Declaratii ,gesturi frumoase,clipe de neuitat!
Raspunsuri - Pagina 3
Aurelia spune:
3ori cip felicitationsotului tau! sa-ti traiasca si sa te bucuri de el
asa sot mai rar! cinste lui
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
hannen spune:
Aurelia ,ce moment ce hotel,ce decorchiar ca merita macar o data in viata.
Cipcip,cum sa te superi cind iti face cadouri?Vai de mine,la mine nu exista sentimentul asta.
Chiar daca sunt putin bosumflata cind este ff ocupat si uita de o floricica ,le primesc pe mail.Imi trimite niste buchete virtuale ,insotite de declaratii de dragoste.Sincer sunt in
Scarmanus ,hihi frumos,frumosPe mine ma striga citeodata si "MUTZICA",de la maimutzica.Eu ii ziceam asa la inceputul relatiei si el a copiat doar ce a tinut minte.
Oana ,eu am o amintire cu o poezie de la altcineva (in engleza)pe care a gasit-o sotul cind eu abia o nascusem pe Amira.O credeam pierduta demult,nu stiu cum a dat de ea ,a citit-o ai apoi a venit la spital cu botul pus.Bineinteles ca nu a rezistat sa nu ma intrebe cine-i respectivul.M-a crezut ca fusese doar un amic pt mine,care insa avea alte sentimente
In timp ce va citeam mi-am adus aminte ceva ,dar acum ii dus din cap.Off ce rau imi pare,dar daca imi amintesc va zic.
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
anna maria spune:
Eu n-am sa uit niciodata ce mi-a spus odata sotul meu:cica a visat ca eu nu mai eram cu el(si nu o data,de citeva ori)si nici fetita noastra si asa tare se chinuia prin somn,parca sa refaca visul,si mi-a spus:"dar m-am trezit si v-am vazut linga mine,si asa de sigur si linistit m-am simtit.Nu vreau sa mai visez niciodata asa ceva!".De fiecare data cind s-a intimplat,ne-a alintat peste masura!
Teodoreiin 21 de sapt.
natydea spune:
Viitorul meu sot nu prea se pricepe la declaratii dar mi-a demonstrat dragostea lui prin gesturi si clipe de neuitat cu fiecare ocazie.
Anul trecut de ziua mea ma astepta acasa cu lumanarele intinse pe jos pana in sufragerie si multe flori intinse pe jos. In sufragerie era masa aranjata, sampanie si tort si bineinteles flori, trandafiri pentru mine. In momentul acela stateam cam prost cu banii dar oricum nu cred ca vreun alt cadou de valoare putea sa ma impresioneze mai mult decat ce a facut atunci pentru mine.
Exemplele sunt nenumarate si diverse si ma bucur ca pot sa-mi aduc aminte atat de multe lucruri frumoase si clipe minunate petrecute impreuna.
Va pup si va doresc la toate multe clipe fericite alaturi de cei dragi.
Dea
Anina_n spune:
Pe mine ma alinta cu "mami" la inceput, apoi "draca mea draca" sau "caprioara mea", iar de cand o avem pe Cristinuca, "draga mare, draga".
"Te iubesc !", mi-a spus daca de 2 ori in 13 ani. Dar imi arata ca ma iubeste prin sarutarea si imbratisarea ce mi le da la plecare, la sosire, de noapte buna, printr-o privire mai adanca, printr-o atingere sau o mangaiere in momente neasteptate...
Un gest foarte simplu dar incarcat de dragoste mi se pare cand imi ia mana, mi-o saruta si o tine captiva intr-a lui un pic, transmitandu-mi din dragostea si caldura lui.
Alte gesturi ce-mi incanta inima, sunt florile ce mi le aduce din gradina soacrei, fara un eveniment anume.
Paste fericit !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
delphin spune:
Frumoase istorioare!
Noi, romanii de noi, ne strigam reciproc" mon amour", asta tot timpul, la fel si "frumosule" sau "frumoaso", apoi sunt perioade, "ochi frumosi" sau "mon coeur", depinde. In schimb, ne pupacim de 1 mil. de ori pe zi, cred, si ne spunem "je t'aime!" sau "te iubescule!" cam tot de atatea ori.
Nu este tipul care face cadouri,dar pot sa-mi cumpar intotdeauna tot ce vreau eu, niciodata nu mi-a reprosat banii cheltuiti. Stie el ce stie, la capitolul acesta, eu sunt "cam" zgarcioaba( cum zice el)!
mamica dulce spune:
cand l.am cunoscut pe andre..doua saptamani am stat doar oki in oki si apoi aproape doi ani nu ma culcam fara sms sau tel de la el de noapte buna si dimineata cate un sms dulce..my rose,my sunshine,my love,my all..my...va dati seama ca am fost topita tot timpul asta...acum..si acum ma alinta la fel..,stiu ca ma iubeste enorm,si eu pe el,dar..tot timpul exista un dar..DAR acum vorbim de lucruri frumoase,nu??....
...si acum e aproape miezul noptii in seara de Pasti..eu sunt singura acasa..puisorul doarme...si paharul de vin de langa mine m.a facut chiar prea melancolica...
Sarbatori fericite!!!!!!!!!!
anca
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
Irinusha spune:
Noi ne alintam in mai multe feluri, de la Tzushca la Tzundurica ... dar cel mai mult imi place cand imi spune Galushca :) ... si eu lui Iulilentz, sau Iubitzel.
Este un romantic si jumatate ... are stil la cadouri de ma lasa "baf" de fiecare data ... eu din pacate nu pot sa ma laud. Dar o fac cu al meu Iubilentz :)
Nu eram de mult timp impreuna, deci tocmai proaspeti indragostiti - de fapt ca acum :) - cand intr-o noapte, cand credea el ca dorm, m-a luat in brate, m-a pupat pe ceafa si mi-a spus: "Te iubesc mult de tot! Nu mai scapi de mine!" ... cred ca a fost cea mai frumoasa noapte ptr. mine ... iar el nici acum nu stie ca l-am auzit ... asa ca il las sa si-o dovedeasca singur :)si sper ca nu va trebuit sa-i spun niciodata ca l-am auzit!
De ziua mea - implineam 20 de ani - eram departe unul de altul ... eu in Germania, el in Romania. Si ca sa nu fiu prea trista, m-au invitat parintii mei la Lindau ptr. o zi. A fost frumos, dar cand am ajuns acasa am crezut ca innebunesc de fericire. Ma astepta (la o vecina) un minunat buchet de trandafiri galbeni (florile mele preferate) de la Iubilentzul meu. Il trimisese prin Fleurop prin mama unui prieten, care locuieste in G. ... nici acum nu stiu cat s-a indatorat sa-mi faca mie acest cadou (era student pe vremea aia).
Tot de ziua mea - de data asta implineam 21 de ani - muncea (in cadrul facultatii) in Anglia, la o ferma de capsuni. Tocmai in ziua aceea a trebuit sa munceasca ca. 10 ore ... dar nu a ezitat, dupa munca, sa mai mearga ca. 10 km pe jos pana la urmatoarea cabina telefonica sa-mi dea telefon si sa-mi spuna ca ma iubeste!
Chiar daca ne spunem in fiecare zi de nu stiu cate ori ca ne iubim, nu ne simtim bine daca nu ne luam in brate tot de n-ori, sau ne mangaiem din priviri, tot nu uita sa mi-o dovedeasca si altfel. Sper ca o sa ramana asa toata viata noastra si ca o sa ne crestem copiii tot in sensul : "Love is in the air"
Hristos a inviat!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 35+ saptamani din burtica
tcelen spune:
sotul meu epecat momentan din oras si acum 3 ore ma sunat si cred ca 15-20 de minute mi-a spus ca ma iubeste foarte mult,ca nu poate traii fara mine,ca sunt a lui vesnic,ca eu sunt viata lui,etc,si mi-a placut atat de mult mai ales ca suntem casatoriti de 7 ani!!!!!!!!saptamana trecuta mi-a adus in fiecare zi cate un buchet de flori.lalele,bujori,zambile si crengute inflorite!!nu-i asa ca e frumos???
tcris
ralucami spune:
Nicole, ce imi faci tu mie ?!?! Ma faci sa dau apa la soareci dis de dimineatza! Doamne sunt niste scene care nu o sa pot sa le uit niciodata. Si acum daca inchid okii il vad deasupra calculatorului meu , incercand sa urmeze instructziunile in engleza, prin telefon, a celor de la yahoo bb. Si el e total afon la engleza. Il vad transpirat tot si totusi victorios ca a reusit sa repare laptop-ul lui RA (adica eu), ca ea sa nu se simta singura si poate vorbi cu fetele. Apoi il vad printre gene , intr-o dimineatza cum motzaie langa capul meu. Am febra 40. Si nu pot sa respir! Ii simt mana pe frunte si gem. Il vad cum se chinuie sa imi ridice capul si sa imi vare pe gat un sirop. Si e atat de blajin, si ma incurajeaza asa cum nu a facut-o nimeni. Mai inchid okii odata! Si vad o scena pe care vreau sa o uit: el ma invita la cina, eu zic ca nu. El ma intreaba de ce il refuz, iar eu prinsa "la colt" ii spun ca nu am cu ce sa ma imbrac. Il vad cum zambeste, imi spune ca e ok si mergem ca furtuna prin toate magazinele care ne ies in cale poate-poate mi-oi gasi ceva ce sa imi placa. Ma intreba cineva odata ce ma fac daca totusi, printr-un joc stupid al sortzii noi doi va trebui sa ne despartzim. Eu o sa il uit, nu-i asa, ca timpul vindeca tot?! Si atunci mi-am adus aminte de o replica citita intr-o carte, iar in clipa aia am reusit sa ii intzeleg sensul. "Sufletul moare doar o singura data!"
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!