Declaratii ,gesturi frumoase,clipe de neuitat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Sotul meu ma alinta cu simplul "te iubesc" dar pe romanestesi asta si la telefon cand ma suna ,daca nu-mi spune te iubesc in loc de la revedere ,inseamna ca s-a intamplat ceva cu el ,e suparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

al meu prieten imi spune KATIUSCA si eu SOARECE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Acum cāteva zile, Andrei (aproape 2 ani) m-a intāmpinat cānd m-a vazut cu:"taumāna mama, binit la ingeasu mic?" Traduc: Sarutmāna, mama, ai venit la ingerasu mic?! - a fost prima fraza mai complicata pe care a spus-o!!!
Mi-au dat lacrimile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ce-mi veni mie sa deschid un asa subiect.In primul rind pt ca sunt singura de aproape trei saptamani si mi-e un dor nebun de consort,iar in al doilea rind pt ca aflu niste faze in ultima vreme de ma da pe spate.
Fiindca voi ati zis si cum va striga sotii,ca sa fiu in tonadaug si eu.
Hmmm,sa zic au ba?Ok,dar sa nu rideti.De fapt si de drept noi suntem numai baby si unul si celalalt insa cind vrea sa ma enerveze ma striga Dracula.O invata si pe Amira,si fug amindoi din calea mea zicindu-i sa aiba grija ca mama e tare rea cind se enerveaza.Ma enervez si totusi nu ma pot abtine sa nu rid cind ii vad pe amindoi ce fete nevinovate fac cind ma apropii de ei.
Are o dambla,opreste masina si imi cumpara flori.Nu conteaza unde suntem in timp si spatiu,chiar si cu ceilalti frati ai lui de fata.Opreste masina,el poc la florarieCiteodata eu intreb(cind vin mai multe persoane in casa)"de la cine sunt florile?"si el zice rinjind "crezi ca ar avea tupeu vreo unul sa-ti cumpere flori?pai in secunda doi ,e mort"
Atit deocamdata .Sa stiti ca sunt frumoase amintirile voastre.
Ralu(helbi) ,fruntea sus!Cu siguranta vor mai fi ocazii de astea in viata
Scarmanus te asteptam cu drag daca ai si alte amintiri.
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Cu ocazia primei mele aniversari a zilei de nastere in calitate de femeie casatorita, sotul meu mi-a scirs o felicitare cu urmatoarea dedicatie:
To my wife, my Mitzuurila, my Dondonella, have a purrrfect birthday!
Acum lamuririle: Eu il alint pe sotul meu tontonel sau mitzurila, si pentru ca lui ii plac cum suna cuvintele astea in romaneste, ma alinta la fel. Baiul e ca in greaca nu exista sunetul t (ca in tantar) si deci nici nu stia cum sa scrie Tontonela in romaneste. Mi-a redat aproximativ prin Dondonella si mi-a marturisti ca i-a luat ceva vreme sa se decida cum sa scrie respectivul cuvant pe felicitare..
Intotdeauna ma striga mitzu! iar cand ma striga Carmen mi se pare ca ceva nu e in regula.

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

chou-chou!noi sintem tot timpul chou-chou!el mie eu lui !
Prima amintire care ma face sa zimbesc in coltul gurii este momentul cind s-a asezat in genunchi mi-a prins mina si m-a cerut in casatorie ,eram singuri (multumesc lui dumnezeu!) si desi mi-a venit sa pling de emotie nu am putut sa ma impiedic sa aseman scena asta cu una din "Deale Carnavalului"!
A doua a fost prima seara de Sf Valentin pe care am sarbatorit-o impreuna ,a rezervat o masa si o camera intr-un castel transformat in hotel construit pe un pod deasupra unei ape ,sala restaurantului era exact deasupra apei si masa pe care o ocupam noi era linga peretele din sticla prin care se auzea tumultul apei curgind la vale ,apoi in bar unde am servit aperitivul ardea un foc imens in chemineu iar din nisele facute in pereti ne priveu armurile unor cavaleri odata ocupanti ai locului,totul era plin de covoare groase si mobile de epoca intr-o lumina obscura ce lumina discret deasupra meselor,
nu vreau sa insist asupra meniului si modului de a servi felurile de mincare parca pictate pe platorile imense ci doar faptul ca inainte de a urca in camera rezervata (si aceasta tot stilul epocii pat cu baldachin)ospatarul ne astepta la iesirea din sala si ne-a facut cadou o cutie cu bomboane si o sticla de sampanie urindu-ne "O seara placuta in continuare" ce a urmat va las pe voi sa va imaginati........pupici si numai bine tuturor !

Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

P.S.Hotelul in cauza se numeste "AR MILAN"se gaseste in apropierea localitatii COMBURG in Bretagne si va invit pe cei ce petrec
vacanta in zona si sint adeptii unei cine romantice cu bucatarie gastronomica sa-l viziteze ,pretul......sint altele si mai si......dar acesta este acceptabil de scump si merita macar o data in viata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Al meu sot ma alinta bibiche ( biche= caprioara, deci ar insemna de doua ori caprioara!!!).
Iar la prima aniversare a mea pe care am petrecut-o impreuna,mi-a trimis prin curier un buchet mare de trandafiri rosii!! erau superbi, parca si acum ii vad! Stiu ca au tinut foarte mult!!
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Al meu "motanel" ma alinta "pisoiasul meu", si, desi este foarte timid din fire, vine des si ma ia in brate si ma pupa, sau daca eu sunt in pat si trece pe langa pat, imi face un bisou in treacat...Si, nu exista zi sa plece la munca sa nu ma sarute innainte, si sa-mi zica ca ma iubeste, iar seara cand intra in casa la fel. Imi aduc aminte cand ne-am cunoscut, aveam 16 ani, si el, cel mai timid barbat de pe Pamant (asa il numesc eu), intr-o seara, era la munca, caci muncea cu tatal lui ca paznic de noapte sa aiba bani sa imi faca mie cadouri , de plictiseala, mi-a compus o poezie...Cate lacrimi mi-a stors el mie atunci nu va puteti imagina...Asta pentru ca este atat de inchis in el, incat nici ai lui nu au crezut ca el a scris acea poezie. v-as scrie-o, dar e asa intima, ca am o retinere...Si mai sunt multe amintiri frumoase...Ii multumesc bunului D-zeu ca mi-a scos in cale motanelul!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Sotul meu e foarte romantic si se pricepe la cadouri si surprize mult mai bine ca mine. Pacat ca nu are o sotie mai romantica care sa-i aprecieze mai bine gesturile. 9ca eu una mai tare ma supar cind ma gindesc citi bani a dat pe nus-ce prostie ).
Dar cel mai frumos cadou pe care mi l-a facut a fost cind am implinit 30 de ani, atunci am primit de la el 30 de cadouri, toate impachetate separat si intinse pe pat. Atunci chiar ca m-a dat gata cu mormanul de cadouri, de nu stiam pe care sa-l desfac mai intii...( cred ca sinteti de acord ca iti trebuie imaginatie si spirit de organizare sa pregatesti 30 de cadouri :) eu ma strofoc pina cumpar unul hehe)

Altfel pe mine ma impresioneaza cind primesc bijuterii de aur de la prietene, mi se pare ca e ceva etern pe care-l pastrez toata viata, am 3 inele de la niste prietene foarte bune si le pastrez cu sfintenie si ma gindesc la ele ori de cite ori le port.

Va pup pe toate si va doresc cit mai multa iubire si gesturi frumoase din partea celor apropiati

Mergi la inceput