FIV 11

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Merci mult de ganduri Ellena...si tuturor....
Astazi o sa merg a Medsana....faza este ca nu stiu ce o sa-mi faca , ca nu am inteles prea bine, dar sper sa va pot scrie maine...
Te inteleg si cu drumul Ellena, numai ca ...pt. mine este cost major care se adauga la ce trebuie sa fac fata...nu mai insir toate in lant ca ma inspaimant si-mi provoc depresie....
Eu sunt in a 5-a zi de stimulare...am inceput sa am dimineata ( pe la 5 ) o "presiune" abdominala...A mai patit cineva? Aveti idee ce poate fi?
Alt simptm pe care-l incerc din ce in ce mai des este "valul de caldura, cu senzatie de lesin si o transpiratie instantanee". Dupa diphelerine, pateam o data seara , pe a 11-11,30 si o data ziua, pe la 9.
Acum patesc din ce in ce mai des...cam de 4-5 ori pe zi...in rest nu am probleme ...si la mine vad ca a mers OK si la a-4a injectie...daca ma plimb pe urma nu patesc nimic...prima a ramas tot dureroasa, dar nici nu i-am pus nimic pe ea...asa ca iara este vina mea....
Cine mai merge astazi la Medsana? Tia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna,
Maine plec acasa !
Imi duc acasa! Sper sa revin in Bucuresti(saptamana viitoare) cel putin cu un baiat mare.

Ja nu trebuie sa fii deloc necajita ! Toti sunt de parere ca cel mai mult conteaza calitatea si nu cantitatea. Si noi eram suparati ca n-am putut congela ceilalti embrioni, dar si foarte fericiti ca am avut pentru transfer. Maine faci iar eco,nu? Pe cand punctia?

Ileana iti tin pumnii pentru "ce-o sa-ti faca azi" Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine. Te asteptam cu vesti !

Stiti,eu cred ca sunt pentru prima data "insarcinata". Pentru prima data port in burtica niste bebelusi (chiar daca sunt foarte mici).
L-am intrebat pe Niculescu (cand imi facea ET) daca au macar un milimetru. Mi-a spus ca daca erau asa mari le punea fustite, pantalonasi si caciulite!

Va pupic io si (sotul meu mi-a spus sa nu trec doar unul ca doar sunt patru!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilie spune:

tuturor
.... si ptr. cele care au tot intrebat de noi
Ne bucuram sa citim ca marea majoritate dintre voi sunteti bine si deja chiar a-ti facut ET.

La noi lucrurile s-au complicat putin, adica trebuia sa incepem tratamentul cu puregon la sfarsitul saptamanii trecute DAR .... stupoare pe ambele ovare s-a descoperit cate 2 chisturi de cate 2 cm fiecare .... eram pe punctul de a renunta la tratament insa ... am continuat cu dipherelinul , Domnul a facut ca la o saptamana dupa depistarea lor acestea sa dea innapoi, oricum pana joi cand refacem LH si E2 si un nou echo .... mai asteptam....

Speram sa nu si e nevoie de punctie (ptr. chisturi) si deasemenea CREDEM ca valorile analizelor vor fi bune .
Joi aflam daca ... incepem stimularea cu puregon sau ..... alta data...

Nu ne ramane decat sa CREDEM ca totul va fi bine.

Va tinem pumnii la TOATE si sa dea DOMNUL sa ne intalnim cu totii la Mamici de ian-feb 2005

Pt. Laura ... noi am folosit 35 fiole de dipherelin si 35 puregon

Ilie & Suzana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

Multa bafta fetelor!Este ff important sa nu va stresati.Toti medicii spun asta.Eu am facut FIV si stiu f bine cum este.Eu, dupa FIV am stat 4 zile in pat si nu am facut nici cel mai mic efort.Rezultatul a fost zero.Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

[SALUTARE
Vin de la eco2...acu am 6+6=12foliculi de 18-20mmm,endometru13 si cevamai bine...nu?
vineri punctia,luni transferul...si apoi zacere(abea astept).
ana

Mergi la inceput

Servus,

Eu daca stau 5 minute sa ma gandesc, sunt cu nervii...
Ieri, hinul de pe lume, exact ce-mi lipsea...a fost prima ecografie si "colposcopie" ( daca am inteles bine ca nu mi-a zis nimeni nimic , raspunsul mai mult l-am dedus...)
Chestia asta a durut mai mult decat infiorator ( compar cu HSG care mi-a parut parfum ieri....). Cu toate ca mi-a zis sa iau un piafen cu 1/2 ora inainte, eu am luat 1 cu 1/2 ora inainte, unul cu 15 minute inainte si 2 agocalmine la 15 minute dupa....si inca stau pe ace...mai si sangerez....

Problema 2 , ECO 1
Se pare ca pe ovarul drept nu ma pot baza, ca nu avea decat 3 chstii mici , nemasurabile...Prof. Ancar si-a dat cu presupusul ca din cauza infectiei generate de prima operatie, poate a atins ovarul....
OS - 4 foliculi medii 12/8 ....cel mai mic 7/7 ...mie mi-a parut f. putin, chiar disperare..
Din cauza durerii oricum nu gandeam prea bine ieri....
pE URMA AM MAI DONAT SANGE PT. UN ESTRADIOL SI UN PROGESTERON....
Nu mi-a modificat doza de menogon...

Vineri merg la cea de a -2 eco...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Hai ma fetelor ati amutit toate?
Hai mai ziceti ceva ca e mare liniste pe aici.....am ajuns pe a doua pagina
eu maine merg la donat ovule,sunt optimista,vesela chiar daca dupa pregnilul ala mi-e cam albastru
felele stati cumintele sa se aseze ,restul pastrativa calmulsi munciti,ca vin eibbii pana la urma
ana

Mergi la inceput

Servus,

Ilie, suntem alaturi de voi si va dorim numai bine...
Sper sa ne intalnim cum doresti si tu pe subiectul de mamaii de ianuarie-februarie....

Bafta ANA, LA PUNCTIE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

eu am fost azi la munca..
mi se inchideau ochii..si nu mai puteam de somn...
e normal?

Mergi la inceput

Ca speranta este de bine!
Nu?

Mergi la inceput