Mamici de Sept.-Oct. 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
Mada spune:
Neata fetele!
Mel eu nu am fost, tu ai fost si probabil erau multe gravidute si te-ai gandit la noi, nu?
Eu am luat-o pe urmele tale si ieri am facut curat destul de mult ieri si parca tot mai gasesc cate ceva de facut.
Ieir nu l-am simtit pe bebe, poate a fost mai puturos, sper sa nu fie altceva.
Va pup fetele ma duc sa fac mancare
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu
georgiana.david spune:
Buna fetele
Desi cu intarziere, va multumesc tuturor pentru urari, sa fiti si voi sanatoase si sa aveti parte de BB-ei frumosi si sanatosi!
Noi suntem bine doar ca pe mine ma doare un pic burtica, poate in urma cununiei la care am fost ieri.
Geo DPN 06 oct.
danyce spune:
Salut, fetelor,
In sfarsit scriu si eu dupa ce intreg weekendul am fost plecata. Am fost la socrii mei pana azi. Ieri am fost cu soacra-mea prin magazine si mi-am gasit in sfarsit pantaloni cu burtica care sa-mi placa; niste jeansi foarte draguti (si foarte scumpi pe deasupra). Tot ieri am facut mici la socri in gradina, iar astazi am fost la Scheveningen, langa Haga, unde pe malul marii la o terasa m-am intalnit cu o parte din clubul romancelor care locuiesc aici si activeaza pe forum. A fost o zi minunata din toate punctele de vedere. In plus, am fost cu motocicleta si, contrar asteptarilor, m-am simtit foarte bine.Seara am mai fost la o petrecere la o turcoaica unde am papat sarmalute in foi de vita. Ei, cam asa a fost weekendul meu. Voi ce ati mai facut?
Sper sa aud numai de bine. Va pup pe toate,
Daniela Veuger si bebe mic din burtic
marimar spune:
danyce ce coincidenta: ce crezi ca am mincat si eu aseara, la o prietena? sarmalute-n foi de vita !!!!! FFF buneeeee.....Cred ca ma apuc si eu sa fac saptamina asta !
Burtica mea creste si eu tot nu-mi simt bebeul !!!!! Astept astept astept...sper sa se intimple intr-una din zilele astea.......
Lunea viitoare ma duc la ultimul ecograf, voi avea 19 saptamini, sper sa se vada sexul clar ( eu de fapt vreau confirmarea convingerii mele ca e FETITA !)
Bebeul nostru, primul adica, a avut camera lui de cind s-a nascut, avea 2 patuturi, unul la noi in camera ( un fel de tarc) in care a dormit pina la 3-4 luni. Apoi l-am mutat la el in camera.....dar degeaba. Se trezea foarte des si nu mai rezistam sa facem naveta asa ca, seara, dupa baita il culcam la el in camera, apoi, la primul trezit, noaptea, il aduceam in pat cu noi. .... Nu a fost o solutie buna si speram sa nu facem la fel cu al doilea.
18 sapt si
cristia spune:
Neata fete cu burtici!
Mel-g ai fost cumva Sambata pe la pranz la Rocco P-ta Victoriei?
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cu burtici relaxate si cu bebei jucausi
Cristiana si bebe din burtica
camipl spune:
'Neata burtici!
mel_g - ti-ai gasit ceva la Rococo? Nu am ajuns week-ednul asta dar vreau sa merg si eu sa-mi iau ceva de iesit la picnic de 1 mai...planuim sa iesim undeva inspre Brasov intr-una din poienitele de pe vreun mal de rau si nu am ce imbraca...
ai vazut ceva si mai sport, mel?
cum ti s-au parut preturile? au bagat hainute mai de vara?
o zi buna, fara dureri de burtici!
Camelia, 16 sapt
georgiana.david spune:
'neata
Am revenit la serviciu dupa 3 zile libere si tare n-am nici un chef, mi-e tare somn. Ieri am stat toata ziua in pat pentru ca am avut burtica foarte tare, nu m-a durut dar era foarte tare. Oare de ce? Voua vi se intampla?
Geo DPN 06 oct.
cristia spune:
Mel hai ca dormeam cand am scris primul mesaj
Cred ca ne-am intalnit la Rocco Sambata. Imi pare bine de cunostintaMi s-a aprins beculetul cand mi-ai spus ca ai baietel in burtica si ca mai ai unul acasa!
Cristiana si bebe din burtica
Naty spune:
Buna dimineata!
Ce mult ati scris de vineri incoace!
Mel, multumesc pentru informatia cu eco. M-am lamurit in sfarsit. Poti sa ne spui unde e gradinita fantastica pe care ai gasit-o? Si, daca nu e secret, care e pretul? Nasa mea cauta o gradinita pentru bebe al ei.
Camelia, iti spun si eu felicitari pentru baietel!
Se pare ca avem cam aceeasi DPN. Tu unde o sa nasti?
Cand vad ca aflati toate ce sunt bebeii, mai ca-mi vine sa ma duc si eu la ecograf pentru ca mor de curiozitate sa-l vad pe al meu.
Apropos de magazine, care sunteti interesate, incercati si la magazinul de la Sf. Gheorghe. Au hainute de vara, tocmai au adus niste pantaloni de in frumosi. Camelia, eu mi-am luat o salopeta de reiat foarte frumoasa de la Cocor, parter - parca 1.600.000 sau asa ceva.
Raluca DPN 8 oct.