FIV 11
Raspunsuri - Pagina 15
giugiuca spune:
Va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase.
Ieri am avut o zi plina, a fost foarte frumos si am primit multe flori( mai multe ca la cununie chiar)..
a fost tare frumos, si mi-as dori ca ziua de joi sa fie cea mai frumoasa zi din viata mea.
Mai e putin...
ileana spune:
Servus,
La multi ani Irina! (Giugiuca)
Pia, ce sa zic, stau mediu 9 foliculi, nu toti mari, sper sa mai creasca pana marti ( a 3 a eco)...marti o sa stiu cand fac punctia si cand ET...
Incep sa fiu cam "umflata" si nu stiu de ce , ca nu am "recolta" atat de mare...erau gagici la care nu le mai numara...scria nenumarati (in caiet), dar ce pot sa zic...eu sper...
Tia spune:
buna dimineata frumoaselor
eu sunt intr-o cautare frenetica de menogon deoarece nu-mi ajung fiolele, se pare ca foliculii mei sunt puturosi.. cresc greu si trebuie suplimentata doza. prin depozite nu exista asa ceva, nici macar la Leda. daca nu reusesc sa gasesc va trebui sa iau puregon.. stiti pe cineva careia i-a ramas menogon sau puregon in urma unei stimulari?
ileana spune:
Tia,
In FATA LA mEDSANA , PE STALPI ESTE PUS UN ANUNT :
MENOGON
75 UI
500 000 LEI
SI UN NR. DE MOBIL.
Anemona avea la un moment dat 4 fiole...daca nu le-a dat...
Astea sunt singurele variante pe care le vad acum...
Pt. maine ai?
anis spune:
Tia, si la Giulesti la Dr Cocei, gasesti menogon, dar costa 15 euro fiola. Daca ai nevoie si nu gasesti, da-mi un pm, si iti dau nr ei de telf!
AniS
Tia spune:
Ileana, te pup, mersic... am vazut anuntul, dar.......
cu anemona am vorbit, i-am luat deja fiolele e o draguta si are o burtica si mai draguta
ardit spune:
tia, cred ca am eu un pic de puregon, ti-l dau pe ochii tai frumosi, trebuie sa verific acasa cat, iti raspund maine sau diseara la telefon dc il trimiti
ardit
Mara2004 spune:
Multumesc Pia!Ileana,nu te ingrijora,este normal dupa stimulare.Eu am 10 foliculi si sunt ca si tine,"umflata".Numai bine!
Ellena spune:
Buna seara, dragelor,
Ana, copilule, ce faci ?
Mara faci maine punctie? Iti tinem pumnii stransi ! Bafta multa !
Io ... astept ziua de joi.
Pupici