FIV 11

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

La multi ani, Raluca! Multa sanatate, bucurii si dorinte implinite!
Sa-ti aduca anul asta cel mai frumos cadou cat mai curand!

Anemona, cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Raluca , si aici...LA MULTI ANI! (sper ca ai primit si mesajul meu...)
Ggicile cu ET ieri si astazi, sa serbeze 1Mai cu multa lene...sa stea cuminti si sa aiba Bafta...eu am prima "galma duderoasa", de la prima injectie...sa vad de azi ca m-am trezit ca-i 1 Mai si nu lucreaza nici o policlinica privata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

am si eu o intrebare..e OBLIGATORIU sa stau in pat 3 zile si 3 nopti?..ca eu deja am inceput sa ma plimb prin casa..sa mai stau in fund cate 20-30 de min...le fac rau la embrioni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Anemona ...saru-mana...mai am nr tau de telf...am sa te sun cand o sa am iarasi confirmarea de la dr, ca o sa folosim menogon.Luna asta , am facut pauza de medicamente..si supriza am 3 foliculi..niciodata nu ai cum sa prevezi reactiile de dupa medicamente.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Fetelor va tin pumnii ... sa se lase cu
Luni ma duc si eu vad cum stau cu ovolele...si am ceva emotii
ana
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si tu ai inceput stimularea,Ja?Mult succes!Este prima eco?

LA MULTI ANI,RALUCA!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna fetelor,
Am ajuns si eu acasa dupa ET (de fapt dimineata am venit). Din cei 7 care s-au fecundat, 4 au fost OK, si mi i-au transferat. Acu incerc sa stau in pat dar nu ma prea pot stapani.
Multa succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Bafta gagicilor cu ET....
Eu cred ca este ideal sa stati cum va simtiti bine...daca in pat te apuca nervii...mai bine stai pe fotoliu calma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multa BAFTA fetelor cu ET!
Astept vestile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Dragelor,
Va multumesc mult, mult pentru urari! Intru rar si citesc in goana ce mai faceti, dar nu mai am timp sa stau pe forum si in curand si accesul la internet imi va fi mai limitat. Am amanat ET pe toamna pentru ca s-au precipitat niste evenimente personale (de bine!) si vreau sa am o luna de concediu prin august lipsita de griji si tratamente.

Vad ca sunt fete care deja asteapta rezultatul, altele in plina campanie de intepare... Tuturor va tin pumnii si va sustin cu un gand bun si optimist!

Sa ne reauzim curand cu vesti minunate!
Raluca.

Mergi la inceput