Ardeleni nu mai sunt?(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Mercedes
si eu vreau pe lista,sunt din Oradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Gabi, eu am terminat HCC - ca si Mmi pe care o salut - dar in 94! Apropos Mmi, eu am fost la clasa lui Danciu de care imposibil sa nu fi auzit daca ai trecut pe acolo.
Cat despre portile cetatii draga Gabi, sincer nu mai stiu nimic dar uite o intrebare buna pt ai mei, asa ca da-mi ragaz cateva zile si iti voi zice!
Si voi cu ce va ocupati acum? Cu bb-ii ?
Va pup,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Am sa ashtept raspunsu tu ca tare sunt curioasa daca au fauct ceva cu ele "portzile cetatzi".
Nu ma ocupo cu abolut nimic, toata ziua stau acasa si fac mancare, curatzenie, si am grija de bb (17 luni baietzel)... ma plimb prin parcuri, mergem la magazine si ziua trece. Nu am chef de lucru si sa las copilul cu un strain, vreau eu sa ma ocup de educatzia lui.
Voi ce facetzi, lucratzi, daca da... care va este meseria, va place ceea ce facetzi?
Gabbriela & Julian

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Salut din nou toate ardelencele si mai ales fetele din Alba.
Cum sa nu stiu de Danciu, profesorul de franceza? Eu am fost in clasa la Bisboaca, la mate-fizica.
A-propos, portile cetatii sunt in continuare "invelite" in lemn, si inca se lucreaza la ele.
Intr-adevar Alba Iulia este un oras mic, dar eu ii iau apararea si pot sa va spun ca asa cum e e al nostru.
Nu mai stau doar cu copilul, am stat pina cind Mihaita a implinit doi ani, acum lucrez "la stat" , inginera.
Cu drag, Mihaita (3ani si 7 luni) si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Si eu iubesc Alba Iulua asha mica... este orashul meu si imi place. Nu imi plac locurile aglomerate... si vai de mine unde am picat... la mashini una in cap la alta (drumuri suspendate si fff aglomerate pe aici pe la mine).
Abea ashtept sa vin in Ro sa vad ce mai este nou, sa mai uratzit sau sa mai infrumusetzat de la ultima vizita (cu un an in urma).
In rest va doresc multa sanatate si noroc in viatza.
mmi si itzi place la stat sa lucrzi... este mai bine ca la particulari?
Gabbriela & Julian

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ady cluj spune:

sunt si eu clujean dar nu mai si mi-e tare dor de cluj!din pacate sunt departe de el!clujean manastureanady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salutare,
Ady, si eu am fost manastureanca, acum m-am mutat in Marasti
Ce mai faceti?
Va pup

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

ohoho, ce activitate p-aci. eu n-am mai dat prin zona din partea intai a subiectului. bina-sanatoase-voioase?

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolipop Lady spune:

si eu am locuit tot pe langa scoala nr 7 in alba iulia, insa inspre hotelul cetate, pe strada care e perpendiculara pe piata; am fost si eu la HCC si am absolvit in 1996. Sunt convinsa ca pe multe dintre voi va cunosc din vedere ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Mami Mihaela, esti din Alba Iulia?
Cand ne putem intalni?
Eu nu sunt din Alba, dar trec des pe acolo, caci merg la Aiud sau Fenes. Ce zici? Tu ce program ai?

Rici, o viitoare

„Dumnezeu să te țină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput