Mamici Iulie-August 2004(56)
Raspunsuri - Pagina 13
andreea_s spune:
Roxana, nu cred ca te tine mult cu ea... De ce nu iti intrebi doctorul?
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
roxanaz spune:
Tizo, pupici!!
la cezariana este obligatorie sonda urinara pentru ca muschii vezii urinare sunt "adormiti" de anestezie la fel ca si ceilalti si altfel nu se poate face evacuarea. nu este prea placuta dar nu ai ce face, treci si peste asta. imi spunea un doctor la un seminar ca si la anesteziile peridurale se mai monteaza sonda, in functie de conditiile specifice ale fiecarei paciente - acum nu stiu daca e adevarat sau nu, eu citez de data asta.
Alex habar n-am mama cind mai vin ca peste putin timp incepem iuresul cu casa....si o a fim strinsi si cu banii si cu timpul mai ales. da' de ce zici ca mindra ta musca, acu' a apucat-o sau e un obicei vechi de al ei? vezi ca daca face vreuna din asta....din pacate nu ii dau arbitrii nici un calificativ...
iar cu starea generala de somnorici.....e si la mine prezenta...poate ma paraseste inainte de plecarea ploii tortusi...parca e cam mult sa ma tina pina saptamina viitoare, nu?
pupici ca ma pregatesc sa ma duc acasa, azi spal...
vorbim later
andreea_s spune:
Si eu va pup fetele ca ma duc sa spal si eu... dupa atatea zile de pauza se cere ca am un maldar de rufe de spalat
Andreea, 26 ani, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
alicegh spune:
Andreea, nu am ajuns inca la doctor de cand m-a "lovit" intrebarea asta, dar cred ca nici nu o sa intru bine in cabinet si o sa-l intreb. Mi-e groaza de chestia asta, nu ca as mai fi patit-o vreodata, dar mi s-a pus mie pata de creier...
Sunt in stare sa nasc natural, numai sa nu-mi puna sonda...Stiu ca te tine cu ea pana a doua zi. Imi inchipui ca e si dureros si neplacut.
Nu ma bagati in seama, sunt dusa cu capul.
leeloo2004 spune:
Alicegh - depinde si de ce fel de sonda iti pune - cind mi-au facut mie cezariana am auzit o asistenta cum explica ca exista si sonde mai "finute" (adica mai subtiri) si din cele mai groase. In tot cazul crede-ma ca dupa ce te trezesti din anestezie te doare burta de la cezariana si nici macar nu iti va mai sta gindul la sonda... Eu nici macar nu am stiut ca am pina nu mi-au scos-o. E adevarat ca la primul pipi am avut o senzatie de jena usoara, dar a trecut repede!
Fetele eu ma pregatesc sa plec spre casa ca nu mai suport sa stau la birou... Pe miine!
Gabriela saptamina 25
DPN 25 iulie 2004
Dr. Florina Mihalache - CFR2
alicegh spune:
Multumesc pentru rapunsuri. Daca macar s-ar pune cand sunt anesteziata, ar mai fi ceva. Vom vedea, o sa "negociez" cu doctorul.
kamiska spune:
Alexa, nu ai sa gasesti loc liber la eco, am inteles ca Herghelegiu este plin pana prin junie, iar aparatul il mai tin cam o sapt.Eu am avut noroc mare sau pitica a vut noroc ,ca am avut programare la dra. mea aseara la Sanador si ea mi-a zis de acest eco si a insistat la Herghelegiu sa ma primeasca si pe mine si asa am reusit.
cristalina spune:
Alicegh, tu tot la Anca mergi?! Vara mea a nascut cu el si ei nu i-a pus sonda...am vazut-o imediat dupa operatie, asa ca nu a uitat ea, chiar nu i-a pus..:)
Poate scapi...:)
Monica 26+ saptamani
roxanaz spune:
Tizo asa e, oricum esti anesteziata cind iti pune sonda...nu are rost sa te alarmezi acum zic si eu....
Monica ce a fost cu tine azi? cam slaba prezenta...mai ai de golit inca din frigider? (nu daaaaa!!!)
alicegh spune:
Monica, mi-ai dat o veste buna! :) Poate ma "sare" si de mine. Cand mai mergi la el?
Nu a chinuit-o rau pe vara ta, nu? am auzit ca lumea care a avut cezariene cu el s-a refacut repede.