Ardeleni nu mai sunt?(2)
Raspunsuri - Pagina 5
schuster laura spune:
Hallo Angela!
Te inteleg f.bine si mie imi merge la fel.
Si mie mi-a trebuit maritat,acum sint de13 ani aici si am familie cu 2 baieti si nu mai am asatimp sa duc dorul de Romania.
Timpul vindeca toate aproape toate ranile sufletului.
Te salut si nu fii trista .
Pa curind.
schuster laura
simonaM spune:
quote:angelina,pe unde stai in ontario...eu tot mereu merg prin Kitchener.don't worry....be happy.mona78
Originally posted by angelabv
Servus tuturor,ce mai e nou in Ardeal? Cind esti departe de casa orice veste e bine venita ! Eu sunt din Brasov, acum departe de casa, mi-a trebuit maritis !!! Traiasca netul !!Angelina
Dana_ spune:
Salutare,
ce mai faceti?
Uff Simona, n-am reusit sa te prind online sa vb...
In Cluj iarasi e festival. Asa mai merge
Pupici
Dana&bb Andy(1 an si 2 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
simonaM spune:
DANA nu mai stiu yahoo messager al tau...trimitemi-l ca nu stiu ce am facut ca nu m-i s-a inregistrat aici in yahoo.don't worry....be happy.mona78
Lolipop Lady spune:
Servus fetelor!
Am vazut ca aveti o lista cu persoane din Ardeal. Imi pare bine ca v-am gasit.
Eu m-am nascut la Alba-Iulia si facultatea am facut-o la Cluj unde am si ramas dupa absolvire. Momentan locuiesc peste hotare.
In urma cu vreo 2 saptamani parca cumnata mea imi spunea ca a fost la iarba verde si gratar in Faget si ca va merge cu prietenii (multi dintre ei comuni) la festivalul berii. Ce n-as fi dat sa fiu si eu in cluj atunci!
Deocamdata astept cu nerabdare luna august cand voi vedea din nou ardealul....
Gabbriela spune:
buna fetelor... eu sunt pe listutza dar nu am fost deloc activa la subiectul acesta... deacuma incolo o sa fiu mai activa si mai indrazneatza.
Eu sunt nascuta in Alba Iulia, cresutza in Blaj pana la 7 ani si dupaia in Alba pana in clasa a 12, iar facultatea am inceput-o la Blaj, dar am abandonat-o ca nu imi placea si ma plictisea.
Acuma przentanduma din nou sper ca ma vetzi primi in clubul vostru.
O zi buna zi multa sanatate.
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos
danyce spune:
salut
Si eu sunt ardeleanca, asa ca va rog frumos sa ma treceti si pe mine pe listuta. Eu sunt nascuta in Sighetul Marmatiei si am studiat la Cluj.
Numai bine si pupici,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
bb_alinus spune:
Buna Gabriela ,
uite in sfarsit o albaiulianca care se arata ca ma simteam singura printre atatea clujence!
Si pe unde locuiai in Alba? Eu pe langa piata din cetate, sau mai precis pe langa scoala 7....
Pupici,
Alina
mmi spune:
Va salut si eu. Sunt inclusa in lista.
Nascuta si crescuta in Alba Iulia, facultate la Cluj-Napoca, casatorita apoi tot in Alba.
Am terminat HCC in 1991.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
Gabbriela spune:
bb_alinus pe langa stadion, mai exact ultimul bloc ce avea fatza sper Miceshti. Unde ai terminat liceu si in ce an... eu am terminat la nr. 4 si cei 4 ani de liceu au fost un adevart chin... am avut si zile frumoase si amintiri bune in liceu dar majoritatea enervante si plicticoase.
Am o intrebare despre portzile cetatzi, ce mai sunt cu ele, mai sunt imbracate in lemn, acum 2 ani cand am fost acasa erau inca in lemn...
mmi bine ai venit si tu... haidetzi safim si noi mai active, dar cu asha orash mic nu prea ai ce vb depsre el :(
Dar vad ca fetele din Cluj bat recordu, sunt foarte multe si foarte active. Bravo lor.
danyce bine ai venit.
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos