mamici de fetite...mari, ajutor!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Mamicilor de fetite...mari cam aceleasi probleme le am si eu cu fiica-mea Ioana de 11 ani.Daca ar fi dupa ea s-ar machia ca o paparuda.Inca reusesc sa ma inteleg cu ea pe tema asta...pt ca din cand in cand o las sa se machieze usor.Cand zic din cand in cand ma refer la vreo onomastica, la vreo serbare, la vreo sarbatoare..

Problema mea cea mare cu ea este cu hainele.Cand ies cu ea la cumparaturi e jale.Nu vrea decat blugi foarte stramti, cu talie joasa.Nu vrea decat tricouri scurte....cu vedere la buric , fuste scurte-scurte s.a.m.d.Pierdem foarte mult timp in oras la cumparaturi.

Eu nu sunt o invechita .Imi plac lucrurile pe care si le doreste ea...mai ales ca are un corp frumos.Dar parca este prea devreme pt ce vrea ea...

Incerc sa fac fata situatiei.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Fetelor, am ras pe rupte la subiectul asta, ma rog, nu ca m-as simti ocolita vreodata de ce povestiti voi, dar de-aici povestirile voastre sunt dementiale! :))
Descintec, parerea mea este ca frumoasele "impricinate" trec printr-o perioada fireasca de tatonare si descoperire a lor. Nu mi-as face griji ca raman asa :)), mai ales cu mama Crina care accepta ea orice, dar tine ochiul vigilent deschis cu atata umor. Inteleg ca e ok ca se preocupa de ele, dar te ingrijoreaza ca exagereaza, nu? :) Eu cred ca e doar o faza si - culmea - eu cred ca importanta pentru descoperirea lor ca tinere fete si pentru increderea in sine a fiecareia. In definitiv, chiar sunt frumoase, nu?

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Inteleg ca e ok ca se preocupa de ele, dar te ingrijoreaza ca exagereaza, nu? :)

nu s-a inventat cuvantul pentru cat de mult exagereaza :)..sunt narcisissime

Eu cred ca e doar o faza si - culmea - eu cred ca importanta pentru descoperirea lor ca tinere fete si pentru increderea in sine a fiecareia.

de asta ma si codesc sa tai in carne vie..ma gandesc ca trebuie sa o las sa se vada cel putim de zece ori mai frumoasa decat e , daca nu vreau sa se inhibe si sa ramana nemaritata.. piatra in casa

In definitiv, chiar sunt frumoase, nu?

pentru ochii mei e tot ce poate fi mai frumos pe lume..o adulmec, o mangai, o ciupesc de locurile cele mai avantate, chiar chicoteste cateodata cand trag cate un oki in....bluza ei..doamne, apara si pazeste, te imbata cat de frumoasa e..cioara e cine gandeste

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

Descantec,
eu zic sa lasi fetele sa se aranjeze, poate le ajuti si tu putin. Cred ca la varsta asta este foarte tentant sa se aranjeze si trebuie sa ai mult tact sa controlezi situatia.
Fiica-mea nu se machiaza ca i-a zis taica-su ca isi strica tenul, ca se 'sufoca' pielea, si ea crede tot ce-i zice el. E speriata ca unele colege au cosuri si o sa aibe si ea in curand. Cu hainele...garderoba ei este mai degraba pasiunea mea, are atatea haine ca multe nu apuca sa le poarte. Mergem impreuna la cumparaturi si probam tot ce gasim, imi spune: mami, asta iti face fundul mare !, eu ii explic de ce nu poate sa poarte bluze decoltate, ca nu are ce pune in ele . Incerc sa fiu aliata ei in problema asta si sa-l menajam pe tati care nu trebuie neaparat sa stie cat costa iesirile astea de fete, ca nu-i face bine la sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Initial creeata de descintec

A dat Narcis, navala peste noi, bata-l vina! Si nu stiu daca e bine ce fac. Sa va povestesc. Maria si Adriana, prietena, ei, care sta la noi saptamana asta, ca-i vacanta si mama Crina accepta orice. Maria 12 ani (aproape), Adriana 14 (aproape). Toata ziua isi schimba tricourile, blugii, isi periaza parul, se parfumeaza, se machiaza si se demachiza. Fac asta cu niste gesturi afectate si pline de adoratie, de innnebunesc cand le vad. Rabd cat rabd, ma invart uracioasa pe langa ele, le mai latru. Incerc sa le mai iau iau in ras, sa capete un pic de detasare, sa reuseasca si ele sa se ia putin peste picior. Le mai trantesc ca s-au mai vazut fete dragute, nu cu ele s-a inventata conceptul. Ca nu sunt opere de arta, nu e nevoie sa se inchine chiar asa in fata imaginii lor. Problema e ca-s plina de indoilei daca fac bine. Da' ce sa fac, asa ma enerveaza ca nu ma pot abtine.

D.

Sincer te inteleg insa trebuie sa le lasi sa-si faca un pic de cap si sa creada ca ele sint cele mai frumoase...le va trece la un moment dat.
Ar trebui sa te aliezi cu ele sau cel putin cu Maria si sa faceti raiduri prin magazine. Acum in legatura cu machiatul eu nu prea recomand la virsta asta ...e mult prea devreme si nu intotdeauna face bine...poate ar trebui sa o inveti tu ce anume sa foloseasca...o crema buna/un demachiant usor pt. tineri,un pic de mascara si un lipgloss. Crede-ma nu e nevoie de mai mult.
Succes si tine-ne la curent cu schimbarile .Fiica mea 15 si 1/2 si prietenele ei nu au timp de lucruri din astea din pacate au intrat in febra examenelor de bacalaureat.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianne spune:

Descantec, tu trebuie sa stai linistita ca fetele sunt totusi mari! Hai sa va povestesc ceva hazliu, desi relatat in scris nu are acelasi efect. Deci, o prietena de-a mea care-i coafeza s-a dus s-o arnjeze la par pe o tipa de la ea din bloc. Tipa are si ea copii si bineinteles prietena in cauza n-a scapat pana nu a coafat-o si pe pustoaica tipei de 6 anisori. Pentru aranjarea parului prietena mea a folosit o placa pentru ondularea parului. Atat a fost! A urmat la coafat prietena pustoaicei, de 7 ani jumatate. Fetele mele au inceput sa se milogeasca ca vor si ele. Saraca prietena mea a mai trebuit sa mai coafeze inca vreo 3 pustoice cu varsta intre 6-9 ani! Va inchipuiti ce fitze aveau cele 5 piticoate cu parul ondulat si apretat! Ma uitam de la fereastra cum se plimbau in fata blocului foarte multumite de elesi nu ma puteam abtine din ras!
Mai are rost sa va spun ca nu mai voiau la baie sa nu li se strice freza?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Iihhihiih..Crina..bine ca am 2 baietzi!!!!!
C esa zic..eu nu m-am machiat decat dupa ce am terminat liceul....insa noua generatie e foarte grabita..si nu prea ai ce face
Insa sfatul meu e sa incerci cu vb buna..desi ce le poti spune?:nu te mai farda..ca ai timp mai tarziu!!!...cand ea vede ca rimelata e mai intersanta??!!
Acu...chiar ca nu stiu ce sa mai zic!
Rabdare..si..

KORINNA mamika x 2

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Korinna, cum adica ce bine ca ai baieti? ..Stefan a mers la pescuit cu gelul de par dupa el, desi eram numai noi in toata pustietatea..si in fiecare seara trebuie sa ii pipai si sa ii admir bicepsii de tantar

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidiloi spune:

Descintec mama , ce sa zic de fica-mea care la 1 an si 10 luni, imi tot cerea ceva din baie din dulapiorul unde imi mai tin si eu cosmeticalele, si tot imi spunea de cite ori il mai lasam deschis:"ala..ala".Si eu ma intrebam, ce o fi vrind?!Stii ce dorea?Rimelul mai, ma vede des ca ma dau cu el, si i l-am dat (am crezut ca o sa se uite la el, o sa-l bage in gura de citeva ori si gata, )vrei sa-ti zic ce-a facut?Inchidea ochii si si-l apropia de ochisori sa se dea si ea!!!Asa ca eu ar trebui sa pling, nu tu care ai o domnisoara in toata regula, nu-i asa?P.S.:La inceput nici nu am avut curajul sa postez ca m-am gindit ca aici sint numai mamici de copii mai marisori si eu nu am ce cauta , am vrut doar sa iti relatez aceasta intimplare, in speranta ca te-am amuzat un pic, si ca o sa incerci sa fii mai "blinda"cu Narcis -saracutul!!!pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Pai si baietelul meu de 4 ani e innebunit sa se pieptene, sa isi dea cu parfum sau cu crema pe fata si pe corp. Dupa baie, e foarte atent sa nu ii ramana vreo portiune din corp nedata cu crema.

Mergi la inceput