Fete din Austria (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

Paste fericit la toate fetele,si la cele care sunt in rosi la cele care au ramas pe pozitii in austria!
eu una n am pregatit nimic de pasti,sunt o lenesaal meu mi a facut niste mancare mexicanasi stam ca 2 porumbei
azi a nins acum s a topit zapada.
jullianna daca mai ai intrebari,iti stau la dispozitie

fetelor se poate adauga o poza pe aici ca eu nu stiu cum?

va pupacesc,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Salutare!
Poti sa asculti aproape orice radio din tara-eu ascult cu MUSICMATCH JUKEBOX,te duci pe www.gazete.ro sau deodata pe www. europafm.ro
Pe gazete.ro gasesti radio si tv live ,e mai bine daca te duci acolo.Dedicatii va dau sambata si duminica-si ieri a-ti primit de la mine daca a-ti ascultat europa FM.Pupici

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Hristos a Inviat!!!

O zi senina si linistita!!!
Astazi este ziua uneia dintre noi, dar pentru ca m-a rugat sa pastrez secret nu-i divulg numele.Dar..LA MULTI ANI scumpa noastra si numai bine

Pupici la toate!!!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

ce rele sunteti ca nu spuneti a cui e ziua?
La multi ani !oricum,oricine ai fi misterioasa doamna

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

La multi ani sarbatoritei!

Cautati Europa FM Romania live; trebuie sa aveti real player sau ceva de genul asta instalat pe PC.

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna dimineata!
Nu este corect ca nu stim si noi cine este sarbatorita,dar poate aflam.La multi ani,multe bucurii.Pupici la toate.

alexandra

Mergi la inceput

fetelor,dormiti sau ati fost la chef?
plictiseala mare,monsher

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

Hristos a inviat!!

facui si io cozonaci, bors de miel, friptura de miel, oua rosii, ma tinui si de copchii, de barbat, si cu mainile de cap ca-s obosita si in principiu au fost fericite sarbatorile. am mai fost si invitati la masa de o mamica simpatica foc, din pacate nu stie de forum si nu au internet acasa.. asa ca putine sanse sa ajunga pe aici. dar o mai bat la cap.

va pup!
Adriana

Adriana + Adriana jr (2 ani si 5 luni) + Andrei (2 luni) + Dragos taticutzul
http://photos.yahoo.com/apaler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cucu...azi nu semneaza nimeni condica???
Noi dam pupice la lume..ca astazi am fost la pediatra si avem 5750 si 62 cm...ce mult am crescut, nu???Ma bag la nani ca iarasi am facut 11 km pe jos..si ma dor talpile ca nu mi-am pus incaltari comode, asta merit, na...Las' ca maine stiu ce am de facut
Pupiciosi..si s-auzim ce-a facut Alina la doctor(da' cam are teava socata )si cum ramane cu 1 Mai muncitoresc

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Azi am revenit si eu cu bine din Romania ,sunt f. obosita de pe drum .A plouat tot timpul, in Romania la fel ,pe toata perioada cat am stat.A fost frumos dar f. obositor ca mai tot tompul am fost pe drumuri .Pastele l-am petrecut la Oradea unde am stat chiar numai in casa ca a plouat cu galeata ,dar ne-am simtit f. bine.
M-am intalnit si cu fetele din Arad ,tot scurt,pacat ca nu am reusit sa ma vad si cu Tori.
Ma bucur ca si voi sunteti bine si a-ti petrecut bine de Paste .
Inca nu am reusit sa citesc ce a-ti mai scris cat timp am lipsit dar maine o sa am timp destul.

Mergi la inceput