Ardeleni nu mai sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 7
mmi spune:
Draga Rici,
felicitari pentru sarcina, in primul rind.
Sint in oras pina in 24 iunie cind plecam (URA!)la mare. Problema este ca dimineata sint la servici si dupamasa sunt in plimbarile prelungite cu Mihaita prin oras, parcuri etc. de mi-am rupt deja picioarele. Dar tot ne-am putea intilni noi cumva (ce daca vine si copilu'?).
Dragele mele albaiulience, si eu cred ca ne cunoastem din vedere, doar nu-i Alba asta asa de mare; ma bucur ca pot vorbi cu voi si sa vad si eu cum este sa traiesti pe alte meleaguri. Of, of...
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by mmi
Draga Rici,
felicitari pentru sarcina, in primul rind.
Scuze pentru confuzie, Rici nu e . Dar va fi mamica inntr-o zi, intr-un fel sau altul.
Cu intalnirea...pot obtine un numar unde sa te sun? Pe privat? Eu am numarul de mobil scris la Profil.
Pupici
Rici, o viitoare
Dumnezeu să te țină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.
rachel owen spune:
Florenit, bine ai venit! Daca vrei pe lista de "pove", cum zice Dana, atunci esti trecuta din oficiu. Zi-ne mai multe si "hai la pove"!
symaco spune:
buna,fetelor!
si eu vreau pe lista ca tot ardeleanca sunt,din orastie vin![hop
numai bine!
Dana_ spune:
Salutare
Rachel, ce mortala esti
Florenit, bine ai venit printre noi. Sotul meu e de langa Brasov(Sf Gheorghe), chiar am fost ziele trecute pe-acolo, am facut niste pozici langa Biserica Neagra, e super Brasovul. Poate ne intalnim data viitoare cand mai mergem
Pupici
Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Dana_
Rachel, ce mortala esti
mamă, da ce făcui iară?
florenit spune:
Multumesc de primire! Nu-s multe de "pove" despre mine: am intrat pt. ca mi-a fost drag de voi si de cum va ajutati si vreau sa ajut si eu cum si cat pot!
Deocamdata sunt aspiranta la aspiranta - adica inca mai caut materialul genetic
Dana_ spune:
Rachel, scumpico , am citit faza cu "pove" si am ras putin, pai....asa am eu obiceiul sa scriu. N-ai facut nimic. Uite si cuvantul "mortal" e simpatic ups
Florenit, iti doresc succes sa gasesti materialul genetic
Va pup
Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
mmi spune:
Draga Rici,
te rog sa ma ierti pentru confuzie, nu am vrut sa fac nici o traznaie, dar semnatura ta m-a incurcat rau de tot.
Spune-mi cind treci prin Alba sa vad daca pot sa te astept undeva in oras.
Cu prietenie, Mihaela.