FIV 11
Raspunsuri - Pagina 14
giugiuca spune:
Fetelor, vad ca ne-am aglomerat multe in perioada asta!!
De-a Domnul sa fie bbei la toata lumea.
Eu de doua zile de cand merg la munca ...am ocupatie si nu mai mai stresez din cauza embrionilor. Ba chiar uneori mai uit si zvapaiata cum sunt..ma agit rau de tot si ma mai stresez si la munca.
Cat despre simptome eu cred ca de la 2 saptamani incolo se va simti ceva nu dupa o saptamana..
Nu stiu cum o fi!
Maine mai imbatranesc cu un an - fac 24 de ani si sper ca joi cand fac analiza beta hcg sa am cel mai frumos cadou de ziua mea!!
Va pup!
Ellena spune:
La multi ani Giugiuca!
Iti doresc multa sanatate,noroc si fie ca visele tale sa se implineasca!
nicole74 spune:
La Multi Ani, Giugiuca!
Iti tin pumnii strans de tot!
Si celorlalte fete la fel!
Sa ti se implineasca cel mai frumos vis.
ja spune:
LA MULTI ANI GIUGIUCA!
Lamuriti-ma...utrogestanul il pun inclusiv in dimineata transferului?
ana
vali02 spune:
Ellena, analiza betaHCG din sange se poate face la Iasi la maternitatea Cuza Voda (acum 2 luni o prietena si-a facut acolo si a fost cu noroc). In Bacau nu stiu cum e acum, dar acum 2 ani nu se facea nicaieri.
La multi ani Irina!
Bafta fetelor si astept vesti bune de la toate. Desi stiu ca e prea devreme, cand deschid DC ma duc prima data la sectiunea voastra.
Vali
Ellena spune:
Multumesc Vali, voi merge la Maternitatea Cuza Voda din Iasi. E mai aproape si apoi, daca o sa fie cazul, voi merge la Bucuresti. Tu ce faci? Cum te simti? Ce face fetita ta? Dar fratiorul ? (cel din burtica)
Ana eu mi-am pus utrogestanul intravaginal inclusiv in dimineata transferului. Un pic mai devreme ca de obicei. Doar la amiaza mi-au spus sa-l i-au oral. Ce tratament mai urmezi?
Va pupic io si
vali02 spune:
Multumesc Ellena de intrebare, eu fac mai bine si puiutii mei fac f. bine - cea mare alearga toata ziua si cel mic da cu sutul in burtica.
Legat de FIV, intrebarea care ma bantuie acum e ce fac eu cu cei 4 embrioni pe care ii mai am la crioconservare. Stiu ca sunt o fericita ca am ajuns sa-mi pun o asemenea intrebare, dar mi-e tare greu sa aleg: sa-i pastrez (desi nu ma vad in stare sa mai duc o sarcina si nici dr. nu-mi recomanda), sa-i donez pentru alt cuplu care nu poate avea embrioni proprii (parca ar fi solutia cea mai umana) sau sa-i donez pentru cercetare (tehnica Fiv nu s-ar fi dezvoltat fara cercetare si nici embrionologii nu se formeaza citind numai din carti). Greu...
Va tin pumnii stransi si sa auzim de bine,
Vali
Pia spune:
LA MULTI ANI! IRINA si la multi bebei.
Mirela,Ja. Mara, Irina va doresc sa reusiti, nu mai stati stresate, nu-i nevoie sa stati numai in pat, ganditi pozitiv ca sigur veti reusi.
Vali grea decizie ai de luat, eu i-as dona pt.cercetare dar inclin si spre ai dona unui cuplu, tu decizi si indiferent de decizia ta vei face un cuplu fericit sau doctorii vor fi mai specializati. Multa santate si ai gtija de bebei tai, sa-ti traisca.
Ileana ce faci draga mea, cum stai cu foliculii?
Va pupic, ma grabesc sa transmit mesajul ca-s acsa si merge netul ca naiba