Fete din Austria (6)
Raspunsuri - Pagina 10
carolada spune:
fetelor,cred ca am orbul gainilor,la liste de discutii scrie ca alina a scris ultima la 14,43 la fete din austria si cand intru aici nu mi arata acest ultim mesaj,arata ca al meu e ultimul.f.curios
carolada
alinah spune:
Carolada, n-ai orbul gainilor si nici ei nu sunt cu la bord...singura chestie e ca eu am facut o editare la un mesaj de-al meu, dupa ce tu ai scris...asa ca mesajul meu apare la locul lui, inaintea ta, dar "scris" este dupa tine. Incurcate-s itzele internetului
Merci de lamurirea cu canapelele din piele...eu ma tot gandesc ca o sa tot toarne ceai si ce mai baga el pe gurita acolo...in panza intra repede, iar in piele mai greu...si inclin sa iau piele...
Tu vii la intalneala cu una bucata barbat?? Parca e austriac, nu? Veniti cu masina sau tren sau autobuz?
carolada spune:
azi am batut recordul la mesaje
alina,eu vin fara ursuletul meu(da ,e austriac )si vin ori cu nelke ,daca ma ia,daca nu, cu tren ceva.
abia astept sa ne vedem!
carolada
alexa22gandi81 spune:
Carolada,mai lasi ursuletul tau sa hiberneze,acasa ai fost singura,acum la intalneala tot singura!!!??Eu inca nu stiu daca pot sa vin cu sotul,dar sper sa nu-si faca alt program.Pupici si somn usor.
alexandra
anto spune:
Hey fetelor ,azi cad dau drumul la radio Ö3 (am crezut ca am pus ceva caseta dintr-ale lui Deni )canta OZON pe Romaneste .Pe urma m-am dumirit ca a ajuns in TOP, o sa-i puna si-n discoteci cu Dragoastea din Tei.Bravo lor!Mai auzim si de bine ,ca de rau ne-am saturat
Mai fetelor eu inca nu sunt sigura ca vin la Linz ,pana atunci se pot schimba multe .Daca vin o sa vin doar cu Deni.Mai vorbim pana atunci .
alba spune:
Servus fetelor,
Deci am licitat ceva la ebay din Austria si trebuie sa virez banii in contul vinzatorului,am primit datele totul e perfect,numai ca nu inteleg ce inseamna IBAN si Bic... care este numarul de cont ?
Cine ma lamureste si pe mine ?
Vielen Dank im voraus und liebe Grüße aus Deutschland,
Corina
"Nu iubim cu adevarat decat atunci cand iubim fara motive."
alinah spune:
Alba....
IBAN inseamna International Bank Account Number
iar
BIC inseamna Bank International Code
Practic numarul de cont este cel dat de IBAN, dar ca sa stie la ce banca sa trimita banii ai nevoie de BIC. Ai nevoie de ambele, e ca si cum spui ca vrei sa trimiti bani in contul 123456 dar nu stii banca...
Sunt niste coduri unice de-ale lor si banii ajung la fix, fara erori, direct la tinta. Dar n-am inteles, iti cer contul tau sau al vanzatorului? Pe al tau il afli de la banca...daca ei telebanking si poti poti face plati online prin banca scrie acolo exact IBAN si BIC.
Sper sa te fii ajutat cu ceva.
alexa22gandi81 spune:
Buna dimineta!
Noroc cu astia ce repara acoperisul de ne da desteptarea,dar de la 7 e prea devreme,vrei nu vrei trebuie sa te trezesti;bebe da si el desteptarea mai mult ca-i este foame.Acum la treaba!!!!!!!.
Pupici.
alexandra
carolada spune:
bonjour,fetili,
alexa si cum il hranesti tu pe bb in burta cand i e foame?chiar is curioasaursuletul meu nu hiberneaza doar munceste,de aia nu poate veni
azi e frumos afara
anto,am si eu casetacu ozon,canta bine baietii
cam atat,
va pupacesc,
carolada
alexa22gandi81 spune:
Salutare!
E ceva si cu asta,daca nu mananci nu supravetuiesti in zilele astea-am innebunit;
Carolada sa stii ca eu hranesc copilul cum pot mai bine
Pupici dulci.
alexandra