Mamici de Sept.-Oct. 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Patrice(nature), si eu cred ca e mai bine pentru inceput sa fii cu bb in camera.....e bine si pt. el si pt tine e mult mai usor...
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 2 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camipl spune:

Nature - am mai auzit de mamici care vroiau ca bb sa aiba camera lui separata inca de la inceput...unii recomanda sa stea separat de la inceput, desi si pentru tine e mai greu, iar altii spun ca macar in prima luna e mai bine si pt mama si pt bebe sa fie in aceeasi camera ...deci, parerile sunt impartite...nu e o regula...cred ca fiecare se adapteaza in functie de situatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Nature, parerile sunt impartite. Eu am decis ca voi sta cu copilul in aceeasi camera la inceput si apoi o sa-l mut in camera lui. Dar cred ca imi va fi mai comod si mie sa fie in aceeasi camera, sa deschid ochii si sa vad ca-i bine si pt el.

Mihaela, 23 ani si puiul mic de 17 saptamani si 6 zile
Dr Branescu, Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

In primul rand, la multi ani, Georgiana!

Si la multi ani tuturor celor ce-i cheama George, Gheorghe, Georgiana, Gherghina, Georgeta si asa mai departe. Sa va fie toata viata o zi cu soare.

Pupici
Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Nature eu primului bb i-am pregatit camera lui de cand era in burtica - si acolo a dormit singurel pt ca nu stia cum este altfel. E drept mi-a fost putin greu pt ca trebuia sa vin eu la el sa-l alaptez dar merita efortul. Veneau prieteni pe la noi si eu il puneam pe bb in patut singurel in camera lui si adormea fara mine acolo. Cand bb a facut 4 luni m-am intors la serviciu (mare greseala pt ca as fi putut sa mai stau fara probleme acasa) si am angajat o bona care ce crezi ca a facut? Mi l-a invatat numai in brate asa incat nu mai dormea bb decat in prezenta cuiva si eventual si cu mana pe el. Daca il mutam in camera lui dupa ce adormea se mai trezea noaptea si tipa ca din gura de sarpe asa ca ma duceam si-l luam langa mine. Si uite asa dintr-un bb cuminte care dormea in camera lui am acum un bb care doarme in camera noastra dar la el in patut - macar atat.
Asa ca tu trebuie sa te gandesti bine inainte - oricum daca el se invata cu tine nu mai reusesti sa-l muti pt ca plange noaptea si mie cel putin imi era tare mila.

Mihaela am mai auzit de mamici cu palpitatii si au mers asa cu ele pana la sf de sarcina. Oricum intreaba medicul!!!!!!!!!

Fetelor unde este magazinul ROCOCO de pe Victoriei? Spuneti-mi pe langa ce alt magazin ca sa ma pot orienta caci as vrea sa ies la cumparaturi in we.

Pupici

Mel 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut voios din nou!

Si La multi ani Georgiana!si tuturor Georgianelor si Georgetelor!
Mel, deja am rezolvat cu papucii sunt cu toc mic, ...sa ma vedeti fetelor ca mi-am pregatit cu tupeu o rochita scurta si mulata pe burtica! nu era chiar ce as fi luat la o nunta daca nu eram gravidutza, dar e un sarafan dragut mulat si nu m-am ingrasat asa tare, mie una mi se pare ca e traznet..hehe...

Mel ma bucur tare mult ca baietelul tau s-a acomodat asa repede cu gradi!e super pentru tine ca nu e nevoie sa plangi cu el de mila lui...asa facea sora mea...pana lasa fetitza la gradi plangea si ea pana acasa...:)

Pufy, tensiunea mea e 109 cu 64 cred ca si a mea e mica, las ca facem noi fatza!am inteles ca e ceva normal la gravide!dar, eu am auzit, poate nu e asa, ca cafea nu ar prea face mare lucru caci daca e mica tensiunea o scade si daca e mare o creste.

Patrice (nature) eu zic sa astepti sa vina bebele si ai sa vezi ca nu-l mai lasi de langa tine, e bine ca pregatesti o camera pentru el, dar o sa vezi ca iti va fi mai comos sa stea cu tine o perioada!Sora mea statea si se uita la el sa vada daca respira....

Fetelor pe voi va doare pielea?sau inca nu?Adica pe mine ma doare, ma ustura si ma mananca pielea de pe burtica de numa! desi dau cu crema, nu prea ma linisteste!cred ca din cauza ca creste burtica si se intinde pielea!

bun, cam astea au fost...va doresc sfarsit de saptamana minunat!si fi-ti optimiste!bucurati-va de aceasta perioada minunata de gravidutza si nu va mai necajiti ca avem in noi cate o minune care trebuie lipsita de griji si stres!!
PUPICI!!!

Ana si puiutul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camipl spune:

Mel_g - magazinul Rococo - de la Pta Victoriei o iei in sensul de mers si la un moment dat pe dreapta e o cladire cu doi lei si vis-a-vis este un mag mic pe care scrie articole pt gravide...
alta varianta ar fi de la Pta Victoriei intri pe Cal Victoriei si dupa prima trecere de pietoni mai mergi 50 m si ai dat de magazin

Have fun shopping!

Camelia, DPN 9 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata burtici!
Noi azi suntem bine....de mult nu ne-am simtit asa bine
Ne pregatim sa iesim la iarba verde, ca e asa soare afara....
Sa aveti un week-end superb! Si sa va simtiti minunat!
Pupic, Ioana si bb mic(17 sapt. si 3 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Da asa este de obicei copiii plang cand merg la gradinita dar aici unde l-am dus eu este super. Sa vedeti ce curte are: cu leagane si un topogan din cele f.f.f frumos colorate si din plastic ca sa nu se loveasca asezate pe un gazon super frumos verde verde si tuns la dunga si au si o groapa de nisip cu tot ce trebuie acolo pt joaca: galetuse, lopetele, etc. Sunt pitici imprastiati prin curte si intr-un colt este o cascada micuta ce sa va mai spun este ca in poveste. Si inauntru tot asa este - nu lipseste nimic din ceea ce-ar vrea un copil si culmea este ca ii si lasa sa se joace cu tot ce este acolo; si mai este o chestie care pe mine m-a uimit: copiii sunt prietenosi. Eu am fost la mai multe gradinite pana m-am hotarat la asta si am obs ca cei mici sunt destul de selectivi si daca nu au chef sa te primeasca in grupul lor nu o fac si gata. Hai ca v-am innebunit cu asta si pe voi nici nu va intereseaza.

Ana si Pufy distractie placuta la nunta si la iarba verde!!!!!!!

Cami multumesc de informatie!

Gata am plecat la cumparaturi si cred ca ajung si la Sinaia astazi ca tot este frumos si am chef

Pupici

Mel 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

buna fetelor

am avut aseara niste dureri de burta crunte, intepaturi asa si parca niste crampe, dar acuma ma simt mai bine

saptamana vitoare sper sa ajung la dr. si mie imi sangereaza gingiile cu toate ca mananc lamai, portocale, kiwi zi de zi...

vad ca scrieti intr-un ritm alert, eu nu prea tin pasul.... dar am sa ma straduiesc sa scriu zilnic

va pup pe toate

ralucule

Mergi la inceput