FIV 11

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Salut!
Daca o sa fac copilasi dupa FIV-ul asta, o sa fac pentru ca n-am stat cumintica in pat.Daca n-o sa-mi reuseasca, tot asta e cauza. Asta e! N-am rabdare ! Nici in prima zi n-am stat numai in pat.
In primele doua zile am avut o senzatie aiurea. Ca o raceala !? Trebuia sa merg des la baie si chiar dupa ce veneam tot imi apasa ceva pe vezica. Cred ca am dormit c-am dezvelita in spital. Sper sa nu fi afectat prea mult bebelusii. Acu mi-a mai trecut.

Giugiuca cum rezisti?
Ja cum a fost la eco? Ai vorbit cu dr,Cocei?
Ileana cum te simti de la injectii? Pe cand prima eco?

Va pupic! (scriu din pozitia culcat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Maine trebuie sa merg la prima eco, dar acum sunt fectiv umflata de plans , dupa o cearta de tot cacatul la telefon cu o asistenta de la Medsana, pe un motiv mai mult decat penibil...ora programarii...cum dracu sa merg seara tarziu, imi face nu stiu ce interventie ( de care nu stiam), care dureaza nu stiu cat si intoarcete la 10 seARA 200 de km....
Imi vine sa ma dau cu capul de perete...
Injectiile, cea mai dureroasa, culmea este inca aia facuta la Medsana...cred ca din cauza mea, ca mi-a facut injectia si am si plecat acasa cu masina...salut miscare si am o "galma" tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Ellena...nici eu nu am stare...
Imi vine sa ma urc pe pereti..
am inceput sa citesc...nimic..nu pot..am incercat sa-mi termin lucrarea de diploma( anul trecut am terminat facultatea)..tot n-am stare..
nu-mi ies bbi din cap daca se prind, daca nu se prind...
sunt terminata psihic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Ilie, cate fiole de Puregon ati cumparat pt FIV ?

Fetele care fac FIV, puteti sa ne spuneti cam ce fiole ati cumparat pt. FIv si cam cat costa ele?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Buna, fetelor cucuietelor!
Va scriu pt a va incuraja pe cele care ati facut ET, Elena si Giugiuca. Sa fie intr-un ceas bun!
Stiu cat de greu este sa stati in pat, pt ca va simtiti bine si rabdarea e pe sfarsite... Pe mine ma dureau toate oasele de atata stat in pat, pe orice parte ma miscam in 15 minute incepea sa ma doara. Ganditi-va insa ca e ca si cum ati avea un ou pe care trebuie sa-l clociti si ca nu puteti parasi "postul" prea mult, cel putin pentru cateva zile. Stiu ca poate nu e factorul cheie, dar cred ca oricum conteaza. Ganditi-va ca propriul corp nu mai e doar al vostru, ci si al bebeilor si ca ei au nevoie de voi cat mai linistite.
Sper sa nu va suparati pe mine pentru sfaturile pe care vi le dau, dar eu cred ca asta aduce o sansa in plus.
Avei grija de voi si fiti cat mai calme, mai optimiste! Toata lumea asteapta reusita voastra!
Multa bafta si fetelor care sunt in focuri, rabdare si incredere!
O sa vedeti ce repede trece timpul si ca maine a trecut!
Numai bine,
Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

BUNA FETELE
M-am intors de la eco ..nu cred ca-i grozav
endometru 12.5
os 4foliculi(14-15mm),od la fel....cam putin nu?
Marinescu n-a zis nimic nici ca-i rau nici ca-i bine.Partea buna e ca am reusit sa vb cu Cocei care mi s-a parut draguta,ea m-a chemat dupa ce a aflat de la o asistenta ca o vrem si a acceptat sa ne fie ea embriolog.Miercuri ma duc iarasi sa vada cum mai e si cred ca in week-end cel mai probabil urmeaza greul.
Greu a fost sa gasesc pe cineva sa-mi faca injectia..nu venise nimeni la 7:30 ora mea .Dupa rugaminti si alergatura am gasit o fata lare s-a incumetat.
In rest nu ma simt nici cum ,nu ma doare nimic ,sunt optimista,chiar putin nerabdatoare sa ajung la final.
Mai spun o data pt cine are nevoie...tratament FIV pt 10 zile complete,luat din spital39 500 000.
Sa ne "vedem" cu burtici
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna,
Ufffff, am mai scris un mesaj, dar nu eram logata si s-a sters.

Ileana imi pare rau ca trebuie sa ai de-a face cu indiferenta personalului medical. Am trecut si eu, mai mult acu i-au contact cu indiferenta celor din jur. Pentru ei e foarte simplu. Cred ca-ati auzit de multe ori replica: Cine are sa-i traiasca, cine nu sa nu-i doreasca ! Poate ca nu-s de condamnat, n-au cum sa-nteleaga starile si emotiile prin care trecem noi acu. Fruntea sus !
Despre drum, crede-ma mie mi-ar place sa fac traseul tau (ce-i drept ziua).
Nici eu n-am facut miscare dupa ce-mi faceam injectiile. Nu e vina ta! Ai grija si pune ceva pe noduli, varza, cartofi cruzi si sa nu mai faci si alta in acelasi loc!
Te asteptam cu vesti bune de la eco! Bafta !

Giugiuca tu vrei bataie? (uite cine cu cine vorbeste ) Maine e a cincea zi. N-a mai ramas asa mult timp. Iesi la plimbare, sau cum spuneai tu, mergi la servici cate-va ore... si ai grija mare de BB!

Laura eu am folosit 60 de fiole de menogon. In Ungaria e in jur de 7 euro fiola iar la noi e 15 euro.

Anemona, multumim. Eu deja sunt sresata ca n-am fost cuminte. Daca o sa fie o data viitoare, mi-am zis ca mai bine ma internez in spital. Poate asa voi sta in pat. Sa speram ca nu o sa fie nevoie !

Va pupic, io si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Bafta multa fetelor cu ET.
Nu fiti stresate ca nu ati stat in pat. Important e si moralul, degeaba stati in pat daca va stresati mereu. Aveti grija sa nu faceti efort, nu ridicati greutati. Dar sa va plimbati putin nu strica. Eu la primul FIV m-am fortat sa stau in pat si m-am stresat - n-am reusit! La al doilea mi-am impus sa stau mai lejer, am avut si o mica hiperstimulare (fetele de pe forum m-au invatat sa mananc doua oua aproape crude dimineata si doctorii mi-au spus sa beau f.f. multe lichide si sucuri cu electroliti -aici se numeste "Gatorade"), nu am stat in pat dar n-am facut nici efort mare si am reusit!!

Denisa: Ma bucur mult pt operatia ta. Stiu durerile de la anestezie..ingrozitoare! inafara de lichide multe nu stiu nici eu alt remediu. Abea astept sa ne dai vestea unui bebe natural!

Anemona, in cate saptamani mai esti tu? Sa fie bien in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ai dreptate, Monica, moralul e cel mai important. Am zis doar sa nu exagereze cu fatzaiala si mai ales sa nu faca efort, adica sa stea cat mai mult la tv sau sa citeasca, pt ca asta da o relaxare si o deconectare generala, si fizica si psihica.
Eu am intrat in a 30-a saptamana, mai am doua luni si jumatate pana la momentul mult asteptat, desi am inteles ca exista posibilitatea ca, atunci cand se scoate firul de la cerclaj, sa se declanseze si travaliul, ceea ce ar scurta asteptarea cu vreo doua saptamani. Si tu ai trecut de trei luni, nu? Astea sunt, se spune, cele mai dificile, desi la mine trimestrul 2 a fost mai cu emotii, dar acum parca a devenit mult mai stabila situatia.
Denisa, ce bine ca a reusit operatia! Sper ca te simti mai bine si in curand vei putea sa ne dai o veste buna!
Fetele care fac FIV, curaj in continuare, nu dezarmati pt ca surprizele sunt mai mari atunci cand nu va asteptati! Ana, fii optimista cu foliculii pe care ii ai, ai de ce! Am mai zis, nu e nevoie neaparat de o intreaga avicola in burtica ta ca sa reusesti!
Bafta multa tuturor!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

M-am mai calmat putin..mai ales dupa ce am citit sfaturile voastre..
efort prea mare nu am facut.iar greutati mai mari nu am ridicat...
ramane totusi stresul si oricat de mult as incerca sa ma gandesc la altceva tot la bbei ajung...
La mine asteptarile sunt coplesitoare..sotul meu a facut chiar o criza ca ajunge la 37 de ani si nu are copii( pe la el la serviciu a plouat cu gravidutze)..soacra-mea ca moare si nu apuca sa fie bunica..si tot asa...si e mai mult un stress sa nu-i dezamagesc..si toate astea amestecate cu marea mea dorinta de a fi mamica..duc la o stare....de agitatie continua..
Mai am de asteptat noua zile...

Mergi la inceput