Va rog , sfat privind hoteluri Mamaia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Dar la Albatros sau Riviera?
Sunt de 3 stele ...
Si eu as vrea o cazare super cu camera mai mare.
Sau 2 * +
Pacat ca in centrul statiunii nu sunt multe hoteluri de 3 *.
Grea "misie"!!!!
Eu pot pleca din 28 iun.-10 iul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Eu am stat anul trecut la o gazda in Mamaia si am fost f incintinta: casa noua, camere mari, living de 40 mp, bucatarie mare unde puteai sa faci de mincare si ce vroiai, curte, loc de gratar. Uitasem 3 bai! A fost frumos si mi-a convenit pt ca in timpul cind nu eram la plaja avea Mara unde se juca (nu functioneaza varianta cu tinutul in casa deloc)si eu unde face de mincare. Seara stateam in curte la un gratar sau la o bere.
Au 4 camere de inchiriat, iar anul asta vom merge intre 17-25 iulie. anul trecut a fost 600.000/noapte, anul asta 800.000/noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu va recomand Picadilly...e aproape de Castel..e curat ...linistit si fara fitze...are o curte interioara cu legane pt copii....arata bine...

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

La Riviera e bine, e renovat complet (la interior), geamuri termopan, toate camerele au aer conditionat. Si baile sunt renovate, au si uscator de par, etc. Toate camerele au balcon. Anul trecut ne-am luat bilete cu micul dejun + o masa principala si era atata mancare, ca venise clipa plecarii si n-am reusit sa mancam de toti banii aia din cont (mancam si dimineata, si la pranz, si seara, si tot n-am reusit sa lichidam contul)! Singura nemultumire este zgomotul din statiune (se auzea si la etajul 11, unde am stat noi), dar asta nu este legat de hotel. Dealtfel, geamurile termopan mai atenueaza din zgomot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusa spune:

Hotelul Dorna-Mamaia are si piscina (pentru adulti si copii) ?
Suna interesant si Hotelul Central-Mamaia. A fost cineva acolo ?

Pupici.
Pusa si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Dar de Hotel Select sau National poate sa-mi spuna cineva ceva? La 3* nu-mi permit sa merg si doar acestea doua, alaturi de Victoria (care nu are balcoane) sunt pe lista de oferte a sindicatului nostru.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Scuze, Nationalul n-are balcoane, Victoria da

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

A fost cineva la Condor *** ?
http://www.infotravelromania.ro/agentii_oferte/arrow/litoral_2004/mamaia_condor.html
Caut un hotel decent in centrul statiunii si nu pot face o alegere ...INCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Dar de Dunarea sau de Apollo, stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

A fost cineva recent la hotel Central - Mamaia? Sau a auzit ceva de acest hotel?

Mergi la inceput