FIV 11
Raspunsuri - Pagina 16
Tia spune:
multumesc din suflet pentru sprijinul vostru, am rezolvat pentru azi si maine (sa speram ca nu mai este nevoie).. sunt impresionata. va pup si va iubesc, nu stiu ce m-as fi facut fara voi.. anemona, anis, giugiuca, ja, pia, ileana, ardit, oanamagda
anemona, anis, pia
oanamagda, ti-am trimis pm, trimte-mi numarul de telefon sa te sun
ileana spune:
Servus,
Am mai scris 2 mesaje, dar vad ca nu i le-a luat"...
IN SFARSIT...ASTAZI MERG LA ECO III
Mara, multa BAFTA!
Pia spune:
Buna ziua dragelor
Tia ma bucur ca ai rezolvat problema si cand o sa ne dai vestea cea buna sigur trebuie sa dai de baut]:)
Ileana multa bafta si optimism mult.
Mirelea, \irina si voi toate va doresc multa multa bafta si va tin pumnii
Pupici
Mara2004 spune:
Ileana,multumesc mult pentru incurajari,ma ajuta mult.Am facut punctia.A fost OK, fara dureri, fara probleme.MULTA BAFTA TUTUROR!
monbb1 spune:
Giugiuca, cu intarziere iti urez La Multi ANi! sa ai cel mai frumos cadou posibil joi.
Multa bafta si celorlalte fee, sa fie bine si sa se lase cu ochisori.
Vali: Ma gandeam la cumpana ta! Fericita sa fii intr-o astfel de situatie. Eu cred ca as mai astepta putin inainte sa iau o hotarare, trebuie sa fii absolut convinsa ca nu vei mai vrea un alt bebe al vostru. Si atunci poti alege, la prima vedere ma gandesc ca daca poti cel mai extraordinar ar fii sa faci fericit un alt cuplu. Si cercetarea e f imp. dar sunt convinsa ca le raman embrioni pt studii din tot felul de situatii. Oricum ramane hotararea ta si sunt sigura ca vei lua cea mai buna pt sufletul tau.
Numai bine
Monica
ileana spune:
Servus GAGICI,
La mine s-a amanat, su mai bine zis, cred ca la tot lotul de Medsana...lucru care m-a iritat, ca era problema sa nu-mi ajunga menogonul, ca de...s-a lungit cu 2-3 zile stimularea....
Oricum mi-a produs depresie ziua de ieri..daca pana mai ieri ma miram de propriu-mi curaj...de ieri sunt ca o curca bleaga...
O sa am punctia sambata...
Am zis ca nu va scriu, dar nu-mi iese din cap....am avut programare dupaamiaza, cand am ajuns...era super plin ( intarziere finala 2 ore)...era plin de gagici...erau si cele care faceau ET...Sfinte, cat suntem de multe!!!
Ma infioara cand constat asa...acolo fiecare cu povestea ei...
Era o gagica care reusise FIV, si pierduse sarcina in luna a -2-a...
Si eu care vars de 4 zile si nu dorm de 2 nopti...am inceput iar...
daca nu-mi iese punctia....daca nu se fac embrioni....daca nu....daca nu...si mi s-a facut rau....
Sun dusa ...e clar...dar macar daca va spun voua , neauzind la propriu replica, macar simt ca ma mai linistesc...
Sa revin, am 6 si 7 foliculi...nu stiu din ce motiv, acum endometru era 9 ( data trecuta fusse 11)...
Ar trebui sa fac pregnyl-u la 1 noaptea! Voi cum ati procedat?
Nu stiu unde sa merg la ora aia ca sa-l fac....
Oricum ..este mult mai greu sa fi si din alta localitate....
Ma tine pe linia de plutire doar speranta...
Tia spune:
Ileana, ti-am scris si un pm, linisteste-te................ asta e cel mai important lucru acum. nu ajuta la nimic sa te agiti, nu faci punctia mai devreme..
eu am tras-o de limba pe Atena la fiecare injectie.. asa am aflat ca lotul s-a amanat din 13-14 punctia, in 14-15, au fost paciente care au cerut acest lucru din cauza zilei de 13.. drept urmare si ET s-a amanat pentru 16-17
si eu fac tot sambata punctia ca nu am excelat in foliculi si nici in dimensiunea lor, iar pregnylul maine la 1:30 noaptea (adica poimanine). pregnylul se face cu 36 de ore inainte de punctie, pentru a fi cat mai aproape de momentul ovulatiei, dar NU dupa ce s-a produs. de aici orele astea ciudate. MUSAI SA FACI PREGNYLUL LA ORA INDICATA DE ANCAR, este capital. daca esti in Bucuresti, mergi la Medsana, altfel, mergi la o camera de garda de spital..
6 si 7 foliculi e foarte bine, eu am mai putini si n-o sa conteze pe toti, unii nu cresc si pace.. incearca sa iei partea cea buna a lucrurilor, asta ar fi un pas sa te linistesti!!
eu am ajuns la eco la ora 5, erau 4 fete care asteptau, dintre care "veterana" statea de la 3. si eu am auzit la povesti ..... dar eu o dadeam pe anemona exemplu de fiecare data... nu m-am lasat!! si nu vreau sa ma las!! si nici tu nu trebuie!! hai Zoe, fii barbata!!
ileana spune:
merci,
Veterana era tipa din Constanta, pe urma a aduso sus si a bagato imediat..dupa ea a mai intrat o tipa si pe urma eu...pe urma ai intrat tu...te intreba de menogon ( ai facut rost de 16 fiole!?) si pe urma chestia cu actele ...mie imi facea injectia...si am plecat.
anemona spune:
Fetelooooor! Cand ajungeti in sala de asteptare la Medsana nu mai aplecati urechea la toate povestile alea thriller-horror, ce naiba! Eu una nu am vb cu nimeni, nu ma uitam nici in stanga nici in dreapta si mi-a prins bine. Intram, ma asezam pe un fotoliu si citeam un ziar ceva. Daca una are 50 foliculi si eu doar 5 cu ce ma ajuta sa aflu? Fiecare e altfel si are alta sansa, asa ca orice poveste este doar o poveste si atat, nu-mi spune nimic despre sansa mea personala si despre experienta pe care o voi trai eu.
Ileana, fii atenta cand faci pregnylul, daca ti-a amanat punctia cu o zi trebuie sa se amane si pregnylul cu o zi. Deci suna si intreaba exact ziua si ora in cazul in care nu te-au anuntat exact conform noului program. Cum spune si Tia, trebuie facut cu fix 36 ore inainte. Daca il faci acasa, sa respecti la minut ora data de ei! Altfel, la Medsana ei respecta ora de injectie. Pe mine m-a lasat sa mai astept 5 min ca sa se faca ora exacta.
Eu vreau sa va spun ca stresul nu va aduce nimic bun, asa ca incetati sa va mai ganditi la calamitati. Ilenuca, tu esti campioana la asta, ca Tia am vazut ca e okay.
Fetelor, eu la punctie m-am dus cu sotul si am luat-o si pe o buna si vesela prietena de-a mea cu care am stat si am ras non-stop pana mi-a venit randul sa urc. Celelalte facusera bisericute acolo si povesteau de foliculi, de ace, de anestezie si orice vreti, iar noi ne faceam ca nu le auzim si ne vedeam de barfele noastre. N-aveti idee ce bine mi-a prins chestia asta! Am fost supercalma si relaxata, desi aveam doar 6-7 foliculi mari si lati. Am zis: ce-o fi o fi! Daca vrea Dumnezeu, va fi! Mi-am spus tot timpul ca nu ma va durea, ca ma bazez pe corpul meu si ca totul e perfetc suportabil. Si a fost exact asa!
Erau si fete dornice sa imprastie stres si teama printre celelalte, doar cunosc f bine stilul, ca le intalnesti la tot pasul. Dar nu va lasati impresionate. Altele care erau sincer speriate; iar nu le dati atentie nici lor cand ajungeti acolo. Treaba lor, stresul lor, frica lor. Nu trebuie sa va incarcati cu probleme lor in momentul ala! Aveti grija de voi insiva! Nu e egoism, dar chestiile astea se transfera fara sa va dati seama si in momentul ala trebuie sa fiti 100% pentru voi si bebeii vostri!
Eu dupa punctie m-am dus la restaurant si am mancat pe cinste, am facut si poze la masa, cu ochii asa mai impaienjeniti de la anestezic, dar eram plina de verva.
Curaj, o sa fie bine. La punctie o sa adormiti in 2 timpi si 3 miscari si va treziti cand e gata totul. Orice mic disconfort de dupa nu e nimci de nesuportat, daca e nevoie cereti un algocalmin, daca nu, nu. La mine nu a fost nevoie, am zis ca o sa ma doara mai tare injectia cu algocalmin decat o mica jena pe care o simteam doar cand ma miscam mai brusc. Si a trecut si asta foarte repede.
Ileana, inca o data, increderea ca va fi bine si curajul te vor scoate din impasul asta, ca de restul se va ocupa doctorul. Dormi, mananca, comporta-te normal! E doar o procedura simpla care nu se compara cu operatia pe care ai facut-o.
Eu ma gandesc deja la cezariana si tot nu mi-e deloc frica.
Va tin pumnii si nu uitati ca sansa fiecaruia nu i-o ia nimeni si ca depinde si de voi doar atat: sa fiti calme si linistite!
Va pup cu drag si sa nu cumva sa nu ma ascultati!
Anemona