Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
Wow Kamy ce frumos!!!! imi dau seama cum te simti, daca noi in mod normal venim in al 9-lea cer dupa o eco normala.....tu esti pe undeva pe la al 90-lea!!
leeloo2004 spune:
Biluta - multumesc mult, sper ca nu am plictisit pe nimeni cu asta, dar e un subiect care ma preocupa pe mine acum (asta ca sa imi iau gindul de la sarcina, evident), asa ca ce imi spui tu imi este folositor - si sunt de acord cu tine. Si eu cred ca trebuie sa le explici copiilor, evident la nivelul lor de intelegere si ca totul se obtine prin educatie si atentie.
Kamy - suna super ce spui tu - nu prea inteleg eu care e a 4-a dimensiune, dar in fine... Ecografie din asta spunea si Mihaela Radulescu ca a facut in Israel si era si ea la fel de incintata de imagini.
Gabriela saptamina 25
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
roxanaz spune:
ai dreptate Gabi si pe noi a inceput sa ne preocupe asta.....eeu tot caut articole si ma uit si la emisiunea aia de la tele7 abc (cred ca e singura...daca ma insel e bine) "abc-ul parintilor" sau ceva de genul asta...e simpatica si mai ales interesanta la capitolele de psihologie infantila, e tipa aia, psiholog Smaranda..nu mai stiu cum, care vorbeste ff bine.
roller025 spune:
Roxana, eco e la ora 4 asa ca pe la 3 jumate plec. S-ar putea sa ma intorc pentru ca am mult de lucru, asa ca ne mai auzim in seara asta.
Kamy, super, ce-mi place. Vreau si iooo!
Dana M 25 saptamani
29 ani si 8 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
andreea_s spune:
Dana, bafta la eco! Sa ne dai vesti bune!
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
Doamna Bibi spune:
Colul este inchis,totul este ok,dar stiti si voi cum este cu paranoia asta.
Super eco asta,as vrea si eu sa fac asa ceva,macar de curiozitate.Chiar si asta 2D este as super,daramite 3D sau mai bine 4D!!!!!Si asa parca i-am vazut trasaturile puiutului meu (sau mi s-a parut mie de fericire).Nu pot sa-l uit cum dormea el aseara cu manuta in gura!!!!Scumpul de el.
Monique
andreea_s spune:
Monique, daca e inchis nu te mai gandi la prostii. Ai grija cu contractiile. Daca ai, ia No Spa... si cam asta e tot. Atata timp cat e inchis nu trebuie sa iti faci griji
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
roxanaz spune:
Andreea, e duminica dimineatza (de la 9.30 la 10 parca) si in reluare lunea de la 4.30 la 5.
Danule mama, tinem pumnii!!!
hihihi, Monique, stii ca se zice ca daca tine minutca la cap si doarme e semn ca se simte bine acolo la el in naveta spatiala......
in alta ordine de idei ati cobit azi cu durerile de picioare si m-au luat si pe mine niste crampe (sunt si de la vremea asta "minunata")...trebuie neaparat sa iau un supliment de magneziu ca ma zapacesc altfel .
Ssarah spune:
Roxy mersic, concursul este pe 25, nu mai e mult . Pana atunci facem zilnic dresura de ring, sper sa se dezvete fetitza mea cu colti sa muste pana atunci...Tu cand vii prin Buc, ca nu ne-am vazut de mult si mi-e dor
Dana, bafta la eco, sa vii cu vesti.
Eu mi-am achiizitionat o fustita tare sexi , mai scurta intr-o parte, crapata, cu care le-am dat gata pe mama si soacra la masa de Paste...erau tare mandre de fata lor Hainele de gravidutza inca nu le port, imi sunt cam mari inca...
Alexa - 26 saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel