Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 12
kamiska spune:
Va spun sincer ca e ceva care nu poate fi exprimat in cuvinte cu eco 4 D.
Sper sa cumpere cei de la Sanador acest eco cat mai repede si atunci veti putea face si voi acest 4D. Merita si nu e nici f scum ( eu am dat 1.430.000 lei ) insa nu stiu daca asta va fi pretul cand il vor achizitiona.
andreea_s spune:
Kamy, probabil ca asta e pretul de testare. VOm vedea cat e cand il vor achizitiona ca trebui sa isi acopere si ei cheltuielile, nu?
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
andreea_s spune:
Roxi, merci de informatie, o sa incerc sa ma uit si eu sa vad cum e
alicegh spune:
M-a luat un somn de zile mari... abia imi tin ochii deschisi.
Si nu am chef de nimic.
andreea_s spune:
Roxana 2, si eu sunt la fel de azi dimineata. Nu am chef de nimic, as pune capul pe birou sa dorm.. Cred ca e de la vremea asta minunata de care se pare ca nu vom scapa pana luni-marti
alicegh spune:
Ma "framanta" o problema in ultimul timp... la cezariana trebuie sa ti se puna sonda urinara? se poate scapa de ea? voi ce stiti?
kamiska spune:
Andreea, sunt sigura ca o sa coste mult mai mult ca deja dr. zicea ca o sa fie un lux, dar ca vor fi tipe care si-l permit. Si in plus a avut foarte multe cereri de 4D.
andreea_s spune:
Pai sunt convinsa ca vor avea succes, Kamy, mai ales ca va fi singurul din tara. Si parca vad ca va fi ceva in jur de 3 milioane
Roxana, eu stiu ca se pune sonda, dar de ce vrei sa scapi de ea?
Ssarah spune:
Kamy, dar daca iti faci programare acum la 4D ai sanse sa mai prinzi vre-un loc pana trimit aparatul inapoi?
Alexa - 26 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel