FIV 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Salut !

Ja iti doresc multa bafta maine la punctie. Si sotului tau la fel. Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multe ovocite si cat mai multi "voinici". Iar pana luni, sa aveti multi embrionasi puternici sa reziste si-n burtica, si-n congelator ! Face-ti ICSI?

Ilie & Suzana sper ca-ti trecut cu bine de ziua se astazi! Va asteptam cu vesti !

Ileana ce faci copilule? Cum te simti? Nu inteleg, de ce nu i-ai intrebat pe cei de la Medsana ce si cum? Sa nu mai stai asa stresata !?! Oricum felicitari pentru foliculi! Lasa ca o sa creasca ei mari, sa vezi ce frumuseti de embrioni o sa ai! Bafta maine la eco !

Eu in sfarsit am reusit sa dorm o noapte ca lumea acasa, in patul meu, ca ultimele nopti am dormit doar cate 4-5 ore. Ma saturasem de stat in Bucuresti. Ieri am lungit-o toata ziua pe drum. Daca bb mei au rezistat e Ok.
Acu nu mai am rabdare sa stau in pat. Am inceput programul de zi cu zi. E foarte greu sa ma abtin sa nu fac efort, sa nu ridic.

Va pupic io si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

MULTA BAFTA JA!Eu sper sa fac sambata punctie,daca maine la eco o sa fie OK.

Mergi la inceput

Mara, Bine ai venit ! la

Spune-ne si noua.... de ce? unde? cand? cu cine ?

Multumim pentru incurajari si ... suntem aici si pentru tine, sa te ascultam si ... sa ne asculti ! Bafta la eco !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giugiuca spune:

Ellena draga, cum e ? simti ceva mai special?
si eu am inceput munca, si ieri am fost asa ocupata ca nu mi-au mai trecut ganduri ciudate prin cap...
Te pup

Mergi la inceput

Salut!
Draga Giugiuca, e inca bine. E a 7 zi dupa ET. Nu am simtome desebite, desi as vrea sa am de pe acu sani umflati, greturi, pofte, etc.
Ieri am gatit peste prajit, mamaliga si mujdei. N-am simtit nimic deosebit (rau de la miros sau de la usturoi). Acu mi-am luat langa mine un borcan de castraveciori in otet. Dar, eu oricum mancam acrituri de tot felul.
Cand stau in pat intinsa, imi simt ovarele si burta cu usoare dureri, poate ca ma gandesc la ele, poate lucreaza progesteronul sau poate lucreaza BB.
Tu, cum te simti? Cand iti faci analizele?

As vrea sa fac Beta HCG undeva mai aproape de casa. Stie cineva daca se fac la Iasi sau la Bacau? Poate Vali02 sau Gabi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

BUNA FETELE
Am venit.Ma simt chiar,f bine,num-a durut mai deloc desi nu n-au anesteziat total si poate de aia nici dupa nu am ameteli,DAR....el nu are forme tipice DELOC, si a recoltat de 2 ori
Cocei a spus ca si asa am avea ceva sanse,mai mici...depinde de norocul nostru
Pana duminica,cand ne va suna ea stam cu sufletul la gura
ana

Mergi la inceput

Multumesc mult Ellena!Toate se intampla in München.Astazi am facut eco si sunt multumita ca am 10 foliculi care sper sa devina toti embrioni.Marti sunt programata pentru punctie iar joi cred ca fac ET.Sper ca totul sa fie OK.Sunt optimista si incerc sa ma relaxez la maximum.Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Pentru Ellena si Giugica! Nu va mai ganditi la simtome,va stresati inutil iar stresul va face f.f.rau in aceasta situatie.Simtomele sunt interpretate diferit de la persoana la persona. Durerile din zona ovarelor in unele cazuri au fost rezultatul prinderii embrionului iar in altele contrariul.Mergeti sa va plimbati si incercati sa ignorati simtomele.Eu la prima FIV mi-am facut rau singura,tot timpul m-am gandit la embrioni,evitam sa tusesc de teama ca pot sa-i pierd.Fara efort fizic si cu relaxare maxima.Curaj totul o sa fie OK!

Mergi la inceput

Buna,
Ja ma bucur ca-ai trecut cu bine peste punctie si sunt sigura ca dr.Cocei va face tot posibilul sa fie bine. Eu am mare incredere in ea. Si noi aveam probleme cu formele tipice dar totul s-a rezolvat.

Mara, multumim, mult succes si tie !

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

oooooooo,Elena imi pare tare bine ca imi dai sperante
M-am tinut tare batoasa pana acu,am zambit tot timpulo,mai mult sa-i dau lui curaj,dar ...nu mai pot ...lacrimile inving
SUCCES VOUA
ANA

Mergi la inceput