Fete din Austria (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

salutare.....
Semnam si noi condica si fug repede la facut unghiute si la vazut un film, acum cand copilul e imbaiat, mancat si culcat:de-ar fi si barbatul acasa ce bine ar fi..

Andreeaaaaaaaa cucu...uite ca nu ne-ai uitat.Nu te-ai ascuns de tot.Cum e acasa??Eu si mama tot stam si planuim diverse chestii pentru cand mergem acasa.Acum numar zilele, si cand m-oi vedea in Ro le numar pe-alea pana ma intorc acasa aici.asta e, ce sa facem?

Carolada....de cand ma stii tot pe la ...stau, nu stiu dom'le ce am..oi fi facut vreo bauchgrippe ceva -sper sa treaca cat mai repede ca rau e..tare rau..

Klavieru...mercic de subiect.Mai cetesc si eu seara cand apuc pe teava, in rest plimbare si e fain, ca ies si cu cartea la subrat si stam pe banca.Ce bine e cu bebe, ies zilnic la plimbare...
.
Alina..pupiciosi la burtica..hai c-o iei din urma pe Alexandra...Alexandra.....acusi auzim c-ai nascut.Sanatate voua fetelor si bebei puternici si papaciosi (ca al meu asa ).

Nelke..sa nu te-ascunzi,c a trebuie sa punem la cale lucrurile sa vedem care vine, si cum facem, etc.Auzi???Si cuscra pe unde o fi umbland cu una buctaa mireasa??Ca-mi lasa flacaul cu ochii in soare...
Ah..faza haioasa apropo de soare si uitatul la stele.In plimbarile noastre prin cartier-ca si-asa facem kilometri- la un moment dat vedem o tipa cu un carut, si un bebe mascat.Ii pusese bietului copil ochelarid e soare si o cagula de nu-i vedeai nimic...sa murim de ras..ca n-avea micutul mai mult de 3-4 luni...mame si mame, na...

Fug la patut singurica...pupice la voi

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

Buna!

Noi am facut azi primul vaccin si am fost foarte cumintei. Adriana junioara a ajuns la tanti docoru shmutzig shmutzig din pak, unde ne-am jucat cu chindari si cu tot felul de pietricele.
Tot azi a primit si ea ultimul vaccin contra capuselor si prima portie de urzici (pasate, cu smantana) de anul asta. Mamica ei la fel, respectiv Andrei cand se va trezi la noapte tot tzitzi cu urzici va papa. Daca fac maine ceai proaspat o sa ii dau si lui cateva linguritze.

Altfel am doi copii cuminti, Andrei adoarme in fiecare seara la 8 dupa baie, il pun in patut, dau drumul la carusel, il pun si ne vorbim un pic, ii pun suzeta si asta este. Se baga cu capul in ursulet si eventual mai maraie dupa 10 minute ca i-a cazut suzeta si doarme tun pana dupa miezul noptii. Poate Aditza sa cante pe 10 glasuri toate cantecele pe care le stie, ca nu se mai scoala. Si pe ea o spal si o hranesc intre 8 si 9 si o bag, mai nou, tot in patutz, ca vezi Doamne si Andrei are patutz si tre sa fie amandoi la fel.

Barbatu e cica la o conferinta de la ei de la firma si io am ramas sa fac curat. Am avut si ora de pian azi si copiii au stat in parc cu noua baby-sittera. Se pare ca au fost suficient de cuminti ca sa mai vrea domnisoara sa vina si alta data. (desi pe Andrei a trebui sa il tina aproape non stop in brate, pus in scaunelul de masina. cred ca a facut niste bicepsi...)

Pupici,

Adriana

Adriana + Adriana jr (2 ani si 7 luni) + Andrei (3 luni) + Dragos taticutzul
http://photos.yahoo.com/apaler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Babee , un bebelus cu ochelari de soare , chiar ca-i tzacanit !
...Stii ceva... mergeam odata pe o strada īn Constanta -eu nu sufar de curiozitate, totusi, ceva m-a facut sa īntorc capul: era un tip care avea... doi ochelari unii peste altii !
De cuscra-ta am eu grija -vai, ce promit ! muncesc pasionat si idiot, era cīt pe ce sa ma idiotizez complet, pe cale de a deveni un fel de masina...dar azi, dupa o zi furtunoasa īncheiata cu brio... la ora 17 fix am intrat īn concediu !

Acum SĪNT īn concediu si mai departe ma voi ocupa numai de lucruri frumoase, de-ale sufletului...

Vad c-a scazut putin entuziasmul , totusi, FRUNTEA SUS ! Traiasca 1 Mai !
SRI-ule , ce faci, ce mesteresti ???

Acum trebuie sa ma scuz cu adevarat, mīine la 13:50 voi fi īn aeroport ca sa preiau pe "cel mai iubit dintre pamīnteni"... o saptamīna īntreaga, īn care sper sa si īnfrunzeasca pomii...am de gīnd sa umblu/umblam foarte-foarte mult prin natura, īmi promit o cura de frumusete īn acest mic (cam 10 zile?) concediu.

Sa nu cumva sa-mi adormiti īntre timp, fetelor !
Vedeti ca revin si ma uit foarte-foarte bine īn condica sa vad cine a chiulit. SRI-ul sa se pregateasca bine de tot, ca vine gasca īn Linz !

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Azi a fost in sfarsit timp fain,asa ca am profitat de ocazie si am facut o tura in jurul lacului.Ar fi tebuit sa ma apuc si de stersul prafului ,ca naiba stie cum s-a pus atata cat am stat in Romania,dar o las pe maine.Nu prea am chef de nimic ,sper sa nu intru in depresie
Gabi ce mai face bubu?Pe unde-ati mai umblat azi,banuiesc ca si la voi a fost timp fain .Ti-ai gasit vopsea?
A adus Deni niste filme ,sper sa fie si ceva mai de doamne-ajuta printre ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

fetelor dau desteptarea pe ziua de azi ca vad ca nici una nu ati scris.rusinica,rusinica(apropo va plac carcotasii,mie mi plac la nebunie,pacat ca i vad numai cand ma duc in ro)
hai sa va dau un pont(babee ,ciuleste urechile)am gasit o cartela telefonica ieftina ,poate stiti de ea poate nu,e pentru romania,ucraina si polonia si de 12 euroi vorbesti 2 ore-pe mobil.eu am incercat o aseara sa nu va informez gresit, si merge.
ieri termometrul meu aseara arata 29 de grade,fetelor dar cred ca era batut de soare de aiaoricum au fost peste 20.
babee cum mai e cu sper ca ti ai revenit
cam atat de la corespondenta noastra carolada din salzburg,

carolada

Mergi la inceput

tot eu
alexa eu m am ingrasat 10 kile fara sa fiuasa ca te mentii bine.
fetelor de cri cri si loredanaiascu mai stiti ceva? sri ul ,dormi in front,de ce nu le chemi la apel pe susnumitele?

hai ca azi sunt intr o dispozitie razboinica

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Si eu sunt pe-aici da nu stau mult ca-mi vin si mie musafiri si nu am mult timp.Carolada zi-ne si noua de cartela aia de telefon,cum o cheama ,de unde putem s-o cumparam .De pe fix cat poti vorbi sau e numai pt. celular?
Vremea pe aici s-a stricat,ploua ,ne-am bucurat ieri degeaba.
M-am intrebat si eu ce-o fi cu cricri ca nu a mai scris de anul trecut ,cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!Semnez condica si doresc la toate un sfarsit de saptamana placut.Astazi merg sa ma antrenez putin cu arcul impreuna cu Robin,sper ca pe maine sa am friptura de caprioara la pranz.Carolada pui la cale vreun plan ,te mentii bine doar 10 Kg, eu cred ca pana la nastere bat recordul.Pupici dulci.

alexandra

Mergi la inceput

buna fetele,

anto ,cartela o gasesti acolo unde sunt cabine telefonice pt.convorbiri internationale,nu are un nume anume,nu stiu unde o fi acolo la tine,tre sa cauti.va spun ce scrie pe ea:lateral icc calling cards,sus cu galben hello...,dedesubt Romania ,Ukraine,Poland
si dedesubt top quality si pretul 12 euroi(sunt si de 6euroi,pt.o ora).trebuie sa formezi intai 0800 80 80 60 apoi codul pin de pe cartela.presupun ca e buna si pe fix ca doar n o fi speciala pt.mobil.are si site(info):

www.telephone-discount.com

o sa ma uit si eu sa vad ce spun acolo.

fetelor m am apucat de sarit coarda ca atunci cand eram mica,eu una eram campioana,acum cu chiu cu vai sar 5 min.,dar zici ca mi dau sufletul,eh,batranete haine grele

alexa mama poate te vad si pe tine sarind coarda dupa ce nastivii la mine si facem concurs
cam atat ,azi cred c ar vrea sa ploua si nu mi place

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Salut!
Carolada nu ai idei rele,cu siguranta voi avea nevoie.As face si acum mai mult sport dar parca sunt lipita,nu ma mai pot misca ca inainte ,sunt exact ca bunica

alexandra

Mergi la inceput