Va rog , sfat privind hoteluri Mamaia
Am posibilitatea sa aleg pentru vacanta pe litoral din vara intre hotel Perla, hotel Ambasador, hotel Dorna si hotel Victoria.
Va rog spuneti-mi parerea voastra.
Mii de multumiri.
Lili
Raspunsuri
angi_gemeni spune:
PERLA este cel mai frumos si mai curat dintre toate.
La fel, AMBASADOR.
In primele doua, am intrat de curand, pentru ca am avut niste musafiri din strainatate.
VICTORIA arata foarte bine si frumos in exterior. Alaturi este si un restaurant italian, dar nu stiu sa-ti zic cat de confortabil este inauntru. Ceea ce pot sa-ti spun este ca are camere mici, pentru ca seamana cu hoteluri ca DOINA sau FLORA.
DORNA este un hotel mai vechi, nu retin daca a fost renovat de curand. Cert este ca e mai la capatul dintre Navodari a statiunii.
Daca alegi un hotel sau altul este diferenta de pret?
Iti doresc concediu placut la mare si mult soare!!!
Angi&Andrei&Andreea
alma spune:
Daca Dorna e ca Doina, nu te sfatuiesc...am fost acum 2 ani si conditiile n-au fost din cele mai bune, masa la restaurantul hotelului idem.
In schimb, Perla merita. Chiar daca am fost in 1987, nu cred ca s-a schimbat mare lucru. E foarte curat, serviciile de calitate. Din pacate, n-are balcoane, nu stiu daca asta e un impediment major, la noi n-a contat pe vremea aia.
Vacanta placuta!
http://community.webshots.com/user/freediaro
Clopotzel spune:
Du-te la Perla!
Anul trecut cand am fost la mare, Perla era blocat de americanii care venisera la baza militara MIhail Kogalniceanu. Nu ne-am putut apropia de hotel. Dar mai tarziu in toamna a fost sotul meu, iar conditiile sunt f bune! Si este renovat! Gandeste-te ca nu ii bagau pe americani in orice hotel!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
lili spune:
Dragele mele, nu am pus prea mult accesul pe pret cat pe conditiile de acolo.Este primul an cand vom merge cu fetita noastra Andreea ( 2 anisori) si ne gandim sa ne fie cat mai comod si mai bine.
In perioada 19 - 25 iulie preturile sunt ceva de genul:
Perla 3.600.000 lei / persoana/6 nopti cu mic dejun
Ambasador : 4.500.000 lei / persoana/7 nopti cu mic dejun
Victoria : 44 euro camera dubla / zi( ei zic ca aceste camere au si mobila noua)
Va multumesc pentru sfaturi.
Lili
iris spune:
nu alegeti hotel victoria!!!!
oi fi eu subiectiva dar am motive; arata bine, jumate era renovat anul trecut dar pentru a face atmosfera pe terasa restaurantului au pus o orchestra si un cintaret sa , scuzati, behaie toata seara; la insistente repetate , asta inseamna ca am coborit de nu mai stiu cite ori 7 etaje, dupa 9 seara, au redus programul pina la 11 seara; sefa de receptie, seful de restaurant motivau ca este decizia patronului, un italian nesuferit;....seara de seara stateau pe terasa patronul si alti angajati in "civil", adica in timpul lor liber ii punea sa stea acolo sa para terasa ocupata si sa atraga clienti; nu au reusit, prea urla omul ala in microfon...; daca vrei liniste alegeti altceva; nu stiu ce, ca si pe plaja duduie noaptea basu in boxele baruletzelor de pe plaja; acum doi si trei ani a fost liniste la hotel jupiter, cred ca si la dorna e fain , dar sa cereti camera pe parte dinspre nisip, nu pe cea cu bulevardul...hai ca m-am enervat amintindu-mi problemele cu sonorul- e aiurea sa vrei sa fie liniste? copiii tre sa doarma ca doar la 7 sint in picioare...eeeh, eu si premieru', nu?!!!!
angi_gemeni spune:
Ieri m-am plimbat cu copiii pe malul marii si am trecut sa vad in ce stare e DORNA. Este renovat, are aer conditionat. Este pe 3 nivele, are balcoane... Camerele sunt micute, asa cum sunt si la PERLA si la VICTORIA. Cele de la AMBASADOR mi se par mai mari.
Nu stiu cat de liniste va fi atunci in jur. Dar, harmalaie este in toata statiunea, vara.
Angi&Andrei&Andreea
anemona spune:
Daca ai posibilitatea sa iei bilete la Majestic, ia-le fara rezerve. Noi am stat la Majestic Olimp, a fost super si ne-am simtit foarte bine, dar in Mamaia este si mai bine, pt ca din cate stiu au balcon, ceea ce in Olimp nu au (singurul inconvenient).
Am mai stat tot anul trecut la Amiral in Mamaia, a fost bine si acolo, dar nu se compara cu Majestic.
puffy spune:
intradevar...dak banii nu sunt o problema,
alegerea perfecta este majestic.mai ales ptr familiile cu copii.e dotat cu aer conditionat, are in dotare si o mini gradina zoologica..cateva animale, pasari, 7 restaurante ptr toate gusturile de la pizza la protap, locuri speciale de joaca ptr copii, spectacole in fiecare seara cu vedete in care copii au un loc special, e super.an de an am fost acolo.nu iti va parea rau de nici un banut.dak faci rezervare din timp si pretul va fi unul acceptabil.
puffy
Roxana77 spune:
Incep prin ati confirma ca cel mai bine dintre toate arata acum Hotelul DORNA, care din anul 2001 este hotel de 3 stele, super, super dotat,este un hotel in care s-a schimbat tot. Iti recomad hotelul Dorna pentru ca este cu 4 etaje si se afla in zona cea mai linistita a statiunii Mamaia. Eu acolo am fost 5,6 ani la rand si a fost mai bine ca in alte zone de pe litoralul romanesc. Acolo vrem sa mergem si noi anul acesta in perioada 16- 30 iunie. Mergem si cu fetita noastra Maria, care are aproape 8 luni. Tu stii ce preturi sunt la hotelul Dorna?
Hotelul Victoria era acum doi ani un hotel de 2 stele. Mie nu mi-a placut niciodata pentru ca este un hotel de 10 etaje si nu are balcon.
Hotelul Perla, idem ca hotel Victoria cu completarea ca nu imi place zona, nu este aproape de plaja.
Trebuie sa fac totusi o precizare: de 2 ani nu am mai fost pe litoralul romanesc pentru ca, acum 2 ani am fost la litoralul Grecesc, iar anul trecut eram insarcinata in 6 luni si nu am putut sa merg.
Cand am fost ultima data la litoralul romanesc am jurat ca nu mai calc niciodata pe acolo, mai ales dupa ce am fost la Greci, dar tinand cont ca Maria este foarte mica pentru un drum in afara tarii, asa ca singura posibilitatea ramane litoralul romanesc.
Nu stiu daca ti-am fost de folos,dar iti urez sa ai o Vacanta Placuta, indiferent de hotelul care il alegi.
Roxana siMaria