FIV 11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Bravo Denisa! Insanatosire grabnica si multa sanatate !

Anis eu cred ca ti-ar prinde foarte bine o vacanta ! Ti-ar face bine si fizic si psihic! Oricum FIV-urile sunt preferate primavara si toamna! Acu, mai nou, ai avea posibilitatea sa studiezi si varianta FIV-ului in Ungaria. Costurile nu difera prea mult, daca sansele sunt mai mari poate ca merita incercat cu toate ca fiecare e cu norocul si sansa lui.

Irinelul mult succes maine. Sa-ti aduci acasa cu bine si sa stea la tine in burtica noua luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,sa stii ca sansele la FIv depind de tine si mai putin de DR.Cel mai important este embriologul.El realizeaza fecundarea.Cat de bine e facuta...maresc si sansele.Eu de ex am avut la cativa embrioni 4 diviziuni si la majoritatea 6-8 diviziuni.Prin ICSI rezulta embrioni puternici.
Budapesta e tare departe...unde stai?Cazarea e scumpa...doar daca stai in spital.Daca vrei un pret mai mic poti merge la Timisoara unde este 250 euro la Clinica Bega si vreo 1000 euro la Clinica Munteanu.
Nu stiu cum sa-ti spun ,eu in locul tau as incerca la Giulesti sau Medsana.esti din Bucuresti si iti va fi f.usor.Ti-am mai spus ca eu personal nu as incerca in iulie.

Gabi.

Mergi la inceput

Denisa...felicitari!Eu ma tot interesam si de tratamentul la Eforie Nord.Am vazut ca si acolo fac instilatii,bai de namol pt afectiuni ginecologice.Eu merg acolo i iulie cu fetitza pt tratament si as fi facut si eu aceste 2 proceduri daca sunt bune!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabi...o astept pe prietena mea care e acum acolo..o sa faca Fiv-ul acolo.
Cazarea nu costa pt ca stai in spital...drumul cu avionul nu e scump deloc.Prin urmare eu sunt hotarata sa o fac in Ungaria, si in urmatoarea perioada o sa-mi fac dosarul la ei.
Intr-adevar la FIV e de noroc...dar zic eu ca , conteaza si profesionalismul...si priceperea...am inteles ca ei au reusite multe fata de Romania..si zic eu...ca la ei vin si nemtii si austriecii...cred ca asta inseamna ceva..
La mine nu e treaba de bani...as vrea sa pot alege un loc in care sa fiu tratata altfel..nu ca la Giulesti sa stau eu dupa ei..la Medsana e prea aglomerat si nu am chef de asta...

Sa vedem ce va iesi ,intr-o saptamana va dau detalii mai multe!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

RALU LA MULTI ANI! SANATATE, FERICIRE, IUBIRE SI IMPLINIREA DORINTEI ARZATOARE CAT MAI CURAND.
Denisa felicitari, sanatate multa si sa dea Domnul sa reusesti natural.
Giugiuca bafta multa si sa stai cumintica 3 zile dupa ET, sa ne dai vestea cea buna cat de curand, Doamne ajuta.
Mirela bafta multa maine si ai grija de tine.
Ileana uite cum a trecut timpul si ai ajuns si la FIV, parca ieri imi cereai detalii..mult curaj si bafta.
Anemona santate si ai grija de bebe.
Gabito acum se face toamna ce ai hotarat?
Va doresc un sfarsit de saptamana super si vreau numai vesti bune de la voi
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si apropo as mai avea nevoie de vreo 2 fiole de MEnogon...Cine ma ajuta?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

PIA, stai linistita, acum am si mai mare nevoie de detalii....nu sunt atat de activa din cauza netului...

Anis,dupa cum zicea si Ellena, o vacanta ar fi ideala...Budapesta e frumoasa...menogonul e mai ieftin....

Pt. cele in focuri, va anunt ca alegerea pe care ati facuto este cea mai buna! Bafta! Fruntea sus ca trebuie sa ajungem la rezultat ( azi incep injectiile...inca mai am curaj). Suntem cu gandul alaturi de cele cu ET.
Suntem "ursitoare" bune "de prindere" a embrionilor.

CAND AM FOST IN IARNA LA sOVATA, la Hotel Danubius ( care este parte a unui lant hotelier din Ungaria), unde este totul super Ok, curat, clinica, renovat, tratamentul gine...era 900 000 lei. ( tampon cu namol si nu mai stiu ce chestie...) Cazarea super buna era la pret modic ( 25 euro in camera dubla, dar noi am fost grup) si mancarea ungureasca excelenta....restul statiunii este cam in paragina....lacul fiind iarna era inactiv, dar pt. vara parea mai mult decat OK. iN HOTEL,era si bazin cu apa din lac...in care aveai indicatiile si timpii de tratament ( nu aveai voie sa stai mai mult de 20 minute ca-ti plesneau vasele de sange...)
NOROCUL SA FIE CU NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anis, daca te mai intereseaza Menogon si nu gasesti, eu mai am cele 4 fiole de care ti-am zis.

Mergi la inceput

Pia...nu prea am ce noutati sa-ti dau.Nu stiu cand voi face FIV...atunci cand voi avea bani.Deocamdata situatia nu e prea roza la noi...Speram sa fac in toamna ...daca nu voi face in primavara!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Buna fetelor,
ieri am facut ET. Mi-au pus 4 embrionachi si restul de 4 mi i-a congelat.
Inainte de et mi-a facut o ecografie si mi-a spus ca am facut o usoara foarma de hiperstimulare dar ca e bine, ca din experienta lor se va prinde mai bine.
Aseara am fugit acasa( glumesc bineinteles)..am plecat din spital tiptil tiptil..si de atunci stau cumintica in patut..ma mai ridic cate un pic ..
In fine sunt cumintenia pamantului..
Doar s-or prinde!!
Mirela, iti tin pumnii si multaaa barfa!!

Mergi la inceput