Mamica de mai-iunie (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Mona iti tin pumnii!!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (31+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Iata ca am intrat si eu sa vad care mai sunt noutatile si se pare ca Mona si Laura vor fi urmatoarele mamici. Va doresc nastere usoara si sa ne scrieti despre experienta voastra. Eu am intrat in sfarsit in concediu de maternitate. Dar mai am niste examene in 1 si 2 mai dupa care voi fi libera sa ma odihnesc. Va ramane cam putin timp pana voi naste dar sper sa nu se grabeasca prea tare fetita( am auzit ca elel vin mai repede). Pana acum nu am avut arsuri. Se pare ca fetita mea nu are prea mult par, nu? Dar o sa-i creasca dupa nastere.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Mona si Laura se pare ca urmati la rand... nastere usoara si asteptam vesti bune de la voi. Incercati sa va odihniti cat de mult si mai ales sa nu intrati in panica.

Azi am fost si noi la ultima sedinta de clase prenatale. MI-a placut mult tipa care a tinut prelegerile, are un simt al umorului foarte dezvoltat. Si urmeaza sa mergem si sa vizitam spitalul dar asta abia in mai, sper ca mai apuc... Altfel, eu snt in continuare destul de pleostita, si vreau sa dorm mai tot timpul cu toate ca dorm din ce in ce mai prost.

Christina (36 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!
Intrai si eu sa vad daca avem vesti noi de la Mona, da se pare ca a luat sfaturile noastre in serios si se odihneste. Sau...:-)
Christina si eu am intrat iar intr-o perioada de somnolenta, cum aveam in primele luni, as dormi mereu, da cand dorm nu dorm bine, ma tot trezesc, ca amortesc. Oricum cred ca dorm destul de mult, ma gandesc ca fata de cat o sa dorm cand o sa il alaptez pe bebelica, acum ma rasfat...
Sper sa aveti un weekend frumos toate.
Pupici

Irina, burtica cu baietel

33+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Buna fetele
intrai si eu sa vad ce mai zice Mona (ca doar am intrat in priza), da' vad ca s-a lasat linistea...speram sa fie de bine!
Eryka, ai disparut?

Maria - 37+ saptamani - baietzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetitelor, dragutelor, eu nu am nascut si nici nu am de gand sa nasc panaa la termen asa ca nu va faceti planuri cu mine ca mai am de stat vreo 10-12 zile cu siguranta.Ca ma agitati si chiar ca incerc sa raman calma si sa nu ma gandesc! Ma simt excelent,nu am nici un semn de nastere,ieri am umblat kilometri intregi pe jos si nu s-a suparat bebe,deci mai sta.Plus ca sta inca destul de sus asa ca nu are cum sa vina zilele urmatoare!

Laura si papusica din burtik (38 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Lauraa imi pare bine ca te simti bine. Sper ca si Mona se simte bine. Poate va intra pe forum sa ne dea ceva vesti. Sau poate deja a facut cunostinta cu Lia (si asta o spun pentru ca mie, la prima sarcina, mi-a cazut dopul gelatinos la 6.30 si la 13.22 s-a nascut Ioana).
Va pup pe toate!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei (4 ani) si a Mariei din burtica (32+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

salut!

sunt sotul lui monica.

lia mica a ajuns ieri, 24-Apr-04 @ 7:46am EST.

a fost 3,270 kg52 cm...si e foarte frumoasa!!!(of, ce ar zice fata?:))

mama si fiica sunt fericiti si sanatoase...

la revedere,
sean.
(sunt american...nu stiu romaneste...scuza ma:))

mona (cu lia mica din burtica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Lia mica, bine ai venit in lumea asta! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ii bucuri pe parintii tai!
Doamne Mona, ne-o facusi pana la urma :0)
Chiar ma gandeam ca e ciudat ca ieri nu ai dat nici un semn de viata...
Sper ca esti bine, abia astept sa ajungi acasa sa ne povestesti cum a fost si cum te simti ca mamica.
Mai da ce cumintica Lia, a venit in weekend, ca sa nu trebuiasca sa iei liber de la serviciu pentru ea :-)
Fetelor, iata ca n-a fost alarma falsa, incet-incet avem bebei :0)
Multumim Sean pentru mesaj, sa iti traiasca papusica sa va bucurati si tu si Mona de minunea voastra!

Irina, burtica cu baietel

33+ saptamani (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Uraaaaa! Uraaaa! Uraaaa!!!
Felicitari MONAAAAAAAAAAAAA!!!
Sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!!!
Refacere usoara si sa ne povestesti repede cum a fost!!!
Vai ce emotii am!!! Parca presimteam eu ceva, toata ziua am deschis subiectul sa vad vestile!!! Bravoooo!!!

Laura si papusica din burtik (38 saptamani)

Mergi la inceput