Mamica de mai-iunie (36)
Raspunsuri - Pagina 14
MariaG spune:
La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua azi!!!!
Eryka: ce controale mai vrei dragutza? nu-ti face eco de fiecare data????? si inca din alea performante cu greutatea cu 3 zecimale mai-mai.. cine mai e asa de rasfatat ca tine... 30 de grade zici?? acusi or sa-si faca aparitia si pe aici si nu stiu cum o sa ma descurc, zau
Irinusha: stiu si eu cum e cu arsurile alea ca parca mi-ar fi turnat cineva acid pe gat... incearca sa dormi cu capul mai sus ca sa nu iti mai vina sucul gastric inapoi asa de mult si incearca sa nu mai mananci nimic inainte sa te culci cu vreo 2 ore (asta mi se pare cel mai greu) si cum zicea si Getuta: lapte caldut sau apa si miere mai merge cateodata
Lauraa: minge de baschet zici?? eu am impresia ca port o minge din aia de plaja sub piele..
Laurina: mie mi s-au parut tare draguti cum tipau ei acolo fiecare pe limba lui, si mai ales cum daca incepea unul sa tipe incepeau toti in cor.... aproape ca mi-au dat lacrimile da' n-am zis nimic ca sa nu ma fac de rusine . abia astept sa-l tin si eu pe al meu in brate si sa-mi povesteasca de zor pe limba lui acolo...
Maria - 36+ saptamani - baietzel
MariaG spune:
mi-am schimbat semnatura
Eryka: am uitat sa te intreb - ce gatesti tu acolo ca eu tocmai am mancat tot de prin casa si trebuie sa fac mancare si n-am nici o idee...
Maria - 37+ saptamani - baietzel
Laurina spune:
Maria, da,da, chiar fiecare pe limba lui:)), ce rusine, ca doar eram noi, nu altcineva, eu m-am mai conversat chiar azi cu o bebica de 9 luni la telefon, ce de mi-a mai povestit si ar mai fi povestit, dar nu mai putea mami a ei:))
Getuta, LA MULTI ANI si te asteptam sa te mai eliberezi
Irinusha, nu face nimic:), hm papita, si mie imi este foameeeee, las ca pap un mar:(
Iuliana, unde estiiiiiii???????
Eu maine ma duc la botezul nepotelului meu. Abia astept sa-l mai vad cat a crescut in 2 sapt. Azi trebuie sa ma duc sa-i cumpar un cadou si ce bine pentru ca ma uit si pentru fotbalistul meu, hihi poate ii cumpar si lui ceva, sa nu se supere, nu??!!
pupici
Laura cu bebita, sapt 30+
anacami spune:
fetelor,
voi aveti vise ciudate?
noaptea trecuta am avut un vis cam sadic: am visat ca cineva voia sa-mi omoare bebelusul si eu ii spuneam ca nu poate pentru ca o sa-l apar! Parca voia sa-mi trimita o sageata otravita direct in burtica. Va dati seama cum m-am trezit!
DPN 9 iunie 2004 (baiat)
anacami spune:
si unde mai pui ca si in realitatea mi s-au cam innecat corabiile...
sunt foarte irascibila, nu mai am rabdare, parca timpul trece foarte incet, teoretic mai am o saptamana de serviciu si parca imi vine sa plang (de la 1 mai vreau sa intru in concediu cu toate ca, probabil, o sa mai trec din cand in cand pe aici).
DPN 9 iunie 2004 (baiat)
iuliana c spune:
Eryka,ai facut mancarica buna?
Laurina au fost buni fulgi cu iaurtel si azi am fost sa imi i-au iar(asa ca sa ma plimb )Cat despre emisiune,nu ai pierdut nimic aseara,pt ca a fost vorba despre urgente nu despre nasteri...Iar pe voinici poate ii aducem la cursul de saptamana viitoare,asa in doi mai schimba impresii
Irinusha,sa iti traiasca tatal si fetita lui ,care face ciorbica buna!
Maria mai ai putin si o sa auzi glasciorul baietelului tau.
Laurina,am fost pana in oras sa imi achizitionez ceva de incaltat,ca m-au inebunit tenesii cu care eram ieri in picioare,si mai vreau sa schimb si eu stilul.Dupa ce am batut tot drumul,la magazin ma trezesc ca nu aveau numarul meu decat pe alte culori,care nu imi placeau.Dar,cica ar mai aduce...Sa ne povestesti cum a fost la botezul nepotelului.
Getuta,la multi ani!
Anacami,a fost doar un vis ...
iuliana & din burtica (30+ sap.)
monet spune:
dragi mamici,
cum imi planificasem, azi sint acasa si si sotu' este.... el se preocupa cu computeru' (hopa ca am reusit sa-l acaparez si eu un pic!:)), iar eu citesc, trintita de pe un pat pe altul. afara e noros, nu-i frig, dar sta sa ploua. mai, m-au apucat asa, de dimineata, niste senzatii de discomfort, asa ca la ciclu, dar nu a fost nimic 'regulat'. asa ca mi-am tot schimbat pozitia, pina cind, vad ca acum sint ok. plus, cred ca mi-a 'scapat' dopul acela de mucus, ca l-am vazut pe hirtia igienica....hmmmm, in carte scrie sa nu ma panichez daca se intimpla asta, copilul poate veni oricind de la o zi la 3 saptamini!! na, m-am linistit.... o sa mai vedem .
anacami, bine ca a fost doar un vis.... lasa, mai vin si din astea, par groaznice si reale, da' nu-s!
laurina, ce fain ca-l vezi pe nepotelu' tau in curind... si ce fain ca apuci sa mergi sa-i cumperi ceva cadou. sint sigura ca bebe al tau o sa primeasca si el ceva-ceva de la mumuca lui care-l ubeste!!
maria, ca bine zici tu cu dormitul cu capu' mai sus; eu fac asta de un timp incoace si noptile mi-s muuuult mai bune. merita sa incercati.
irinusha, sa nu intri in greva foamei ca nici asa nu-i bine. incearca sa maninci mai putin serile, atit. si incearca tot ce ti-au sugerat fetele, nu stii niciodata.... brinza de burduf zici? preferata mea pe care n-am pus gura de aproape 9 ani!!!! ce harnicuta esti cu supa de legume de primavara, uau-uau.... bravo!
piatra lunii, mai sa fie, vremea asta . inveseleste-te, ca-i mai placut, nu?
nici mie nu mi-au spus nimic pe-aici de vaccinul antitetanus. dar probabil fiecare medic/practica/tara au regulile lor....
eryka, vara in toata regula, 30 de grade, u-hu-hu.... ai grija cu aerul conditionat. vezi sa nu 'sufle' direct pe tine, in rest foloseste-l, doar n-o sa te 'topesti' acolo .
cady, iti multumesc frumos pentru sfaturi si grija
albinutza, petrecere buna si timp minunat la munte. am fost si eu la bran, acu' citiva ani, de fapt, ultima oara cind am fost in romania, in vara lui 2000. a fost superb! si pentru 9 mai, noi toate o sa ne gindim la tine! totul va fi perfect! pupici catre raluca .
nally, inca o data numai bine-bine-bine lui bebe si tie si s-aveti puteri sa va 'cunoasteti' unul pe altul!
iuliana, ce mai face boris-escu?:) incepe sa-si dea seama ca tu esti 'mamica' lui?
getutza, bine ca iti mai bagi putin nasucul pe la noi. ma bucur ca esti bine, si tu si bebe.... la multi ani pentru sf. gheorghe, tie si tuturor celor ce si-o serbeaza, al oricarui membru din familie!!
o sa ma lenevesc azi, nevoie mare......
mona (cu lia mica in burtica - "38+" saptamini)
Irinusha spune:
Haide Mona! Haide Mona!
Wow, daca a apartu dopu' esti aproape gata ... tu oricum mai aveai doar o saptamana si un pic! Hi-hi-hi ... mai Monatzico, sunt eu emotionata de ajunge si ptr. tine! Si dureri ... gata, ca o iau razna de nerabdare!!! Lia o sa fie a doua pe listuta la noi!!! Mama, ce fain!
Ai grija de tine, stai linistita cu burtica in sus si lasa-te rasfatata! Si in caz ca vine "marele eveniment" sa stii ca noi ne gandim la tine si-ti tinem pumnii sa mearga totul bine si usor. Si sa fie micutza Lia sanatoasa si frumoasa!
Ok, gata, te las in pace ... Te pupic dulce!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 37+ saptamani din burtica
Lauraa spune:
Mona, si eu! SI eu am avut azi dureri de ciclu,destul de regulate la o vreme dar acum s-au "neregulat" asa ca... Si cum zici si tu,parca asa un disconfort parca ar fi prima zi de rushi. Dr. mi-a spus sa ma astept zilele astea la asa ceva, incepe bebe sa coboare si in coborare provoaca oaresce contractii. Dopul,cum ai zis si tu, poate sa cada cu doua saptamani mai repede de nastere,deci nu e un semn super-relevant desi e totusi un semn ca se apropie Lia mica :)))!
Sa ne anunti in orice caz!!!
Laura si papusica din burtik (38 saptamani)
danaA spune:
Mona, vine bebe!!!
Se apropie!!!!
Sa ne tii la curent.
Irinusha, hai sa-ti spun si eu despre arsuri, dar sa nu razi.
Nu stiu leacuri, dar se spune ca daca ai arsuri o sa aiba bebe mult parut. Si eu am avut cu prima sarcina, dar nu chiar asa rau cum spui tu si Andrei a avut par
Eryka, ma bucur ca te simti mai bine.
Dana in 34+de saptamani si Andrei