Ardeleni nu mai sunt?(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

fetele,
Iacata-ma de retur, nu am mai prea avut timp de scris ca am fost intr-o mica vacanta.... am vizitat frumusetile patriei de adoptie
Superb, ce mai!
Vad ca scrieti nu gluma, sper sa recuperez din mers.
Lolipop, vad ca am fost vecine, ca si eu am locuit pe strada care este perpendiculara cu piata...mai exact vizavi de gradinita 12 aveam intrarea iar balconul era pe strada cu pricina de vedeam piata si scoala ca in palma! Iar daca cumva mica fiind ai frecventat gradinita 12 atunci clar ca ne cunoastem cel putin din vedere!
Va pup si revin,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Fetele din județul HUNEDOARA, vă rog să dați numărul de telefon fix pe PM că vreau să vă sun!

„Dumnezeu să te țină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Fratilor ardeleni!!!
No că fu festivalul beriivă îmbetarăti si nu mai dati p-aci
Ia, la apel!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

La Alba Iulia au fost zilele berii (nu stiu daca sa spun firma sau nu).
Noi nu am participat, am fost la tara unde am sarbatorit, la iarba verde, cu altfel de bere, un var.
Dar am auzit ca a fost frumos, concerte, mincare, bere etc.
Dar sibienii cum au petrecut? (teatru)
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Clujul catre Ardeleni: Salutare oameni buni. Cam putina actiune pe topicul nostru. Ady de ce nu-ti place Manasturul? S-a mai "aranjat" nitzel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Noa, ca n-am mai dat de mult pe aici, dar vad ca nu va lasarati de topic (io am fost ceva mai pe la incput cand l-a inaugurat Victoria). Cineva de prin Sibiu sa-mi spuna si mie ce mai e nou? Ca m-a apucat un dor si nu poci veni anu' asta in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna tuturor,
ce mai faceti? nu mai scrie nimeni?
pupici la toti

Dana&bb Andy(1 an si 3 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia munteanu spune:

Dragelor,
Postez si aici mesajul lasat la FIV 13; sunt clujeanca, casatorita de aproape 7 ani si cu 5 ani azi-miine de investigatii, operatii, analize pentru o sterilitate fara cauze aparente. Dupa 6 inseminari nereusite, depresii si crize de disperare, se pare ca trebuie sa am hotarasc pentru FIV, caci nu mai avem alta solutie. Va intreb si pe voi, cunoasteti reusite FIV la Gine 1 din Cluj? Stiti cumva care e protocolul lor? Aveti cunostinte, prietene care au reusit astfel? Mi-ar prinde bine orice informatie in sensul asta. Va multumesc si va astept, va rog sa-mi raspundeti, lucia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Aparui si eu dupa o lipsa lunga... dar voi avetzi viteza la scris nu gluma... tzinetzio asha
florenit bine ai venit...
Pt fetele din Alba Iulia... unde se gasesc pampers in Alba, la farmaci, alimentari... datzi-mi o idee ca se anuntza o vacantza in RO si nu mai vreau sa umplu geanta cu pampers. Multzumiri aniticipate.

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Draga Gabriela, ai sa gasesti pampers peste tot in oras, la farmacii sint ceva mai scumpi, dar la supermarketuri sint acceptabili.
Iti doresc vacanta placuta in Alba si sa va plimbati si sa va distrati de minune. Ai o grozavenie de copil pe care l-am admirat in pozute. Sa-ti traiasca!
Noi in 23 iunie plecam la mare , la Eforie Nord. Am ceva emotii cu vremea asta, foarte instabila, dar sper ca va fi bine pina atunci.

Vacanta placuta pentru toate fetele.

Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput