce mai conteaza notele cind ai o minune in burtica!Cristina si Mihnea
Anca,bine ai venit !
Daca te intereseaza o gradinitza buna-buna iti recomand gradinitza din spatele Maternitatii Cuza Voda(acu se cheama Ghica Voda -de ce
i-or fi schimbat numele.Este o gradinita de stat,dar este cea mai buna,ma refer la curatenie si la personal.Poti merge sa o vezi si sa discuti cu directoarea de pe acum,ca sa ai intrare pe la toamna.Nu stiu sa existe gradinitza mai buna in Iasi.Ar mai fi granitza vis-a-vis de TVR Iasi,pe (Karl Marx)-Lascar Catargi(in Copou).Si aici e curat in schimb nu au spatiu de joaca afara,poate or renova vara asta.A,si mai este o gradinitza pe Sfintul Andrei -care ar apartine de Mitropolie,dar nu stiu locatia exact.
Daca organizati pe 6 intilneala poate venim si noi,fiindca pe 5 am examen si imi pot permite pe 6 o mica relaxare
Cristina si Mihnea
GabrielaG spune:
De fapt trebuia sa-ti spun intai bine ai venit Anca printre noi si sa-ti traiasca Alex cel mic, sau mare de-acum ca deja are 2 ani jumatate.
Grdinite sunt mai multe, dar trebuie sa umbli si parerile sunt impartite in functie de exprientele traite. In zona Bucium am inteles ca este o gradinita catolica tot cu program prelungit, a unor maicute sau ceva de genul acesta, dar inscrierile se fac prin aprilie-mai...si cred ca iti trebuie s o pila ca sa ai intrare. Mai este Funny English, cea de pe Sararie parca se numeste Ioana. Mai aproape de zona, la capatul Cantemirului spre raul Bahlui este o gradinita de stat numita SF. Parascheva, unde iar am inteles ca sunt conditii f. bune. daca BB face sau cere la oilta poate fi primit la gradi cu ceva pilute. Offf..
Pupici si poate ne intalnim pe 6 iunie. Deocamdata votez ca vin.
Pupici,
Gabriela si baietii
PS. Cristina, multa bafta, gandeste-te ca e "doar" un examen ca oricare altele...si cate ai avut si le-ai trecut...