Declaratii ,gesturi frumoase,clipe de neuitat!
Dragelor ,asa din senin mi-a venit o idee.
Citesc pe ici pe colo cite un subiect ba cu dezamagiri,cu durere, cu suferinta.
Haideti sa ne luminam putin sufletele si sa ne "alintam" nitel,amintindu-ne clipe placute petrecute alaturi de partenerii nostri.Ce declaratii de dragoste va fac,in ce fel isi arata dragostea,vorbe prinse din vint de la cunoscuti, pe care poate partenerul nu a indraznit sa vi le sopteasca dinsi emotii.Sentimentalism,romantism,cine romantice,plimbari sub clar de luna.Haideti sa ni le amintim impreuna.
Subiectul este valabil si pt.cele care trec acum prin momente grele,chiar daca este dureros,isi pot dezvalui o parte din visuri,din ceea ce le-ar placea sa auda,sa "traiasca" .Fruntea sus
dulci la toate si multe dovezi de dragoste
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
Raspunsuri
lorelei_19 spune:
Sotzul meu imi spune doar "Zauberfrau" (sotzie minunata), chiar de ani de zile nu-mi mai spune pe nume. E asha de placut
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
iren spune:
Chestia asta cu numele de alint e printre primele mele amintiri placute...eram la mare, doar noi doi, la inceputul relatiei, si el isi tot storcea creierii intr-o seara cum sa ma alinte...dupa citeva incercari de genul "caprioara", etc, a strigat triumfator:"Garofita!"...si Garofita a ramas. M-am obisnuit atit de mult cu numele asta, mai ales cu derivatele lui, garo, garone, incit daca ma striga Andreea am impresia ca e suparat pe mine!
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
bidiloi spune:
Sotul meu ma alinta...spunindu-mi"pupelica", "bebe"..."iubi",si mai nou de cind fetita mea imi spune "mama-mami"...a mai adaugat la lista de mai sus si acest cuvint!Dar e nostim, raspund fara sa-mi dau seama la toate, si ma regasesc cite putin din toate.Asa cum spunea Hannen,e placut sa te simti iubita, alintata deci astept cu nerabdare sa citesc si alte exemple de alint...
Addicted spune:
Ne uitam la "Copiii spun lucruri trasnite",iar o fetita scuumpa foc se lauda ca are acasa o "picica" si de atunci,asa ma alinta:picic in sus,picic in jos.Eu ii spun "tzuculici".
Olteanca fiind,la noi femeile batrane se adreseaza cu "maica" celorlalti,iar lui i s-a parut asa de amuzant,ca acum asa ne spunem unul altuia:Maica,facusi aia?-"Facushi",maica...imi raspunde ardeleanul,habarnist in ale perfectului simplu.
Nu adormim niciodata fara sa ne dam cate un pupic.. si tot felul de gesturi marunte la prima vedere,care te fac sa simti ca esti iubita si iubesti...si cum sa nu ti se para ca viata e frumoasa?
http://community.webshots.com/user/jane_noneyabusiness
SIMONABB spune:
am avut o perioada cind ne intelegeam asa de bine ca mereu imi spunea "oare de ce nu te nu te-am cunoscut eu mai devreme? "
Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb
helbi spune:
De la inceputul relatiei mi-a zis: Pui sau Puidelata, iar in perioada sarcinii Puideurs:-)). Zilnic, 4 ani de zile imi spunea de citeva ori pe zi: " te iubesc, esti cel mai bun lucru care mi s-a intimplat in viata! Iti multumesc ca existi!!!"""
Acum, suntem in pragul divortului....asta e viata....ne urca si ne coboaba.......
Sarbatori fericite!
Ralu
scarmanus spune:
Odata, de Valentine's (care pe mine ma lasa oricum rece, mai ales ca eram in Ro), prietenul meu de atunci cu care ne chinuiam de ceva luni bune sa incheiem o relatie furtunoasa, a trecut pe la caminul unde stateam eu (eram studenta) si in lipsa mea a lasat un trandafir frumos si un pachet de caramele, favoritele mele, pe masa. Muncea mult si ei, era intre facultate si serviciu 24 de ore pe zi, insa gestul acesta, de la un om de care oficial ma despartisem, m-a miscat profund.
Va suparati daca revin cand imi mai amintesc lucruri frumoase?
scarmanus
casandra spune:
In primul an de liceu, pe cand eram de serviciu la garderoba, a venit la mine un baiat cu vreo 2 ani mai mare, care lipsea si el de la o ora, si am stat putin de vorba. Din vorba in vorba, a ajuns sa imi spuna despre maci mov si alb. I-am spus ca nu exista asa ceva, ca toti macii sunt rosii. Mare mi-a fost surpriza cand peste cateva zile, intr-una din pauze, ma pomenesc cu el in mijlocul clasei ca-mi aduce un buchet de maci mov, albi si rosii. Nu a fost nimic intre noi, dar intotdeauna imi voi aminti cu placere de acest gest.
Sorina-Alexa spune:
Pe mine sotul ma alinta mereu,imi face cadouri fara sa fie ziua mea,impreuna cu un biletel in care imi reaminteste ce mult ma iubeste.
Este foarte romantic cand vrea el,si-mi face multe surprize placute.
Este asa minunat sa te simti iubita,si o simpla floare sau un "te iubesc" ma fac sa ma simt pretuita.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
conchita spune:
eu imi amintesc cu multa incantare de gestul unui prieten foaarte bun, din seria aia de la topicul cu prieteni-barbati. a fost o chestie marunta, desi festiva, in care figurasem printre personajele celebrate, la care nu putuse participa. plouase asa de mult in dupa-amiaza cu pricina ca inundase orasul, apa ajungea pana la genunchi in intersectia principala langa care locuiam eu. eram acasa cu alti prieteni invitati cand a sunat soneria. domnul-prieten-si-atat cu pantalonii suflecati, desi uzi fleasca, cu un buchet enorm de flori in semn de iarta-ma ca n-am putut veni. am jucat remi si am sporovait pana seara tarziu...mi-l si imaginez cu pletele blonde in vant, un zabauc si jumatate, in lupta cu puhoiul...intamplarea i se potriveste perfect.