Fete din Austria (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Babee spune:
hai saliu la lume...
vad ca s-au pus toate pe plecat..Dimineata am vorbit cu Andreea si cu Anto, le-am urat drum bun si toate cele de Paste si sa ne-auzim cu bine la intalneala de la Linz, nu??
Toria, drum bun si tie.Cat a ajuns in Ro si pe la noi nu mai da bag seama.Dupa ce am pus si poze nud cu pretendentul la mana Dariei, a disparut.Dar vine ea..cu forte noi , nu???
Nelke......prezent, is p-aci dar tare tare ocupata in ultimul timp.
Raman aici de Paste, cu mama si Phillip(zis si Bubu) si ramanem pro pentru 1 Mai.
pupici fug la nani
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)
iuliana spune:
Iaca, ma trimisera Toria si babee aici:)), ca eu tocmai scrisesem un subiect la generale in care ziceam ca pe 9 iunie voi fi in Viena pentru o saptamina si mi-ar place sa intilnesc austriecele:)). Daca e cineva interesat, ar fi bune datele de 12 si 13 iunie care cad intr-o simbata si duminica. Ha, ce ziceti??? Pupicei la fete:)).
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineata!Apar si eu mai tarziu si vad ca se fac planuri serioase.La toate care pleaca in tara Paste fericitsi sa va intoarceti sanatoase.
Ieri am inceput gimnastica pentru gravide si sunt inca 6 fete toate la primul copil si cea mai tanara e una de 21 ani si apropiate de termen cu mine sunt 2,celelalte mai au 6-7 saptamani.
La noi in casa e razboi ,nu au terminat astia cu reparatia acoperisului si e o galagie de te da afara din casa si vremea e de ploaie asa ca trebuie sa-i suporti.V-am dat dedicatii pe euroraFM incaz ca asculta cineva.Nu mai stiu ce sa scriu asa ca va las si va pup dulce pe toate.
alexandra
strike spune:
buna fetelor,
Semnez si eu condica pentru sotia mea, Cati(Cat) care e acum in Romania, a ajuns cu bine cu Daria. Din pacate are ceva probleme tehnice cu accesul la DC. In rest toate bune, din pacate ele vor fi de 1 Mai tot in RO . Poate la urmatoarea intalnire sa venim si noi.
Nelke, sper ca ne ajuti cu problema noastra , altfel am sa o rezolv eu ...
Paste fericit tuturor, oriunde il sarbatoriti!!!
Liviu
Nelke spune:
Draga Liviu , o rezolvam noi pe coana Clara: ori la bal, ori la spital !
Adica: ori o maritam , ori o mīncam ! Am sa pun eu pe cineva sa pregateasca un anunt atragator...
Salutari fetelor tale din Ro.
Salut si pe toata gasca de-a mai ramas pe aici !
Nelke
jullianna spune:
Fetele din Austria imi puteti da si mie o mana de ajutor?Am trei probleme:1.spuneti mi si mie ce solutie otica (f buna ptr o infectie zic eu destul de urata) stiti? 2.unde se poate gasi o gara sau mai bine zis un loc pe unde trec autocarele romanesti? 3.unde trebuie sa mearga un barbat sa gaseasca de lucru pentru cateva zile?
Va multumesc mult.
TORIA spune:
quote:Pai depinde in ce oras vrei sa sti cred ca Wiena pe acolo mai vin autocare ce opresc din RO.La problema 3 nu cred ca are sanse daca nu cunoaste pe nimeni aici nu se risca cu munca la negru,si cu medicamentele nu stiu ce sa-ti spun incearca la o farmacie dar nu stiu cata engleza inteleg ei sau poate sti germana si e mai usor atunci sa le explici.
Originally posted by jullianna
Fetele din Austria imi puteti da si mie o mana de ajutor?Am trei probleme:1.spuneti mi si mie ce solutie otica (f buna ptr o infectie zic eu destul de urata) stiti? 2.unde se poate gasi o gara sau mai bine zis un loc pe unde trec autocarele romanesti? 3.unde trebuie sa mearga un barbat sa gaseasca de lucru pentru cateva zile?
Va multumesc mult.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
TORIA spune:
quote:Alexandra draga ce bine ca ai prins un loc la gimnastica sa vezi ce bine te simti,si aici e frig ca naiba azi a si nins dar asta e aprilie navem ce face.Numai bine iti doresc si sa ai grija de tine.
Originally posted by alexa22gandi81
Buna dimineata!Apar si eu mai tarziu si vad ca se fac planuri serioase.La toate care pleaca in tara Paste fericitsi sa va intoarceti sanatoase.
Ieri am inceput gimnastica pentru gravide si sunt inca 6 fete toate la primul copil si cea mai tanara e una de 21 ani si apropiate de termen cu mine sunt 2,celelalte mai au 6-7 saptamani.
La noi in casa e razboi ,nu au terminat astia cu reparatia acoperisului si e o galagie de te da afara din casa si vremea e de ploaie asa ca trebuie sa-i suporti.V-am dat dedicatii pe euroraFM incaz ca asculta cineva.Nu mai stiu ce sa scriu asa ca va las si va pup dulce pe toate.
alexandra
TORIA spune:
quote:
Originally posted by TORIAquote:Alexandra draga ce bine ca ai prins un loc la gimnastica sa vezi ce bine te simti,si aici e frig ca naiba azi a si nins dar asta e aprilie navem ce face.Numai bine iti doresc si sa ai grija de tine.Si multumesc pentru dedicatie dar data viitoare sa ne anunti sa putem sa ascultam,eu lucrez pina la 12 si cam in jur de 2 reusesc sa intru pe internet.
Originally posted by alexa22gandi81
alexandra
TORIA spune:
Liviu multumim ca ne-ai scris despre Cat si Daria sper ca ele sa aibe vreme frumoasa acolo ca aici ninge si e frig.
Nelke ce pui tu cu Liviu la cale cu saraca pisica?Vezi sa nu uitati sa ne trimiteti invitatie pentru nunta sau pomana acum una din doua sa stim cum venim cu darul sau cu luminarea.pentru voi de la noi.Liviu povestestene cate ceva de pe unde te afli e frumos acolo cum e viata fata de la noi?