Mamica de mai-iunie (36)
Raspunsuri - Pagina 15
Nally spune:
Monet mey fata draga vine bebelu!!!!
Pe mine m-a tinut pana a doua zi! Si a venit!
Iubita sa fii tare pe pozitii si sa nu te sperii !!!
Nici nu stiu ce sa mai zic de emotie!!! In curand vei vedea minunea din burtikul tau!!!
Acum ma pregatesc sa ii fac baita lui Sebi si sa-i dau sa pape !
Va pupic pe toate!
Nally si Sebastian
monet spune:
mai, fetelor dragi, hai ca ma zimbaresc pe-aici, voi deja ma vedeti cu lia-n brate!!
am asa o senzatie de discomfort, dar nu e rau, plus ca nu stiu CE sa cronometrez, ca nu vine si pleaca; e probabil cum zice lauraa, coboara bebe si se-mping chestii pe-acolo.... na, om vedea. deocamdata stau linistita si beau ceai de frunze de zmeura, sa ajut si eu . nu stiu de ce, poate ca sa nu ma amagesc, eu imi tot zic ca-s 'dureri false':)
va pup si sigur va tin la curent! o sa va si anunt daca e ceva iminent, adica daca plec la spital sau ceva. ok?
stati si voi, cumintici!
mona (cu lia mica in burtica - "38+" saptamini)
Irinel spune:
Doamne Mona, Laura, vin bebeiiiiiiii...:-)
Bine, poate sa mai dureze un pic, da se pare ca totusi ai vostri sunt destul de hotarati.
Noi o sa facem galerie aici si o sa ne rugam sa aveti nasteri usoare si sa ne dati numai vesti bune despre bebelusii vostri.
Irinusha cum iti mai e? Eu am avut perioade cu arsuri mai mari si altele cu arsuri mai mici sau aproape deloc. Acum vad ca iar m-au mai lasat. Eu cand am beau apa, am incercat si altfel da nu a prea mers, la mine cu laptic cu miere nu merge. Poate ti-am mai spus deja, am citit ca in ultima perioada avem arsuri mai rau pentru ca bebe e mare si impinge stomacul in sus si stomacul se deschide spre esofag. Asa ajunge acidul gastric in esofag si noi avem arsuri. Si cred ca explicatia e plauzibila caci mie mi se intampla sa am arsuri daca ma aplec de cateva ori (atunci imping si burtica mai rau in sus). Banuiesc ca si dormitul pe perna inalta cum au zis fetele poate merge, la mine nu a mers din pacate, ca nu prea pot dormi asa sus cu capul. Dar si noaptea, de cate ori ma trezesc din cauza arsurilor, beau apa, mai stau un pic, daca tot le am mai beau un pic de apa, pana reusesc in sfarsit sa adorm din nou. Nu beau mult, doar cateva guri ca se mai dilueaza sucul gastric (asta e explicatia mea babeasca :0))
Anacami cica e normal in perioada asta sa avem visuri urate, asa ca nu te speria.
Nally ce frumos, tu deja faci baie la bebelus si il alaptezi...Abia astept si eu. Sanatate multa si tie si lui Sebi!
La Multi Ani Getuta si tuturor celor care isi au azi ziua onomastica (soti, parinti, frati...). La multi ani taticului Irinusha.
Pe sotiorul meu il cheama George, asa ca e si ziua lui, i-am zis de dimineata La Multi Ani si eu si bebe . Si mama si mama soacra, Georgeta...La noi ziua asta e cu multe aniversari in familie :-)
Alibinutza tinem pumnisorii. 9 mai e cu noroc, nepotica mea s-a nascut acum 2 ani pe 9 mai tot prin cezariana si e o scumpica si o cumintica, toata lumea e indragostita de ea. Distractie placuta la munte!
Pupici!
Irina, burtica cu baietel
33+ saptamani (DPN 9 iunie)
cindy spune:
Mona, se apropie Lia!!! Ce bine de tine, iti tinem pumnii si iti uram o nastere super usoara! Mai e putin si o sa-ti vezi bebelina, ce te invidiez!!! Sa ne tii la curent, eu ma gandesc tot timpul la tine!
cindy (32 sapt.)
albinutza spune:
Monet,ce super, se apropie venirea bebelusului, sunt super emotionata pentru tine dar ma bucur ca tu esti o puternica si o curajoasa si de aceea totul va parea mult, mult mai usor la nastere.
O sa incerc sa intru si miine, sa ne tii la curent cu evenimentele !
Pupici !
MariaG spune:
Mona, na ca am intrat toate in priza.... de-acum si sa vrei sa stai linistita si nu prea cred ca o sa reusesti.. iti tinem pumnii si noi sa fie usor si sa nu trebuiasca sa astepti prea mult ca sa nu te urci pe pereti.. a, si sa nu te mai prindem pe la serviciu, bine?
Maria - 37+ saptamani - baietzel
Irinusha spune:
'Neata Burticutze dragalase!
Mona, gata, ne ai pe toate pe cap acum! Vrei nu vrei, asta e ... Asa ca ai grija de tine sa te odihnesti cat poti (asa mi-a recomandat moasa mie, ca in caz de "marea intalnire" sa fi fit si odihnita) ... si poate o lasi mai moale - sau chiar de tot - cu serviciul. Noi te pupam si iti tinem pumnii!!!
De Acris mai stie cineva ceva ... ca ea ar avea maine DPN-ul. O fi nascut sau nu? Pacat ca nu are internet acasa ... chiar sunt curioasa!!!
Arsurile sunt tot pe capul meu ... se pare ca ma iubesc tare mult! ;)
Am incercat de toate si de pomana ... aseara ma uitam cu jind la sotiorul meu cum infuleca, dar m-am abtinut eroic ... ce fraiera, ca tot le-am avut. Ei, asta e, nu mai dureaza mult si voi scapa ...
Dana, sper ca nu-i valabila vorba cu parul, ca inseamna ca fac o maimutzica ;)
Va pupic dulce! Un week-end minunat!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 37+ saptamani din burtica
iuliana c spune:
Mona,nu-mi vine sa cred vine Lia ...stai cumintica si linistita!
Boris este un scump si cred ca si Rares o sa fie incantat de el ca si noi.
Acris,chiar ce o face?
Nally ce mai face Sebastian?
iuliana & din burtica (30+ sap.)
tutus spune:
Adevarat a inviat!
Salutaaare burticoante!
felicitari Nally pt baietel!!! Sa creasca mare, sanatos, frumos, destept si cum mai doriti voi, parintii! Doamne ajuta!
Fetelor dragelor, sectiunea asta n-am cititt-o in intregime, dar o sa ma pun pe treaba. Noi am ajuns cu bine in Ro la Raulisca Frisca si tot cu bine (multumim Doamne) am ajuns inapoi in olanda. O sapt cat am stat acasa a fost tare obositoare ca titrezul a fost mic copil pe langa cum am umblat de colo-colo, dar a trecut. Bebe din burtica e inca in burtica si acum cred ca va transmite salutari (da din fundic si din picioruse). R isi mai scoate titica (suzeta) din gurita seara si spune ca titica e pt bebe, iar eu trebuie sa-mi ridic toate hainele de pe mine sa-i dau titica lui bebe (adica sa o pun pe burtica). Am fost la echo in Ro si se pare ca bebe e dezv normal , e cu caputul in jos si spatele spre stanga si incet incet coboara in bazin (ma dor soldurile). Ce m-a pus unpic pe ganduri e ca medicul din Ro mi-a spus ca el nu e prea convins ca e buna metoda cu nasterea acasa (si mi-a spus ce chestii negative se pot intampla), dar eu tot acasa vreau. Ma rog ca nasterea sa decurga in bune conditii si eu una is optimista. Moasa de-aici mi-a spus ca bebe o sa aiba la nastere 3300-3500, ceea ce io cred ca-i bine. Luni o sa merg sa-mi cumpar pachetul pe nascut acasa ca sa-l linistesc pe tatike, ca de cate ori respir mai greu se panicheaza ... parca n-a mai "trecut printr-o nastere" ....ei ei ei.
Acum s-a trezit R (un derbedeu dulce), asa ca va las. O sa citesc sa ved ce mai fecti, ca nu stiu cum a fost vizita Laurei la spital pt manevra aia manuala de intoarcere a bebelistei, dar sper sa fie ok. Mai tin minte de Catusha ca zicea ceva de freza de puscas marin ... ... tot voi sunteti, fetele distrate, cu chef de glume pe care le stiam.
si sa aveti grija de voi!
"Ma-ma" cu sau la bord de 36.4 sapt.
tutus spune:
Hei ca acum am vazut si io ce s-a scris pe pagina asta si no, trebuie sa scriu. Mona draga, daca momentul magic se apropie, Dumnezeu sa va ajute!!!
M-ati pus pe jar, in dupamasa asta o sa mai intru sa vad ce-ti mai facut.
Doamne ajuta!
"Ma-ma" cu sau la bord de 36.4 sapt.