Va rog , sfat privind hoteluri Mamaia
Raspunsuri - Pagina 3
cl spune:
quote:
Originally posted by caarra
Dar de Dunarea sau de Apollo, stiti ceva?
La Dunarea am fost noi anul trecut. Camere normale, nici mici, nici mari. Dotari: frigider si televizor in camera, unele au si aer conditionat. Dar atentie, sa nu luati camera pe partea cu Aqualandul (noi am scapat) ca este galagie acolo. M-a impresionat in mod placut curatenia hotelului.
Apollo ne tenteaza si pe noi anul acesta, cica ar fi complet renovat si toate camerele au aer conditionat. Plus ca e mai in nord, zona ar fi mai linistita. Nu stiu, mai vedem.
Claudia
Roxana77 spune:
MILIA eu ma duc anul acesta in iunie la hotelul CENTRAL din Mamaia. Este un hotel de 3 stele SUPERB, cu piscina si plaja particulara.
Plecam pe 19 iunie, iar biletul l-am luat de la Paralele 45.
Daca alegi hotelul Central din Mamaia nu o sa regreti.
Va doresc vacanta placuta!!!
Roxana si Maria ( aproape 9 luni)
lili spune:
Fetelor,ne-am hotarat sa mergem la Hotel Majestic, am luat biletele de la BIBI TOURING Ploiesti, in perioada 23-30 iunie pentru 2 persoane si copil 2 ani cu mic dejun costa 12.000.000 lei( nu e ieftin dar nici foarte foarte scump...)Va spunem impresiile cand ne intoarcem..speram sa fie OK mai ales ca este prima data cand mergem cu printesa noastra la mare...
Va pup.
Lili
Banti spune:
Eu am luat la Saturn la un Hotel de 3 stele (Balada), complet renovat, chiar linga plaja, si cu piscina si loc de joaca pentru copii, pentru 6 zile in iulie, si cu pat suplimentar - si am platit doar 6.2 milioane, fara masa. Mi s-a parut foarte buna oferta, mai ales ca in Mamaia, in aceeasi perioada era aproape dublu si la hotel de 2 stele. Tot de la Bibi Touring am cumparat si eu biletele. Si eu merg prima data cu amindoi copiii, sper sa prindem vreme frumoasa.
Ioana
Milia spune:
quote:
Originally posted by Roxana77
MILIA eu ma duc anul acesta in iunie la hotelul CENTRAL din Mamaia. Este un hotel de 3 stele SUPERB, cu piscina si plaja particulara.
Plecam pe 19 iunie, iar biletul l-am luat de la Paralele 45.
Daca alegi hotelul Central din Mamaia nu o sa regreti.
Multumesc, Roxana, din pacate a cazut intre timp varianta cu hotel Central, ne ducem la Comandor, tot in Mamaia. Sper sa fie bine acolo.
ilinca spune:
Salut
Si noi am fost la Dunarea si este asa cum spunea Claudia mic si curat.Anul acesta vrem sa mergem la Hotel Delta , tocmai din cauza galagiei,caci altfel mergeam tot la Dunarea(mie mi-a placut acolo). A fost cineva la Delta?
vlada spune:
Sper sa va fie de ajutor un articol aparut azi
MIZERIE LA MAMAIA
În statiunea Mamaia, din judetul Constanta, hotelurile Parc, Sulina, Venus, Doina, Coral, Unirea, Albatros, Tomis nu îndeplineau criteriile minime obligatorii de clasificare. La Hotel Coral nu erau afisate preturile pentru produsele din minibar, la Hotel Unirea, personalul din receptie nu avea uniforme, nu se încasa contravaloarea serviciilor prin carti de credit, lipseau cosurile de gunoi, sapunul lichid din dozatoare, hârtia pentru sters mâinile, cuierele din cabinele WC, telefoanele din camere. De asemenea, s-au constatat infiltratii sau urme de infiltratii în holurile receptiilor si pe unele etaje; tapiseria fotoliilor era rupta, mobilierul impunea reconditionare, mochetele erau patate si necesitau înlocuire, iar rezervoarele WC-urilor erau vechi si ruginite.
Andreea si Vlad
danielac spune:
Daca stie cineva cum e la hotel Meteor in Jupiter, va rog?
noi plecam la noapte!
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac