Ardeleni nu mai sunt?(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Eu m-am intalnit ieri cu Silviuta
Daca voi nu vreti intalnire, io ce sa fac?

Rici

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

mmi multzumesc de raspuns... incerc s agasesc tot ce imi trebe pt copil in Ro pe langa casa (adica in ALba, sa nu le mai car dupa mine ca anul trecut). Multzumim pt laude la adresa feciorului.
Rachel facem o intalnire cnd merg eu in vacantz ain Alba, stabilim cu fetele si ne adunam mai multe, ce zicetzi, din Ro si de peste mari si tzari o intalnire?

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela
Rachel facem o intalnire cnd merg eu in vacantz ain Alba, stabilim cu fetele si ne adunam mai multe, ce zicetzi, din Ro si de peste mari si tzari o intalnire?[/b][/i]

Abia astept. Pana atunci o sa vin si cu burtica in fata la intalnire

Rici

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

wow, salut ardelencelor. prin tgmures ce mai e ? cum e la zilele tirgumuresene ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir1301 spune:

Servus ardelencelor, ma primiti si pe mine?
Eu m-am nascut in Alba- Iulia si am facut facultatea la Timisoara. Mi-e dor si mie de oraselul meu drag asa ca astept fetele din Alba sa ne spuna ce se mai intampla pe acasa.

Va pup cu drag,

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Salutari,din nou de la Alba Iulia.
Aici la noi, la Alba nu se intimpla prea multe, bineinteles, doar suntem intr-un orasel mic, dar este vara si parcurile sunt pline, mai ales cel din fata Catedralei Reintregirii si prin santurile cetatii.
Abia seara, dupa ce se mai potoleste caldura apar o multime de mamici cu carucioare, pensionarii si bineinteles tinerii cu role si scutere.
Intr-una din zile am facut o mini excursie cu copilul prin padure spre Mamut, sa cautam casuta lu' Scufita Rosie. A fost super, nu se simtea deloc caldura din oras desi ne-am plimbat exact in orele amiezii. Mihaita a gasit o ghinda micuta incoltita si am plantat-o intr-o cutie de iaurt, iar acum asteptam sa ne creasca stejarul pe balcon.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Servus-toc din M-Ciuc !
Ieri, pe cand mancam gomboti cu prune , mi-am amintit de "gombotiada" de anul trecut, pe subiectul Victoriei, "Klubul Ardelenilor".
Ce mai ziceti, ardeleni, ce mai faceti ?
La noi, sunt "Zilele orasului Miercurea Ciuc" cu bere Ciuc(bine-nteles!), mici, vata de zahar si kurtos kolacs. In rest, nori si !

Va tzuc !

Nina, mami de Nina-Cristina (10.01.2002) www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna Alba Iulia ...
Eu nu vin cu veshti prea bune pt intalnirea noastra mi ash ade frica sa plec la zbor spre Ro (era planuit in 10 august sa fiu in RO) ca nu mai vin decat anul viitor sau cand gata ashtia o data cu razboiu lor si cu amenintzarile lor.
mmi frumos cred ca a fost la plimbarea voastra... si mie mi dor de asha plimbari prin padure, eu lociam chiar acolo la blocurile acelea cu fatza catre Micesti.
Sanatate si fericire la toata lumea

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am venit si eu cu gagalicea si cu tati sa intregim clubul ardelenilor mandri ca-s ardeleni:)
ce mai faceti?
noi ne bucuram ca a revenit putin caldura in vara asta aiurea si ne bucuram de ea
va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna tuturor,dupa o pauza destul de lunga din tarnaveni(MS) va transmit salutari si sanatate ca-i mai buna decat toate.Multi pupici oriunde va aflati.

http://community.webshots.com/user/ladymina77

mina

Mergi la inceput