mamici de fetite...mari, ajutor!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Asta e generatia Pro, ca sa zic asa. Nu prea avem ce face decat sa ne conformam. Pentru tineri, imaginea de sine = aspectul exterior. Asta cel putin pana se maturizeaza. Daca se intampla..
Nici sa stai in calea lor nu e indicat, ca se nasc alte probleme...
Mi-amintesc cu groaza de putinul timp pe care l-am petrecut la catedra intr-un liceu. Zau fetelor, pe hol nu stiai care sunt elevele si care profesoarele. Eu mai tinerica, si imbracata asa mai scolareste, era sa iau un catalog in cap coborand scarile profesorilor de la o profa mai nervoasa.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

quote:
Originally posted by karmen

Eu mai tinerica, si imbracata asa mai scolareste, era sa iau un catalog in cap coborand scarile profesorilor de la o profa mai nervoasa.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Cat timp nu sunt excagerate si eu sunt de parere ca trebuie sa le lasi sa se desfasoare.Miruna mea sta fara exagerare ore i tregi in fata oglinzii.Are miii de farduri si haine dar am invatat-o unde trebuie sa le poarte pe fiecare.Eu i-am acordat libertate si dupa exemplul meu stie ca la scoala nu se merge fardata sau cu haine mai de ... disco.Acest lucru e o dovada a maturizari si a faprului ca realizeaza ca arata bine si ca ii place sa arate bine.Explica-i sa nu se duca machiata la scoala si sa poarte haine adecvate si nu va fi nici o problema

miru&nana=>fetele mele frumoase

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by descintec
Korinna, cum adica ce bine ca ai baieti? ..Stefan a mers la pescuit cu gelul de par dupa el, desi eram numai noi in toata pustietatea..si in fiecare seara trebuie sa ii pipai si sa ii admir bicepsii de tantar

D.

supper

miru&nana=>fetele mele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

quote:
Originally posted by voljena

traiesc si eu cosmarul cu fie-mea (13 ani luna viitoare)... culmea ca asa a fost practic de la nastere... nu stiu cui seamana ca eu am fost si am ramas mai baietoasa...

majoritatea smagurilor pe care le cumpar nu stiu cum se face ca dispar si reapar la ea in camera sau prin buzunare, nu apuc sa le fac eu inaugurarea

Incearca sa faci o distinctie clara intre fardurile tale si ale ei, eventual sa-i cumperi si ei unele. E complicat, dar asa sunt fetitele, si noi am fost la fel.
Eu cu fiica-mea (6 ani) negociez in fiecare seara cu ce se imbraca a doua zi la gradinita.

Am si eu un sfat pentru mamele cu fete mai mari (peste 10 ani): invatati-le voi sa se demachieze corect, sa se machieze frumos, nu strident. Mama nu m-a invatat sa ma demachiez (nici ea nu stia!), asa ca mi-am stricat bunatate de gene, smulgandu-le cu tot cu rimel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko13 spune:

Fetita mea a implinit de curand 13 ani si mi se pare o perioada grea dar si frumoasa. Nu ii mai cumpar nimic fara sa fie cu mine ca rist sa nu-i placa. De fardat am invatat-o ca nu e sanatos pt piele de acum insa este important ´ca a inteles ca fata trebuie curatata in fiecare seara chiar daca nu a folosit fard(sau ruj). Pt curatarea tenului o ajut eu si ei ii place f mult sa ii pun masca pe fata cu argila sau deja preparate cu vitamine. Asta o face sa se simta"mare, importanta. Nu o las sa se fardeze desi i-ar placea mult, cel putin cand merge la scoala nu are voie decat cu balsam pt buze.
De ascultat inca ma asculta si stie ca mama ii da cele mai bune sfaturi, chiar daca secretele le spune prietenei ei. Este normal, incerc sa am multa rabdare cu ea

Mergi la inceput

Apropo de invazia lui Narcis.Sa va povestesc ce a facut ifca-mea(Miruna) si prietena ei (Iulia) intr-o dupamasa...dupa venirea de la coafor.

Mirunei i s-a pus pata ca vrea sa se tunda in scari.Miru a corupt-o si pe Iuli(sa nu cumva sa nu aiba cu cine vorbi la coarfor).Ii spun ca e Ok si o programez la coafeza mea,pe ea si pe prietena ei Iuli.
Stau vreo 3 ore acolo,coafeza le face niste freze super...etc.Miru ma suna si imi spune(ma roaga) sa merg sa le iau.Toate bune si frumoase.Mergem pe la magazinul universal si acolo sa vezi.de nu se opreau astea doua in toate oglindele si se admirau,spuneau cat de bine arat ,etc.

Si eu i-am spus Mirunei sa-i lase pe altii sa-i spuna ca e frumoasa.
la fel ca descantec nu suport femeile care nu mai pot de frumusetea lor(cunosc una...in rest draguta).

Acuma de fiecare data cand Miru isi face complimente tine sa-mi aminteasca ca glumeste dar imi e frica ca aceasta gluma sa nu se transforme canda in realitate.

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput