Fete din Austria (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Mai eu azi sint capiata de cap am scris vreo 3 mesaje si tot uit cate ceva.Alina draga tu esti bine ai mai fost la control?Auzi lamurestema si pe mine cum pui mei sa scriu si eu cu culori ca nu reusesc ori sa timpit calculatorul ori eu de tot,poate ma poti tu ajuta,ti-am vazut pozele de pe pagina foarte frumoase si sper sa ne mai arati,aha si burtica deja ai contur mai un pic si nu mai poti inchide pantaloni atunci sa vezi.
Babee si pentru tine toate cele bune si zile frumoase alaturi de mama ta si mai scriene si tu cate ceva,si poze ceva noi cu Bubu poate ne mai arati ca tare dulce e.Na acum cred ca am scris tot si merg sa iau un medicament pentru capul asta ca nu mai pot,eu luni cred ca plec acasa asta e.Pentru restul de fete care mai sint pe aici salutari si de la noi si mai da-ti si voi cate un raport asa scurt.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Dragele mele,

Am ajuns si noi cu bine in Romania sambata dupa amiaza, dupa o calatorie fara probleme cu trenul la vagonul de dormit.
Am intrat pe Forum doar ca sa va urez:
"Paste Fericit!"

Sa ne "revedem" cu bine in Austria!
Va pupam,
Amelia si Ana Maria .

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jullianna spune:

Multumesc frumos pentru raspuns Toria.E vb de sotul meu care e acolo in Graz,iar persoanele la care locuieste nu vor sa l ajute( sa mearga la farmacie)iar el nu stie germana(engleza stie dar cei de acolo nu prea si nu se inteleg).Si are urgent nevoie de solutia asta ca se agraveaza problema.In ceea ce priveste munca am inteles ca acolo nu se munceste la negru.El vroia sa plece mai departe in Italia si de aceea avea nevoie de un autocar romanesc,de aceea am intrebat.Am inteles ca prin Viena mai trec,dar stii exact vreun loc? E singur acolo si nu stie nici germana si fara ajutor ....daca nu stii exact unde sa mergi...nu te descurci.Imi cer scuze ca te zapacesc atat cu problemele mele si iti multumesc pentru faptul ca mi ai raspuns.

[/quote]Pai depinde in ce oras vrei sa sti cred ca Wiena pe acolo mai vin autocare ce opresc din RO.La problema 3 nu cred ca are sanse daca nu cunoaste pe nimeni aici nu se risca cu munca la negru,si cu medicamentele nu stiu ce sa-ti spun incearca la o farmacie dar nu stiu cata engleza inteleg ei sau poate sti germana si e mai usor atunci sa le explici.

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Toria, nu-ti fa griji ca va tinem noi la curent cu evenimentele pisicesti... Parastas sau nu, va anuntam la timp
Azi am vorbit la telefon cu Cat: e totul OK si soare pe acolo, vacanta īn Bucuresti ar fi putut fi ceva mai scurta... i-ar fi placut sa fie aici de 1 Mai.
Asadar Babee, atīt cuscra-ta cīt si nora-ta sīnt bine.
Drum bun celor care pleaca, sa va iubeasca iepurasul si aveti grija sa nu amestecati bauturile , egal unde petreceti de Pasti.
Eu m-am hotarīt sa ramīn la mosia din Salzburg, la , citit si tolaneala. Īncep sa īnfloreasca pomii si merita vazuti !

Nelke

Mergi la inceput

Julliana imi pare rau sa aud asa ceva dar altadata asa sint prieteni,daca e in Graz trec si pe acolo autocarele dar nu stiu daca opresc si unde.De cat timp e sotul tau acolo mai are dreptul sa stea sau au trecut cele 3 luni?Eu din pacate nu am pe nimeni acolo sa pot sa-l ajut dar o sa incerc sa sun pe cineva care sta pe linga Graz sper sa nu fie plecat in concediu incerc sa revin mai tirziu si poate citesti si tu pina atunci.

Mergi la inceput

Nelke sa ai grija de mosie si pe aici pe la mine sa nu fure alti tot.Spui ca au inverzit pomi dar magnoliile au inflorit?Poate am noroc sa vad si la Lugoj.Eu astept acum sa vad ce faceti cu pisica aia sa vin cu sau sa vin cu ?sper ca nu ma uitati.
Amelia multumim pentru urari si pentru voi un Paste fericit alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna julliana,
vezi ca este eurolines-blaguss si in graz,iti dau adresa :

Wiener Straße 229
email:graz@eurolines.at
http://eurolines.blaguss.at

poti sa rezervi un loc prin email pt.sotul tau daca vrei sau poti obtine informatii(in engleza)in care orase merg in italia-nu stiu daca pleaca din graz sau totusi tre sa se duca la vienna.
daca nu esti lamurita inca sau nu te descurci,da un semn si ti raspund.
succes ,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

fetelor(toria si nelke),ce puneti la cale?ia mai lasati pisica omului in pace
aici e frig tare,ba ploua ba ninge,ba e soare,ba nori si n am chef de nimic,vreau soare si caldura
mai e oleaca si ne gasim de 1 mai,abia astept.
babee unde esti draga nu mai vii pe ym sa mai chicotim oleaca?

la toate,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Toria draga, magnoliile tocmai īnfloresc !!!
Azi īn pauza de prīnz am facut o mica plimbare - Doamne, miroase asa de curat si pur, doar mīine mai sīnt "la sapa", vin apoi trei zile libere una dupa alta si am de gīnd sa umblu mult-mult pe afara, sa vad toate frunzulitele care apar si toti bobocii !
Īntr-un fel e bine ca a fost vremea racoroasa, n-am scapat momentul, asa ca te sfatuiesc sa te opresti undeva pe drum (īn Austria) ca sa mirosi magnoliile, e foarte posibil ca īn vestul Romāniei sa se fi trecut deja.

Draga noastra Corolada , uite ca te-ai īntors (stiam eu !) precum pasarile calatoare: bravo, draga noastra, aici e locul tau !
De chiar vrei sa stii , avem planuri mari īn legatura cu o mītza pe nume Clara: habar nu avem ce iese, dar oscilam īntre īnalte principii umanitare si sadism... asa ca nu stim īnca ce iese...dar ceva iese īn mod sigur, de-ar fi doar...
... never say never...

SRI-ul vad ca s-a bagat īn pivnita - si daca da, bine face !!!

...Pasari calatoare pe drum , mai mult sau mai putin plecate sau ajunse ... bebelusi de hranit, mīngīiat si toate alea...din cīnd īn cīnd vreo cīteva degete peste pian...(Klavier)...und das Leben geht es weiter !!!

OK, Club Austria ! Reveniti de pe cele coclauri ca sa ne putem si noi īn sfīrsit apuca de treburi austriece. Vedeti doar cīta treaba avem:
*** de sarbatorit (neaparat) 1 Mai, Ziua Muncii;
*** Poate ca īl īnsuram pe Bubu-vienezul cu Daria - nu stim daca iese, dar mai vedem noi (sau ei !) - - si daca īnca nu stim ce iese, e vreun motiv cumva sa nu ne īntīlnim ?
*** de maritat sau mīncat (cu usturoi) una bucata mītza;
*** Ziua Copilului, 1 Iunie !!! Smecheria asta va avea loc...unde credeti voi ??? Īn Salzburg, Mariile Voastre !

Asa ca va rog sa terminati ce-ati īnceput, va sfatuiesc din nou sa nu amestecati bauturile si sa nu faceti cumva indigestie de prea multe

Auf Wiedersehen !

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.Azi am avut intalnire felele din Arad impreuna cu Anto.
Anto m-a rugat sa va transmit salutari si va pupa.Ea mai sta in Arad pana marti.
Va pup si va doresc sarbatori fericite!

Aici puteti vedea cateva poze de la intalnire:

http://community.webshots.com/album/132432338tVuyCs

alina

Mergi la inceput