Fete din Austria (6)
Raspunsuri - Pagina 7
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!Prezenta la semnat condica.Sper sa se intoarca fetele mai repede ca e pustiu aici.Nelke unde esti?????
Pupici dulci la toate.
alexandra
carolada spune:
buna fetele,
si eu la semnat condica
anto bine ai revenit:)din ro.
alexa ce ti face burtica?
toria s a intors si ea ori vrea sa pape toti cozonacii din ro
?
vremea asta tot asa mohorata e,cand vine primavara?
babee bbu al tau creste ca n povesti,eh?
carolada
alexa22gandi81 spune:
Salut!
Carolada burtica mea creste si odata cu ea si eu,am luat 10kg si mai sunt 12 saptamani asa ca ....la mai mare
Pupici.
alexandra
alinah spune:
feteloooooor, bine v-am regasit. La mine n-au mers linkurile de pe siteul asta, ori imi dadea eroare de cate ori vroiam sa accesez forumul O oroare, ce sa mai Cred ca s-a lucrat la site si n-au activat linkurile....altceva nu prea imi da prin cap ce-a putut sa fie. A mai avut cineva probleme??
Sunt pe fuga, doar vroiam sa-mi arunc si eu pe aici prezenta, sa va spun ca bebicul e bine, e un lungan unde o fi avand loc???? Cica 19 cm , model il fac! Nu ne-a putut spune daca-i roz sau bleu, ne mai tine in suspans
Acum plec, caci sunt invitata la o familie, la jucat carti , sper sa ii las in fundul gol
Babee, am gasit de-a moaca fonturile Lucida Handwriting
V-am pupat pe toate si cate o
klavier spune:
salut. fetelor! incep sa vad smilies iesind din ecran - asta inseamna ca tre sa ma duc in pat urgent, da nu ma pot abtine sa nu va intreb daca ati citit subiectul lui vektros cu trandafirul albastru din "Zona artelor" - ia aruncati o privire si sa vedeti de nu va place. macar asa de curiozitate.
A.
Adriana + Adriana jr (2 ani si 5 luni) + Andrei (2 luni) + Dragos taticutzul
http://photos.yahoo.com/apaler
carolada spune:
buna fetelor,
klavier,mersi pt.trimiterea la trandafirul albastru,e super.
alexa,ma bucur ca ti merge bine cu sarcina.
fetelor unde umblati?
alinah,bine ai revenit.si eu am avut probleme,dar sa ti spun ce am facut:pe pagina principala.,intri la orice subiect si de acolo poti intra pe forumdata viitoare stii ce ai de facut
eu azi iar ma duc la scoala la cursuri germana ,cred ca ma fac profesoara pana la urma
toria,n ai venit din ro?
carolada
alexa22gandi81 spune:
Am citit si eu si este foarte interesant,e ceva ce am trait fiecare din noi,cred.Ar fi o ideie sa incep sa scriu o carte,as avea ce scrie.Pupici
alexandra
Nelke spune:
Salutare ! Semnez repede condica si ma scuz de pe acum pentru absenta din urmatoarele zile, deoarece mīine īmi vine īn vizita amica din Suedia si voi fi ocupata cu ea o saptamīna. Revin cīnd voi avea iarasi timp ca sa planuim mai departe īntīlnirea de Ziua muncii.
Va urez toate bune.
Cu drag,
Nelke
andreeacc spune:
bune fetelor...hai ca tocma ce v-am scris un mesaj luuuung si cand sa vi-l trimit....pac! m-a pocnit! nu eram logata...oricum ....ce vreau sa va spun e ca noi ne intoarcem pe 30 aprilie, asa ca sigur ne vedem pe 1 mai....numai sa stim si noi unde...va pupam!
Andreea si Sebastian - 07.10.2003
http://community.webshots.com/user/andreeacc