Fete din Austria (6)
Raspunsuri - Pagina 9
TORIA spune:
am aparut si eu pe aici sa vad ce mai e nou dar dupa cum vad ati cam plecat toate in concediu, fain de voi.Eu azi sint tare obosita si nu am facut nimic toata ziua decat am citit pe forum noutatile si am gatit de prinz.Acasa a fost bine dar a plouat si a fost frig,la noi e santier in curte si mult praf si noroi dar sper ca la anul sa avem liniste si sa putem sa ne bucuram de concediu.Alexandra si cum faci de trimiti dedicatii?o sa ascult si eu mai tirziu ca acum doarme sotul si nu pot.O zi buna va doresc la toate si pentru voi.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
alexa22gandi81 spune:
Salut!
Bine ai venit Toria (dedicatii trimiti la mesaje@europafm.ro)
pupici
alexandra
Babee spune:
Saliu fetiliiiiii.Va era dor de mine???
Io-s nacajita rau ca s-au pus iar kilele pe mine.dadui si io burtocu jos si ajunsesem la 70 -de la 87 cat aveam la nasterea lui Bubu...deh...si cand colo mai urcai nitel('numa' 5 kile de cand veni mama -si tot io gatesc, na).Mi-am luat niste pastile de slabit, oi vedea eu ce-s de capul lor, continui cu gimastica si-oi vedea eu.Nu mai puteam de ciuda..o fir-ar.Las ca musai sa ma fac trasa prin inel, nu??
Anto scumpa, am gasit vopsea, am cautat unde mi-ai spus tu, si apoi m-au trimis si catre alt link si am gasit in Viena, la un salon ce trimite si acasa produse profesionale pt facut frumoasa.Am gasit chiar butelca de-aia de sampon de la Wella cu 10 euroi mai ieftin decat la SCS.Bun..saptamana viitoare vine coletul, iti zic dupa ce ma mascaresc cum e treaba.Eu sper sa iasa bine, nu?
Carolada-eu nu ma mai agit cu sunatul mai ieftin, ca si-asa nu pot.Tot ce e cu numar 0800 ,0900 de la mine nu se poate folosi, din cauza firmei unde avem tl. fix.Asta e..sunam la pret de 35 centi/minut in ro si punct.Stii ca mi-as lua si eu coarda, dar cred c-or sa zica vecinii ca m-am tampit, cu copil si bubui in podea.Nu destul ca avem santier inca..Ah..si sa va dau o veste.De bine ce termina mesterii lui peste cu fatada, ca mai am o 'surpriza'.Langa noi era un teren viran, a fost cumparat de nu stiu ce firma si acum se contruieste un bloc.Cica e gata pana in 2005(eigentumwohnung) si na ca asta-i surpriza vietii mele.Doamne-de m-as muta numai cat mai repede.
Bubu nani acum, i-am dat mai devreme cateva picaturi de suc de portocale, le-a lipait pe primele, erau miam miam, si apoi i-am mai dat.cam 2 lingurite, treaba-i buna, ii dau vitamine naturale.
Pupici la toate si revenim cu forte puternice.........
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
anto spune:
Carolada merci pt.inf. cartela.Nu cred sa gasesc pe-aici prin zona.Nu stiu despre ce cabine internationale spui,eu stiu ca toate sunt si internationale.Eu mai cumpar cateodata Calling Card de la Telecom ,cu 10euro. Nu stiu car vorbesti cu el da nu asa de mult sigur,poate 1ora sau nici atat.
Bine-ai revenitTori ,...te dadeam disparutaSi pe la voi a plouat atata?Eu cat am stat in Romania a plouat incontinuu .
Gabi nu te prosti mai fat-o cu tablete de slabit,ai grija ce faci.Poti sa te ingrasi dupa ce nu le mai iei dublu.Si nu sunt sanatoase,mai bine,da-i incolo de vecini ,daca tot se apuca aia iar de construit...Acuma pe bune coarda cred ca e f. buna la dat kile jos,si-ti faci si detenta...ca boxerii.Tu ai zis ca te stii cu patinele .De ce nu i-ti iei Rolle si sa mergi cu ele cand plimbi pe Bubu?Am citit ca sunt la fel de eficiente ca inotul sau fuga
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!
Prezenta la datorie,semnez condica si apoi o iau la fuga ca au inceput astia iarasi sa ma ciocaneasca in cap,sper sa termine saptamana asta.Pupici dulci la toate.
alexandra
carolada spune:
buna fetili
alexa draga tu numai semnezi condica si o tulesti,mai zi si tu cate ceva ,ce face bubu,joaca fotbal sau nu in burtica?de vreme ce nu te plangi,cred ca i cuminte
babee,pacat ca nu poti suna ,dar ai putea din oras de la cabine.
anto,ma refeream nu la cabine,ci la locul unde se vand cartele de astea internationale,scuze nu m am exprimat binemie mi a cumparat cineva din oras,de aia nu stiu prea bine
babee,chiar asa nu lua pastile ca nu se stie ce au in ele si te faci si mai mareapuca te de sarit coarda si facem schimb de experienta,le luam la linz si le aratam la fete cum ne mentinem noi grase si frumoase
azi ploua si nu mi place,e si frigulet.
cam atat,
carolada
alexa22gandi81 spune:
Carolada cateodata e placut doar sa semnezi condica si sa fugi.Bebe cum am mai spus are ore de:gimnastica,box...,si asculta si se mai linisteste cand aude vocea lui tati,cred ca schimbam rolurile din iulie,eu la munca si tati acasa.Merg sa gatesc ca la 12 vine ursuletul sa manance.
Nelke ce mai e cu 1MAI?
Pupici dulci
alexandra
alinah spune:
Mamici, burtici si cosanzene, ne apucam de treaba??? Stiti voi, aia cu intalneala de 1 Mai!! Am incercat s-o prind pe Loredana la telefon, dar se repede casuta vocala sa-mi raspunda, mai incercam...poate e in Ro...
Dar eu am una bucata propunere....am stat si chibzuit ca mai toate veniti cu , si atunci nu va fi problema sa va duc la tara, la iarba verde, sa vedeti caprioare (a nu se lua pustile cu voi ). Eeee, dar nu asta e tinta...acolo putem avea locsorul nostru la restaurant, putem sa ne punem muzicuta care ne place (aduc CD-uri ca cantari romanesti , instauram dictatura, nu fumeaza nimeni inauntru, pe barbati ii exilam in gradina sa fumeze....si poate trag si o miuta, daca chiar nu ne mai vor . Dar noi tot ii vrem....la plecare Nu de alta, dar sa faca pe soferii dupa bautele noastre
Loc de cazare tot pe langa restaurant, sa nu simtiti lipsa bericii...Ce ziceti? S-apoi daca vreti sa vedeti si Linzul, duminica, inainte sa plecati, tragem o tura prin centru, daca-i vreme frumoasa...
Numai sa-mi spuneti si mie care vine cu masina....cu cate persoane mai veniti....sa facem contorizarea la cate locuri de cazare e nevoie!
Ma inarmez cu pixul si coala de hartie si va astept cu informatii.
Acum sa va zic de-ale mele... Maine e ziua cea mare! Nu, nu nasc , incepem santierul , ce bine ca nu-mi sunteti vecine, altfel aruncati cu rosii in mine, de cat zgomot va ofer
Alta la mana, burtica e bine, asa ne-a zis nea doctoru' saptamana trecuta, dar v-am mai zis asta....am ajuns in saptamana 20, burtica mica avem nitel, asa sa ne mandrim si noi
Eeeee, fetelor, cele care-mi stiti povestea cu firma romanului!! Yesssss, ieri ne-am intalnit cu cel ce se va ocupa de acum incolo de firma, am predat toata documentatia, bilanturi, hartii, faxuri etc...ce sa mai O USURARE!!! Uraaaa Ne-am luat de pe cap buba asta mare, ce bine. Ma simt tare bine
In rest, umblat si cotrobait magazinele de mobila...cat ma tine burta.
Babee, spune-mi si mine, tie cum iti plac canapelele din piele? Sunt usor de intretinut, transpiri pe ele? Daca versi ceva pe ele, cum se comporta?
V-am pupat pe toate si haideti sa ne apucam de treaba, cu intalneala...am nevoie de informatii cat mai repede, ca sa sar pe telefoane
Lista de 1 Mai: Nelke, Toria, Loredana, Babee, Anto, Alexagandi, Andreea, Carolada, Andreeacc, Alina. Ange?
Apropos, mai stie cineva de Ange de peste ocean??
alinah spune:
Toria, ca sa scrii in culori e foarte simplu, dar tot ce tb sa faci e sa scrii ceea ce vrei tu sa fie colorat sa fie intre paranteze...
Tu ai casuta aia unde iti scrii mesajul catre noi...deasupra ai niste semne ciudate (B, U, S taiat, liniute...etc) dedesubt ai niste casute unde scrie "tip caracter", "Size" si "Culoare". Probabil deja ai incercat ceva aici, dar de aici te-ai incurcat
Te duci pe casuta "Culoare" si selectezi o culoare, rosu spre ex...iti apare o chestie de genul asta (red) (/red) (numai ca sunt paranteze patrate). Ca sa iti apara rosu, tu trebuie sa scrii intre (red) ......si (/red). Pastrezi parantezele patrate, eu le-am facut rotunde ca sa-t pot exemplifica, atfel vedeai colorat. Asta-i tot, nu se poate sa nu iti mearga
Te astept cu 1 Maiul scris in rosu
carolada spune:
buna fetili,
alina,am si eu canapea de piele si s multumita,doar ca tine cam rece iarna,vara se cam lipeste de pielea omului,in rest n am treaba de varsat n am varsat nica pe ea,asa ca nu stiu in acest caz ce se intampla.de intretinut nu ii fac nimic,cu toate ca am o solutie pt.piele,dar am folosit odata si n am vazut mare diferenta.
in legatura cu 1 mai,sunt de acord cu tine alina,de fapt cu majoritatea indiferent ce hotarare s ar lua in ceea ce priveste locul de gaseala.dar protestez ce adica numai barbatii fumeaza?si eu fumez,asa c o sa stau cu barbatii si la o adica joc si un fotbal,ca atunci cand eram mica ii cotonogeam pe toti la fotbal
nu stiu daca stau peste noapte,asa ca nu ma pune la socoteala,daca e te anunt,daca ma hotarasc acolo ,oi gasi un locsor si pt.mine ,asacum sunt
cam atat si bine ai venit inapoi sri ule,ca nu mai stiam nimic de tine.sa ti traiasca burticuta si spor la treaba
carolada