Fete din Austria (6)
Raspunsuri - Pagina 2
carolada spune:
buna fetelor,
La multi ani si de la mine pt.fetele cu nume de floare
Klavier,ma bucur ca a iesit bine concertul!ti am vazut pozele ce frumusei sunteti toti!sa ti traiasca familionul si tu pe langa eistiai ca esti tiza mea,ma mai cheama si Adriana
aici ieri au fost 22 grade,frumos tare,azi sunt 15 grade,dar cam bate vantul
ce ziceti ,sunt buna de meteoroloaga?
cam atat,
unde sunteti toate?
carolada
alinah spune:
Fetelor, eu unde votez?? Cu doua capitole deschise??
Toria, ce mi-ai facut?? Sa deschizi capitol nou....aaa... gata, am inteles, vantul schimbarii, vroiai ceva nou S-au dus aburii alcoolului si am venit la capitolul 6 .
Pe mine ma zapaceste capul, am avut de umblat zilele astea si nu stiu efectiv cand a trecut saptamana!! Parca ieri ziceam ca sunt in sapptamana a 17-a si acum m-am trezit deja in a 18-a!!. Poate la intalnire ma vedeti totusi cu burticuta, ca o ce sunt. A inceput sa se contureze ceva acolo, sub buricel . Sufletel e si el incantat ca in sfarsit a inceput sa rasara burta si la mine, asa simte si el ca e ceva acolo, in afara de mate incurcate, care fac galagie
Cam asa arata acum burticuta mea, pe 13 mergem la nenea doctoru' si poate aflam daca o sa cumparam sosetzele roz sau bleu :
http://community.webshots.com/album/124474011fpNgJo?187
Multe fete sunt plecate in tara, e normal sa fie nitel de liniste...asa-i inainte de furtuna . V-ati pus pe framantat cozonaci? Noi cumparam din Buc, foarte buni, aveam pile la patron si ne punea mai multe nuci, cacao, ce se mai gasea pe acolo...miam miam miam.
Aici mi-am cumparat, adica am descoperit saptamana trecuta, m-a apucat pofta mai devreme, ce vreti si voi acum , un fel de cozonac, de fapt aluatul, cu nimic inauntru, se numeste Zopf ( nu coada de par )
Aaaaa, fetelor sa ma mandresc si eu cu germana mea:) Ne-a pus profu in fata la ore un articol de ziar luuuuung si a trebuit sa facem in 10 minute un articol mai mic. S-a lucrat in echipe de 2, maxim 3. Eu ma cunosteam cu o poloneza si ne-am pus pe scris. Nu va spun ca la fiecare cuvant ne gandeam daca o fi bine sau nu...o fi den sau dem, este die sau das...hhhmmmm???...cum s-o zice la aia, dar la cealalata, in fine dam lucrarea, cu chiu si vai, cu gandul ce rusine o sa luam data viitoare, dar asta era. Vine si data viitoare, profu' scoate la imprimanta toate lucrarile (nesemnate), le pune la proiector si se iau si se corecteaza in cor toate "articolele". Noi ne facusem miiiiiici, d-abia ne mai vedeam in banca. I-am zis colegei, vezi, cand vine textul nostru, sa nu te inrosesti, asa isi dau seama toti de nestiinta noastra. Se termina de corectat lucrarea noastra, am avut doar cateva greseli, celalalte erau inegrite de corectura, a noastra, nu stiu cum, a ramas destul de alba, chiar foarte alba, iar la final profu' a laudat lucrarea noastra cu cateva epitete, de ne-a scos de sub banca, din carapacea noastra
In rest, cum v-am mai zis, umblam cu planuri de casa de colo colo, ba la aia cu caldura, ba la cei cu fundatia, plus, cotrobaitul prin magazine, plus tocmelile lui sufletel pentru tot felul de reduceri , Dar ce ma enerveaza cel mai tare, e ca avem stiluri ABSOLUT diferite in ceea ce priveste designul, in cazul asta, cel mobilier. Nu va spun, ca pentru fiecare petec de gresie, canapea, masa, scaune se duc lupte mai ceva ca la Rovine si orice metru patrat de mobilier pe stilul dorit castigat e o mare victorie
Maine sunt Floriile!! LA MULTI ANI tuturor celor care aveti nume de flori, cate un si toate urarile de bine
Am fugit, lucrez la 2 pagini de web, sper sa le puteti vedea in curand I'm under construction
Pup pe toata lumea si o pentru sarbatorite!!
klavier spune:
Alina, cu ce faci paginile alea de web? ca ar cam trebui sa imi fac si eu una si nu stiu de unde si cu ce sa ma apuc.
La multi ani floricelelor si multa sanatate!
A.
Adriana + Adriana jr (2 ani si 5 luni) + Andrei (2 luni) + Dragos taticutzul
http://photos.yahoo.com/apaler
alinah spune:
Klavier, cel mai mult le fac in notepad, cu cod HTML si ceva Java Script. Mai am si Coffe Cup Editor, iti da tagurile (codurile) gata facute numai sa stii ce vrei de la el. Dar tot mai bine ma descurc in notepad, ca tin sirul si logica la ceea ce am facut mai bine, adica ma organizez eu mai bine.
Daca ai spatiu de web prin FTP, tb sa iti incarci paginile printr-un program de FTP, cum ar fi Windows Commander (sau mai nou, sub noua denumire Total Commander). Daca ai spatiu pe servere care iti ofera gratuit un spatiu web, deja ei ofera niste templaturi si e mai usor, sau poti scrie tu codul pas cu pas. Ce spatiu de web ai?
Pup pe toate chiulangioaicele si toate silitoarele din
pentru sarbatorite
alinah spune:
Fetelor, dragelor, primiti oaspeti de peste hotare, de peste mari si tari ?? O mamica din Canada, Ange, vrea sa se imbete cu noi la intalneala de 1 Mai .
Ne-a scris la capitlul 5, dar cred ca se prafuia mesajul acolo, noi fiind deja in alta barca, asa ca repostez mesajul ei aici:
quote:
1 mai ma prinde la Viena.(escala Mtl.-Ro)
Ma primiti si pe mine la intalnire???
ange,mamica de 2 ori
Eu i-am dat reply la capitolul 5, am invitat-o si in noua barca si sper sa o vedem la berica
Lista de 1 Mai: Nelke, Toria, Loredana, Babee, Anto, Alexagandi, Andreea, Carolada, Alina. Ange?
andreeacc spune:
Fetelor am "intrat" doar ca sa va urez "Paste fericit!" si sa va pup, in cateva ore plecam la Bucuresti...ne intoarcem pe 30 , asa ca sigur venim si noi de 1 Mai...sper sa ne mai "auzim" pana atunci.
Andreea si Sebastian - 07.10.2003
http://community.webshots.com/user/andreeacc
anto spune:
Recunosc eu am chiulit bine in ultimul timp ,dar promit sa recuperez dupa Paste .
Azi(abia)plec in Romania si va doresc ,Un paste fericit!
Si sa ne vedem cu bine .
Nelke spune:
Salut, fetelor !
Cine oare mai e ca noi , sa duca 2 pagini (5+6) dintr-o data ???
Eu sīnt invitata la amicii din Germania de Pasti, dar nu cred ca ma duc, va fi foarte aglomerat pe strazi si n-am chef sa-mi petrec timpul īn Stau... Mai bine fac niste plimbari cu bicicleta pe acilea si ma relaxez dupa stessul din ultima vreme - de-aia am si chiulit , dar voi recupera eu...
Celor care pleaca īn Romānia de Pasti le urez drum bun si sa ni se īntoarca voioase si sanatoase
Dupa ce terminam si cu sarbatoarea asta ne punem temeinic de organizat īntīlneala de Ziua Muncii, OK ?
Primim cu cea mai mare placere vizita prietenei noastre Ange din Canada !!! SRI-ule, te ocupi de asta pliiz ???
Daca eram īn Viena veneam precis s-o ascult pe Klavier , dar e prea departe...
Anto, ai īnceput cu sporturile de primavara ? Eu am facut ieri o plimbare de 4 ore (turul lacului Mattsee); īncep sa īnfloreasca magnoliile !!!
Tori tu pleci de Pasti ? Alexa ? Gabitza? Carolada ?
Pe toate celelalte va salut cu drag !
Nelke
TORIA spune:
mai apar pe aici sa vad ce mai e nou,Nelke eu plec simbata in RO si stau cam 5 zile.Aici e tare frig si de miercuri ninge iara eu ca de obicei n-am chef de nimic bintui numai pe forum si am haine de calcatdar nu ma atrage.Cat ai ajuns cu bine in RO cum e acasa?Da un semn de viata.Alina vezi ca vine bebe cu planurile in mana si o sa va arate el cum vrea sa fie casa asa ca aveti grija.Pentru restul fetelor toate cele bune va doresc si sa fiti harnicute nu asa ca mine.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
alinah spune:
Vai ce putine ramanem in Austria. Mie mi-e mai bine aici. Acasa, la Romanica am un stres grozav, toti vor sa ma vada, sa iesim pe undeva, sunt ca la expozitie. N-am liniste deloc si vin mao obosita decat am plecat. Asa ca vine mama la mine Numai catelusii mei vreau sa-i vad si sa ii ciufulesc nitel .
Drum bun Anto, cred ca nu mai prinzi mesajul, dar acum am venit de pe drumuri. Oricum, toate fetele cucuiete sa petreci bine la Romanica si sa mancati multe oua rosii!
Nelke, sper ca Ange sa revina cu mai multe informatii si poate facem o internationala...ooops, indoctrinarea asta, nu ma pot lispi de cuvintele astea . Si dupa ce se ghiftuieste lumea pe la Romanica si sunt inapoi, sapam adanc la intalneala!
Fetelor, vine ninsoarea!!! Noi cand mai incepem cu fundatia la casa??? La toamna??
Abdreeacc a plecat si ea, Toria sambata, asa tarziu pleci??? Chiar ramanem cuc aici, Nelke
V-am pupat, merg la construit pagini web. Puteti sa vedeti un inceput de pagina aici:
http://members.liwest.at/alinah
Lista de 1 Mai: Nelke, Toria, Loredana, Babee, Anto, Alexagandi, Andreea, Carolada, Alina. Ange?