Fete din Austria (6)
Hali Halo tot eu sint dar voi pe unde sinteti e totul OK la voi da-ti un semn de viata.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
Raspunsuri
klavier spune:
salutare, fetelor!
pe cele din Viena le invit la concert, voi canta joi (1 aprilie - dar nu e pacaleala! ) la Centrul cultural romanesc.
detalii: Argentinierstr. 39 (la colt cu Theresianumgasse), 1040 Wien, la ora 19. Va fi o seara combinata, poezie cu d-na Nora Iuga din Bucuresti si pian cu mine. O sa cant Mozart, Rachmaninov si Liszt. Si e posibil sa imi car si copiii cu mine. :)
asa ca tineti-mi pumnii si... va astept!
(intrarea e libera si mai e si un bufet la sfarsit, informatii gasiti la d-na Schaffhauser - 0664-6552624)
Pa si bucurati-va de primavara!
A.
Adriana + Adriana jr (2 ani si 5 luni) + Andrei (2 luni) + Dragos taticutzul
http://photos.yahoo.com/apaler
Babee spune:
salutare
semnez si eu condica pe ziua de astazi
am fost in Romania, pana la Arad, is bine santoasa si Phillip un cuminte
povestim mai mult maine
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
carolada spune:
klavier,ce rau imi pare ca nu pot veni
fetelor din viena poate va duceti voi macar si apoi veniti sa dati raportul,ok
babee,asteptam si raportul tau referitor la vizita in ro si comportarea lui bubu
cam atat,numai am vrut sa fim printre primii pe aici ca eram codase.
hai fetelor dati navala,lasati lenea la o parte,daca nu,de 1 mai,paci paci
astept
carolada
amelia spune:
Dragele mele,
Noi plecam de Pasti in Romania.
Asa ca va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Sa aveti o primavara frumoasa si sa ne vedem cu bine,
Amelia si Ana Maria.
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
Viktoria spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca va merge bine. Sintem si noi sanatosi insa in moment am avut o sumedenie de pregatiri pt. Balul de diploma deoarece il organizam simbata singure si vin o sumedenie de profi, primarul si medici din spital. Am avut si o sumedenie de oaspeti din Romania si a trebuie sa fac Lucrez la lucrarea de diploma de imi vine sa imi dau cu insa in septembrie sint gata cu examenele si sper sa nu am nevoie eu de Noroc ca mai iesim si ca sint si nu ma las asa de usor batuta. Bineativenit la cele noi
Draga Klavier imi pare rau ca am citit doar azi de concertul tau as fi venit cu drag insa poate data viitoare ne anunti mai din timp
O seara placuta tuturor si drum bun celor care merg in Romania : Simbata am sa ma gindesc la voi si am in cinstea voastra un pahar
bibi spune:
Am si eu o intrebare pentru voi.
Un bun prieten de familie face drumuri destul de des la Viena.
Si el si noi avem bebelusi asa ca prioritatea pentru noi sunt micutzii. aceeasi prioritate o au si cand vine vorba de cumparaturi. Ideea e ca in Romania desi piata de aricole pentru bebelusi e in plina dezvoltare oferta e totusi limitata iar preturile aberante.
Unde in Viena poate sa mearga prietenul nostru sa faca cumparaturi pentru copilasi, si bun si ieftin?
carolada spune:
buna fetelor,
hai sa semnez condica sa vada alexa ca sunt mai harnica decat ea la scris
care ati fost la concert la klavier?astept raportul
amelia,drum bun in ro!
cat a ajuns deja in ro?cum e pe acolo?
eu terminai scoala (germana)cu bine,fusei la o bauta cu fetele si cu profa ,care e mai tanara decat minesi i o dulceata de fata si o profa de nota 10
cam atat,
va pupacesc
carolada
alexa22gandi81 spune:
Buna fetelor!Eu de 2 zile am semnat condica la pagina 5,se pare ca sunt singura zapacita,noroc cu Carolada altfel....Pupici si sfarsit de saptamana placut.
alexandra
loredanaiascu spune:
Un sfarsit de saptamana placut va dorim si noi si LA MULTI ANI celor ce poarta nume de flori ...
lore
klavier spune:
buna!
scriu si io scurt ca tre sa fac curat si profit ca mi-au plecat copiii la plimbare.
concertul a iesit pana la urma bine, copiii au fost relativ cuminti, am mai intalnit cateva mamici cu copii cu tot pe acolo si poate le conving sa intre si ele in DC.
stresul a fost mare, Dragos a avut scoala si termine pana seara tarziu, plus stau-ul de rigoare prin oras, dar am ajuns pana la urma.
pe Gogutza (asta fiind Andrei) l-am alaptat inainte sa cant si dupa aia a dormit dus in scaunul de masina, plimbat si leganat de sora bunicii sotului meu, tanti Vasilica - cele care mergeti la biserica in Viena o stiti cu siguranta pe tanti Vasilica - e inconfundabila, SRI-ul comunitatii romanesti, stie exact cine cu cine e, cine a murit, de ce s-a spanzurat fata din Germania - si iti arata si poza - etc etc etc
Amelia a fost si mi-a facut galerie; imbracata super-mishto, cea mai sexy de prin preajma - si mai era o mamica cu un carucior dar n-am mai vazut-o la sfarsit. a mai fost vreuna dintre voi?
Ggogu doarme mai bine noaptea, doua nopti a dormit chiar de la 8 pana la 4 dimineata, dar dupa concert s-a cam agitat si el si s-a sculat si la 12.
va las si week-end placut cu curatenie!
Adriana
Adriana + Adriana jr (2 ani si 5 luni) + Andrei (2 luni) + Dragos taticutzul
http://photos.yahoo.com/apaler