Fete din Austria (6)
Raspunsuri - Pagina 5
jullianna spune:
Fetelor multumesc mult.Sotul meu e de vreo doua sapt acolo deci mai are timp(pana la 3 luni).Nu am gasit Graz la adresa pe care mi ai dat o.Sunt o gramada de orase dar Graz nu e.Uita te tu,te rog poate vezi tu un oras mai aproape de Graz decat Viena,ca eu nu stiu.
Imi cer scuze ca raspund tarziu,dar aseara nu am reusit sa intru pe site,nu stiu de ce.Sper sa nu fie prea tarziu.Daca ati mai aflat ceva spuneti mi si mie va rog.O sa astept aici cuminte.
Oana
Sa aveti un Paste fericit si multa lumina in suflet!
carolada spune:
buna fetele,
juliana,acum am verificat,eu pot intra pe site ul lor,nu stiu de ce tu nu poti si daca te uiti sus stanga la "Adressen"si dai click ti apare graz.eu am verificat daca merge la milano si merg e 86 euroi.oricum statia din graz e la gara,Europaplatz 6.
o zi buna
carolada
TORIA spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Ceau fetelor.Azi am avut intalnire felele din Arad impreuna cu Anto.
Anto m-a rugat sa va transmit salutari si va pupa.Ea mai sta in Arad pana marti.
Va pup si va doresc sarbatori fericite!
Aici puteti vedea cateva poze de la intalnire:
http://community.webshots.com/album/132432338tVuyCs
alina
Alina multumim pentru mesaj si pentru poze aratati bine toate si copilasi la fel.Salutari pentru Claudelu si pentru voi toate un Paste Fericit alaturi de cei dragii.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
TORIA spune:
[quote]Originally posted by jullianna
Multumesc frumos Carolada.
Paste fericit si lumina in suflet!
[
/quote]
Jullianna uite ca ti-a scris Carolada si poate reuseste sa ajunga in Italia,sa ne spui si noua ce a rezolvat.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
Viktoria spune:
Halli hallo va doresc si eu un Paste Fericit si multa sanatate. Pentru fetele care sint in tara va doresc sa va intoareceti sanatoase si zile insorite alaturi de cei dragi.
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!Sunteti pregatite sa intampinati pastele,ce a-ti gatit sau ce gatiti?Cu cine sarbatoriti?
Pupici.
alexandra
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!
Pentru cele ce au mai ramas HRISTOS A INVIAT si PASTE FERICIT.
Ce a-ti facut de inviere?
alexandra
Julie spune:
Gagiiiiici!!!!!
Multumiri din Japonia pentru dedicatia de ieri de la Europa FM!!!!!
Julie
Viktoria spune:
ADEVARAT CA A INVIAT ! Noi am petrecut acasa invierea , Doris a dormit deja pe la ora 22. A fost foarte fericita de oua si cadorurile aduse de Iepuras. Maninca la oua de imi este frica sa nu i se faca rau. Azi merg la circ in Baden cu sotul si eu am sa incerc sa imi termin lucrarea de diploma. Cum prindeti Europa FM prin internet?
Paste fericit si pe curind!